אחריות ניופאן - גם מוכרים יקר וגם שירות גרוע
רציתי להראות לכל חברי האתר את הכתבה הבאה
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3575207,00.html
כמו שאתם שמים לב, זה לא מחסני חשמל אשמה, זאת ניופאן היבואנית של טושיבה
שמתיימרת להיות זוכת פרס השירות.
לקחה טלוויזיה ולא החזירה.
בכלל זה נראה שהטלוויזיה התקלקלה מעט אחרי שהוא קנה, ובמקום להחליף לו את הטלוויזיה לקחו ולא החזירו.
ניופאן גם משלמים יום כסף, וגם השירות ליגה ז.
בכלל זה נראה שהטלוויזיה התקלקלה מעט אחרי שהוא קנה, ובמקום להחליף לו את הטלוויזיה לקחו ולא החזירו.
ניופאן גם משלמים יום כסף, וגם השירות ליגה ז.
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
ניופאן אשמה, אבל זה לא מוריד כהוא זה מאשמתה של רשת "מחסני חשמל".cutem כתב:רציתי להראות לכל חברי האתר את הכתבה הבאה
ניופאן גם משלמים יום כסף, וגם השירות ליגה ז....
הם אמורים להיות מי שמייצג את היבואן מול הלקוח, והם אלו שהיו צריכים לתת את הפתרון ולהתעסק עם היבואן, ועובדה היא שגם השופטת לא התרשמה מנסיונות ההתחמקות של "מחסני חשמל" ופסקה כנגד הרשת.
הלקוח לא קנה זול, הוא קנה יקר
הוא קנה טלוויזיה באחריות של ניופאן, במקום לקנות אחריות של י. שלום
גם שילם יקר וגם עשו ממנו צחוק, וזה כל העניין
אם הוא היה קונה אחריות של י. שלום, רק מהפחד שזה יופיע בעמוד הראשי של ynet
הם היו מחליפים את הטלוויזיה.
אבל לניופאן היבואן הגדול "מותר הכול"
וזה מה שמעצבן !
הוא קנה טלוויזיה באחריות של ניופאן, במקום לקנות אחריות של י. שלום
גם שילם יקר וגם עשו ממנו צחוק, וזה כל העניין
אם הוא היה קונה אחריות של י. שלום, רק מהפחד שזה יופיע בעמוד הראשי של ynet
הם היו מחליפים את הטלוויזיה.
אבל לניופאן היבואן הגדול "מותר הכול"
וזה מה שמעצבן !
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78922
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
מה ההתלהבות בעליהום על ניופאן?
לא שיש לי איזשהו קשר אליהם, אבל אני מניח שיש מספיק מקרים בהם נתנו שירות טוב.
נראה לי שכאן היה קצר תקשורת משמעותי בין מחסני חשמל לניופאן. בית המשפט החליט שמחסני חשמל אשמה, ואני מניח שזאת מתוך בחינת כל חומר הראיות.
נראה לי שכאן היה קצר תקשורת משמעותי בין מחסני חשמל לניופאן. בית המשפט החליט שמחסני חשמל אשמה, ואני מניח שזאת מתוך בחינת כל חומר הראיות.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
זו לא התלהבות בעליהום על ניופאן, אבל לפי הנטען בכתבה (זה המקור היחיד שאני נשען עליו), טכנאי של ניופאן היה בבית הלקוח ולקח משם את המכשיר, לכן מן ההגיון, ניופאן היו צריכים להיות בקשר עם אותו לקוח ולוודא שהוא מטופל כמו שצריך (גם אם הם העבירו את הטיפול למחסני חשמל), הרי זה חלק ממערך שירות של יבואן, וזה לא שהטיפול בפרשה נעשה רק דרך מחסני חשמל ומבלי ליידע את ניופאן.איינשטיין כתב:מה ההתלהבות בעליהום על ניופאן?
נראה לי שכאן היה קצר תקשורת משמעותי בין מחסני חשמל לניופאן. בית המשפט החליט שמחסני חשמל אשמה, ואני מניח שזאת מתוך בחינת כל חומר הראיות....
כמובן שיש המון מקרים של שירות טוב מצד ניופאן (נתקלנו בכאלה גם בפורום הזה), אבל לצערי מקרה אחד של שירות גרוע מעיב על אלפי מקרים של שירות טוב.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
מהכתבה לא ברור שמדובר בטכנאי של ניופאן. ייתכן שזה מה שבלבל אותי.
"בדצמבר 2007 רכש מר בגאלי מכשיר טלוויזיה מחברת מחסני חשמל בסניף ירושלים. לאחר שהתחיל להפעיל את הטלוויזיה בינואר 08 התברר לו כי היא מקולקלת, והוא פנה לחברה. בשלב מסוים, בתחילת חודש מרץ 2008 הגיע טכנאי, אשר לקח את הטלוויזיה ומאז נעלמו עקבותיה."
מפה די משתמע שהוא פנה ל"חברת מחסני חשמל" ואלו שלחו טכנאי... לא כ"כ ברור שמדובר בטכנאי ניופאן.
"בדצמבר 2007 רכש מר בגאלי מכשיר טלוויזיה מחברת מחסני חשמל בסניף ירושלים. לאחר שהתחיל להפעיל את הטלוויזיה בינואר 08 התברר לו כי היא מקולקלת, והוא פנה לחברה. בשלב מסוים, בתחילת חודש מרץ 2008 הגיע טכנאי, אשר לקח את הטלוויזיה ומאז נעלמו עקבותיה."
מפה די משתמע שהוא פנה ל"חברת מחסני חשמל" ואלו שלחו טכנאי... לא כ"כ ברור שמדובר בטכנאי ניופאן.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
טוב אחרי שאני רואה שגם ניופאן לא משהו.
אין שום סיבה לקנות מוצרים יקרים של ניופאן
אם כבר אף אחד במדינה שלנו לא יודע לתת שירות
אז אני מעדיף לקנות מראש בזול ולחסוך מאות אם לא אלפי שקלים.
הנה קניתי לא מזמן מיקסר קיטשנהיד ב 1880 שקל ב 10 תשלומים במקום של ניופאן
שמכר את זה ב 2890 הפרש של 1000 שקל על מוצר כזה זה סכום רציני
מאוחר יותר הוא התעורר והוריד מחירים. אחרי שבמשך חודשים הוא חתך קופון מטורף על כל מכשיר.
אם תשאלו אותי, מזל שיש יבואן כמו י. שלום שהוא אומנם לא היבואן הרשמי אבל הוא מביא את כל הפירמות, וכל הדגמים, בצורה רצינית. במחירים טובים, וגורם לכולם להוריד מחירים.
כנסו לאתר שלו www.yshalom.co.il
יבואן כזה שיש לו מלאי שוטף של כל הדגמים הכי חדשים מכל הפירמות המובילות, קצת קשה להאמין, שיש לו בעיה להביא גם את החלקים, ואם הייתה לו בעיה כזו כבר היינו שומעים על זה בתדירת הרבה יותר גבוהה בפורומים.
אני לא מדבר על היבואנים הקטנים האחרים שאיתם אי אפשר לדעת, אבל יבואן כמו י. שלום, זה יבואן רציני, שקיים ים זמן.
פשוט בקלות לחסוף מאות או אלפי שקלים.
מאוחר יותר הוא התעורר והוריד מחירים. אחרי שבמשך חודשים הוא חתך קופון מטורף על כל מכשיר.
אם תשאלו אותי, מזל שיש יבואן כמו י. שלום שהוא אומנם לא היבואן הרשמי אבל הוא מביא את כל הפירמות, וכל הדגמים, בצורה רצינית. במחירים טובים, וגורם לכולם להוריד מחירים.
יבואן כזה שיש לו מלאי שוטף של כל הדגמים הכי חדשים מכל הפירמות המובילות, קצת קשה להאמין, שיש לו בעיה להביא גם את החלקים, ואם הייתה לו בעיה כזו כבר היינו שומעים על זה בתדירת הרבה יותר גבוהה בפורומים.
אני לא מדבר על היבואנים הקטנים האחרים שאיתם אי אפשר לדעת, אבל יבואן כמו י. שלום, זה יבואן רציני, שקיים ים זמן.
פשוט בקלות לחסוף מאות או אלפי שקלים.
אחרי תגובה כזו די ברור מאיפה אתה בא ולאן אתה הולך.
חבל באמת שלא העלית את נושא הטיפול של ניופאן במסך שהתקלקל לי.
צריך באמת לדעת לפרגן לפעמים ולא רק להתלונן כשלא טוב.
כתבתי כבר כי לדעתי יש ערך מוסף גדול מאוד ליבואן רשמי שמחויב למוצר שהוא מביא ולא חנות שמוצאת "דילים" או מביאה דגמים מצליחים בלבד.
ממש יכולת להיות איש השיווק של י. שלום.cutem כתב:
פשוט בקלות לחסוף מאות או אלפי שקלים....
חבל באמת שלא העלית את נושא הטיפול של ניופאן במסך שהתקלקל לי.
צריך באמת לדעת לפרגן לפעמים ולא רק להתלונן כשלא טוב.
כתבתי כבר כי לדעתי יש ערך מוסף גדול מאוד ליבואן רשמי שמחויב למוצר שהוא מביא ולא חנות שמוצאת "דילים" או מביאה דגמים מצליחים בלבד.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
ומה עם האחריות והשירות של י.שלום???cutem כתב:טוב אחרי שאני רואה שגם ניופאן לא משהו.
פשוט בקלות לחסוף מאות או אלפי שקלים....
לכל החכמים פה בפורום
שאתם שומעים דברים רעים, כולם מצטרפים לחגיגה, אבל שיש מי שמפרגן, אז ישר חושבים שהוא
מושתל.
לא מעניין אותי אם אתם חושבים שאני מושתל, עשיתי חיפושים בפורומים ראיתי כל מיני תלונות שלא מזהירות על האחריות של י. שלום
הבעיה היא שאני גם רואה דברים שאינם מזהירים כל כך ליבואנים הרישמיים, ניופאן, ח.י וכו'
אז למה לקנות יקר, וזאת בדיוק הנקודה שלי !!!!!
כאילו כל מה שעומד על י. שלום אתם מציגים בזכוכית מגדלת, מאחר והוא לא יבואן רשמי, אבל שזה יבואן רשמי, אז אומרים בטח שיש מקרים שהם התנהגו כמו שצריך, שטויות, אין הנחות לאף אחד כולם צריכים להיות טובים. ואת כולם צריכים לבדוק בזכוכית מגדלת!!
וזה שליבואנים הגדולים, יש כאן נציגים בכל פורום, ויש להם יחצני עיתונות שדואגים לטפל בכל העניינים האלה, אני לקוח מרוצה של י. שלום, את כל הבית שלי קניתי שם, שנהנים ומרוצים צריך לדעת לפרגן.
ומי שרוצה לקרוא כתבה רצינית, ענינית וסובייקטיבית לכל העניין
שיקרא את הכתבה הבאה עד הסוף !!
http://www.globes.co.il/news/home.aspx? ... 5&nagish=1
שאתם שומעים דברים רעים, כולם מצטרפים לחגיגה, אבל שיש מי שמפרגן, אז ישר חושבים שהוא
מושתל.
לא מעניין אותי אם אתם חושבים שאני מושתל, עשיתי חיפושים בפורומים ראיתי כל מיני תלונות שלא מזהירות על האחריות של י. שלום
הבעיה היא שאני גם רואה דברים שאינם מזהירים כל כך ליבואנים הרישמיים, ניופאן, ח.י וכו'
אז למה לקנות יקר, וזאת בדיוק הנקודה שלי !!!!!
כאילו כל מה שעומד על י. שלום אתם מציגים בזכוכית מגדלת, מאחר והוא לא יבואן רשמי, אבל שזה יבואן רשמי, אז אומרים בטח שיש מקרים שהם התנהגו כמו שצריך, שטויות, אין הנחות לאף אחד כולם צריכים להיות טובים. ואת כולם צריכים לבדוק בזכוכית מגדלת!!
וזה שליבואנים הגדולים, יש כאן נציגים בכל פורום, ויש להם יחצני עיתונות שדואגים לטפל בכל העניינים האלה, אני לקוח מרוצה של י. שלום, את כל הבית שלי קניתי שם, שנהנים ומרוצים צריך לדעת לפרגן.
ומי שרוצה לקרוא כתבה רצינית, ענינית וסובייקטיבית לכל העניין
שיקרא את הכתבה הבאה עד הסוף !!
http://www.globes.co.il/news/home.aspx? ... 5&nagish=1
בעל ניסיון מר עם ניופאן
ברשותי טושיבה 32 כחמישה חודשים.
לאחר חודש בדיוק החלו בעיות בחיבורי ה S-VIDEO שגרמו להופעת מסך כחול מריחות ועיוותים.
המוצר הוחלף לאחר פניה שלי והפלא ופלא - גם הטלויזיה החדשה בעלת אותה בעיה - הרכבה זולה ולא איכותית.
ניופאן ניסתה להתחמק מאחריות בטענה ש "אני מנתק ומחבר את החיבור S VIDEO.
אז ניופאן היקרים : הממיר הוא היחיד שמחובר S VIDEO וכל שאר המוצרים הם RCA,
שבועיים עברו ואין שום התקדמות אז החלטתי להעלות זאת לפורום.
החלטתי להחליף את הטלוויזיה ולא להכניס הביתה שום מוצר באחריות ניופאן (אפילו לא מוצרי מטבח !!!)
אשמח לשמוע תגובות
לאחר חודש בדיוק החלו בעיות בחיבורי ה S-VIDEO שגרמו להופעת מסך כחול מריחות ועיוותים.
המוצר הוחלף לאחר פניה שלי והפלא ופלא - גם הטלויזיה החדשה בעלת אותה בעיה - הרכבה זולה ולא איכותית.
ניופאן ניסתה להתחמק מאחריות בטענה ש "אני מנתק ומחבר את החיבור S VIDEO.
אז ניופאן היקרים : הממיר הוא היחיד שמחובר S VIDEO וכל שאר המוצרים הם RCA,
שבועיים עברו ואין שום התקדמות אז החלטתי להעלות זאת לפורום.
החלטתי להחליף את הטלוויזיה ולא להכניס הביתה שום מוצר באחריות ניופאן (אפילו לא מוצרי מטבח !!!)
אשמח לשמוע תגובות
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78922
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
spazzz,
צור קשר עם דובר החברה, לדעתי מניופאן לא כ"כ קוראים את הפורום, לא שאני יודע לפחות.
צור קשר עם דובר החברה, לדעתי מניופאן לא כ"כ קוראים את הפורום, לא שאני יודע לפחות.
עופר :
יצרתי קשר עם מישהי בכירה בשירות הלקוחות שטענה שלא יחליפו אותה אלא "יעשו טובה ויצקנו לי אותה בבית" !!!!!!!!!!!
ממש טובה !!!
וכן דודי - ב כבל RCA התמונה חלקה ולא מתעוותת
בכל אופן השירות שלהם ממש לא לרוחי - אי לכך מחר אני קונה סוני 32 ושלום לניופאן ולא יכנסו אלי הביתה גם למטבח !!!
יצרתי קשר עם מישהי בכירה בשירות הלקוחות שטענה שלא יחליפו אותה אלא "יעשו טובה ויצקנו לי אותה בבית" !!!!!!!!!!!
ממש טובה !!!
וכן דודי - ב כבל RCA התמונה חלקה ולא מתעוותת
בכל אופן השירות שלהם ממש לא לרוחי - אי לכך מחר אני קונה סוני 32 ושלום לניופאן ולא יכנסו אלי הביתה גם למטבח !!!