PG60 מול PG200 של LG , מישהו יודע מה ההבדלים?
-
ronn
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 324
ממה שאני מבין ל-60 יש ניגודיות דינמית גבוהה יותר (ברמות האלה זה לא ממש משנה, הסמסונג לדוגמא מצהירים על ניגודיות של 1 למיליון וב LG רואים טוב לפחות באותה המידה), ל-60 יש כניסת USB, היא 150HZ ולא 100 כמו ה 200, ל 200 יש סקארט ול 60 אין, אלו כל ההבדלים? לי דווקא ניראה שההבדל הכי מהותי הוא לטובת ה 200 שלה יש חיבור סקארט וגם היא זולה יותר, אני לא חושב שה 150HZ משנה משהו, אני צודק שאלו ההבדלים או שיש משהו שאני מפספס?
- shraga007
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
ציינת את כולם.
כבר ראיתי כמה אנשים שטענו שלא הבחינו בהבדל בין השניים.
אני ממליץ לך ללכת לראות בעצמך.
כבר ראיתי כמה אנשים שטענו שלא הבחינו בהבדל בין השניים.
אני ממליץ לך ללכת לראות בעצמך.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- Frosti7
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 596
הייתי משלם הרבה יותר על הPG60 רק בגלל העיצוב המדהים (קו ישר עם המסגרת והמסך, ללא "מדרגה")
הטלויזיה היחידה שדומה לה בעיצוב המסגרת זאת- B&O שעולה בערך 50,000 ש"ח
אגב אני לא ראיתי אותם אחת מול השנייה אלה במקומות שונים (שניהם עם אותו מקור, YESHD) ולדעתי הPG60 הרבה יותר איכותית, אני חושב שזה קשור לעובדה שהציפוי של המסך יותר איכותי, ה150HZ וקונטראסט הם חסרי משמעות.
הטלויזיה היחידה שדומה לה בעיצוב המסגרת זאת- B&O שעולה בערך 50,000 ש"ח
אגב אני לא ראיתי אותם אחת מול השנייה אלה במקומות שונים (שניהם עם אותו מקור, YESHD) ולדעתי הPG60 הרבה יותר איכותית, אני חושב שזה קשור לעובדה שהציפוי של המסך יותר איכותי, ה150HZ וקונטראסט הם חסרי משמעות.
-
ronn
-
- חבר פעיל מאוד

האמת שגם אני ראיתי את שתיהן אחת ליד השניה וה 60 היתה נראית טוב יותר, הציפוי באמת אחרת? איפה ראית את זה? היא מתמודדת עם ההשתקפות טוב יותר?
אגב העיצוב לא זהה? ראיתי את ה 60 והייתי בטוח שהעיצוב זהה ל 200...
אגב העיצוב לא זהה? ראיתי את ה 60 והייתי בטוח שהעיצוב זהה ל 200...
- Frosti7
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 596
כמובן, הוא שונה לחלוטין,
PG200 היא יותר סטנדרטית עם ציפוי מיושן יותר
הPG60 לעומתה מגיעה עם ציפוי אחיד של המסגרת והמסך (בעצם אין מדרגה בין המסך למסגרת, או אפשר להגיד שהציפוי הוא שווה על כל הטלויזיה ולא רק על המסך)
ההתמודדות הרבה יותר טוב עם תאורת חוץ, ובכלל, לדעתי אין פה על מה להתלבט בכלל, לך על ה60 ללא ספק! תמורה מדהימה למחיר, לדעתי יותר טוב מהסמסונג
הPG60 לעומתה מגיעה עם ציפוי אחיד של המסגרת והמסך (בעצם אין מדרגה בין המסך למסגרת, או אפשר להגיד שהציפוי הוא שווה על כל הטלויזיה ולא רק על המסך)
ההתמודדות הרבה יותר טוב עם תאורת חוץ, ובכלל, לדעתי אין פה על מה להתלבט בכלל, לך על ה60 ללא ספק! תמורה מדהימה למחיר, לדעתי יותר טוב מהסמסונג
-
ronn
-
- חבר פעיל מאוד

היה לי את ה 200, הצבע שלה אחיד, לדעתי הן זהות במראה.Frosti7 כתב:כמובן, הוא שונה לחלוטין,
ההתמודדות הרבה יותר טוב עם תאורת חוץ, ובכלל, לדעתי אין פה על מה להתלבט בכלל, לך על ה60 ללא ספק! תמורה מדהימה למחיר, לדעתי יותר טוב מהסמסונג...