לגבי מכס בהבאת PS3 ותוספות מחו"ל
- urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4320
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
בחייאת תעשה קצת חיפוש לפני שאתה שואל את אותן שאלות שהיו כאן. תבדוק את הת'רד הזה, נשאלה שם את אותה שאלה בדיוק:
http://www.hometheater.co.il/vt60909
http://www.hometheater.co.il/vt60909
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
http://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation_3
קראתי בכתובת הזו.אוקיי תודה . . .אבל עוד 2 שאלות.מהי עלות המשלוח לארץ בUPS נגיד?כמה מכס משלמים עליו?האם תשלום המכס גדל במידה ואני מוסיף שלטים ומשחקים לחבילה?
בנוסף ראיתי בלינק הזה שלגרסת ה40GB יש שתי כניסות USB . זה אומר שאפשר לחבר רק שני שלטים או שאפשר להטעין רק 2 שלטים בו זמנית?
קראתי בכתובת הזו.אוקיי תודה . . .אבל עוד 2 שאלות.מהי עלות המשלוח לארץ בUPS נגיד?כמה מכס משלמים עליו?האם תשלום המכס גדל במידה ואני מוסיף שלטים ומשחקים לחבילה?
בנוסף ראיתי בלינק הזה שלגרסת ה40GB יש שתי כניסות USB . זה אומר שאפשר לחבר רק שני שלטים או שאפשר להטעין רק 2 שלטים בו זמנית?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
היית כותב מכס והיית בטוח מוצא מלא הודעות
בכל מקרה זה 32% על שווי החבילה... לפי מה שכתוב עליה ונראה הגיוני...
גם אם נגיד היית עושה קומבינה והמוכר רושם על הקופסא שזה רק 50$... המוכס היה פותח, מעריך על פי מחירון כמה עולה ודופק לך 32% על מחיר שאתה לא רוצה...
בכל מקרה - המלצה שלי - לשקול להביא שלטים ומשחקים בנפרד - אפשר למצוא בעד 50$ פלוס משלוח - כל עוד עלות המוצרים במשלוח אחד קטנה מ-50$ לא משלמים מכס...
ואני כבר אומר לך - עלות המשלוח תהרוג אותך.... - אולי תנסה דרך USHOPS - לשלוח דרך הים... ואז המשלוח יהיה יותר סביר - אבל יקח איזה חודש וחצי
גם אם נגיד היית עושה קומבינה והמוכר רושם על הקופסא שזה רק 50$... המוכס היה פותח, מעריך על פי מחירון כמה עולה ודופק לך 32% על מחיר שאתה לא רוצה...
בכל מקרה - המלצה שלי - לשקול להביא שלטים ומשחקים בנפרד - אפשר למצוא בעד 50$ פלוס משלוח - כל עוד עלות המוצרים במשלוח אחד קטנה מ-50$ לא משלמים מכס...
ואני כבר אומר לך - עלות המשלוח תהרוג אותך.... - אולי תנסה דרך USHOPS - לשלוח דרך הים... ואז המשלוח יהיה יותר סביר - אבל יקח איזה חודש וחצי
בנושא USHOPS:
מחיר הקונסולה הוא 1381 ש"ח בארצות מתוקנות.
המחיר עם משלוח אוויר באמצעות UShops (לא כולל משלוח בתוך ארה"ב למחסנים של ushops) הוא: 2279.
המחיר עם משלוח ים באמצעות UShops (לא כולל משלוח בתוך ארה"ב למחסנים של ushops) הוא: 1979.
זמן השילוח על פי Ushops הוא 40 יום למשלוח ימי ו- 7 ימי עבודה למשלוח אוויר.
מדובר בפער של 600 עד 900 ש"ח ביחס למחיר בחו"ל.
מול המחיר כאן, זה משתנה בהתאם לחנות, אחריות וכו'. אני חושב שראיתי 3000 ש"ח וגם ראיתי 2400 ש"ח.
אם אין לך מישהו שנוסע לארה"ב ויכול להביא לך קונסולה אין לך הרבה ברירות אחרות.
לדעתי האישית בלבד, אם כבר אתה הולך על ייבוא מחו"ל - אז 300 ש"ח (הפער בין משלוח אוויר למשלוח ים) הוא זניח.
בנוסף הייתי מנסה להשיג את הגרסת 80 גיגה עם MGS והתמיכה אחורה שנמכרת בארץ ב- 3500 ש"ח ותעלה לך 2752 (אוויר) או 2441 (ים).
מחיר הקונסולה הוא 1381 ש"ח בארצות מתוקנות.
המחיר עם משלוח אוויר באמצעות UShops (לא כולל משלוח בתוך ארה"ב למחסנים של ushops) הוא: 2279.
המחיר עם משלוח ים באמצעות UShops (לא כולל משלוח בתוך ארה"ב למחסנים של ushops) הוא: 1979.
זמן השילוח על פי Ushops הוא 40 יום למשלוח ימי ו- 7 ימי עבודה למשלוח אוויר.
מדובר בפער של 600 עד 900 ש"ח ביחס למחיר בחו"ל.
מול המחיר כאן, זה משתנה בהתאם לחנות, אחריות וכו'. אני חושב שראיתי 3000 ש"ח וגם ראיתי 2400 ש"ח.
אם אין לך מישהו שנוסע לארה"ב ויכול להביא לך קונסולה אין לך הרבה ברירות אחרות.
לדעתי האישית בלבד, אם כבר אתה הולך על ייבוא מחו"ל - אז 300 ש"ח (הפער בין משלוח אוויר למשלוח ים) הוא זניח.
בנוסף הייתי מנסה להשיג את הגרסת 80 גיגה עם MGS והתמיכה אחורה שנמכרת בארץ ב- 3500 ש"ח ותעלה לך 2752 (אוויר) או 2441 (ים).
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים