חייב עזרה התלבטות לפני קניה של מסך דק
מרחק הצפייה אצלי בסלון הוא כ3.5 מטר ואני מעדיף מסך גדול ואני צופה בשידורי טלויזיה רגילים דרך ממיר hot כ90 אחוז מהזמן ומעט גם סרטים בדי וידי ובעתיד כששידורי High Definition יותר יתפתחו בארץ בעניין התוכן אהיה מעוניין להתחבר גם להם התקציב שלי הוא כ11 אלף ואני מתלבט בין מסךlcd 47 HD Full לא משנה כרגע מאיזה סוג למסך פלזמה 50 עם HD Ready מה עדיף ואים אפשר להמליץ לי על דגמים אשמח.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
מ-3.5 מטר אני כבר ממליץ על "50. ממרחק כזה לא תראה הבדל בין 720p ל-1080p אז ל-FHD אין שום יתרון.
אני גם מצטרף להמלצה לגבי פלזמה "50.
פנסוניק PH10 הוא מוניטור (אם אתה לא מחובר רק דרך רסיבר, תצטרך לצרף לו רמקולים). אפשרות נוספת היא 50PV70 של פנסוניק (כוללת רמקולים) עם תוספת תקציב קטנה (לי יש את המסך הזה - מומלץ!). שתיהן פלזמות מסדרה 10 של פנסוניק (הסדרה היוצאת), ומחיריהם יורדים עם השקת הסדרה החדשה. בדוק בחנויות המתמחות באילו מחירים תוכל לקבל אותן...
אני גם מצטרף להמלצה לגבי פלזמה "50.
פנסוניק PH10 הוא מוניטור (אם אתה לא מחובר רק דרך רסיבר, תצטרך לצרף לו רמקולים). אפשרות נוספת היא 50PV70 של פנסוניק (כוללת רמקולים) עם תוספת תקציב קטנה (לי יש את המסך הזה - מומלץ!). שתיהן פלזמות מסדרה 10 של פנסוניק (הסדרה היוצאת), ומחיריהם יורדים עם השקת הסדרה החדשה. בדוק בחנויות המתמחות באילו מחירים תוכל לקבל אותן...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!