איחוד קבצי M2TS
בעזרת התוכנה TS MUXER אתה לוחץ ADD ומעביר את הקובץ הראשון ואז לוחץ על APPENDIXומעביר קובץ שני ושוב APPENDIX ומעביר קובץ שלישיוכן הלאה.בסוף אתה מחליט לאן יווצר הקובץ המאוחד ובאיזה פורמט(יש אופציה ל-TS או
M2TS )ןבא לציון גואל.אה כן.התוכנה חינמית כמובן.
M2TS )ןבא לציון גואל.אה כן.התוכנה חינמית כמובן.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78926
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78926
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
לפי אתר DOOM9 התהליך הוא כזה.. תוריד מכאן את EAC3liorelias כתב:איך מבצעים חיפוש שכזה ואיפה בכלל מחפשים?oferlaor כתב:חיפוש באינטרנט......
תוכל לכוון אותי?...
http://www.videohelp.com/tools/eac3to
התוכנה תקרא את התוכן של BLURAY או HDDVD ותיצור PLAYLIST של החלקים הרלוונטים של הסרט.
הפעל את TSREMUX והעלה את הPLAYLIST.
בחר באפשרות המרה ל M2TS (יצור לך קובץ אחד גדול ושלם של הסרט ) או TS.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46407
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
עכשיו ביצעתי מספר איחודים כאלו בדרך שונה ונראה לי שעדיפה בשל הגמישות שלה.
יש צורך ב 2 תוכנות. הראשונה הינה BDInfo. נעזר בה על מנת למצוא את הסדר הנכון של הפרקים.
התוכנה השנייה הינה tsMuxerGUI, היא תשמש עבור חיבור הפרקים יחדיו. על הדרך נוכל גם להשמיט פסי קול מיותרים או ערוצי וידאו שתופסים לנו נפח בלתי רצוי.
צעד ראשון הינו הטענת מבנה Blu-ray שלם לתוך ה BDInfo.
לאחר מכן בוחרים בפאנל השמאלי את קובץ ה Playlist בעל האורך הארוך ביותר, הוא לרוב יהיה ה Main Title (לא תמיד, בסרט Rambo לדוגמה, זה לא יתקיים. בידקו ב IMDB מהו האורך של הסרט ובחרו בהתאם את קובץ ה Playlist).
לאחר שנבחר בצד שמאל את הקובץ המתאים, בצד ימין יתגלה לנו הסדר של הקבצים ב Playlist.
פותחים את tsMuxerGUI ומטעינים לתוכו לפי הסדר את הקבצים המתאימים. שימו לב להשתמש בכפתור Append על מנת לחבר את כל הקבצים יחדיו.
לאחר הוספת כל הקבצים, ניתן יהיה להשמיט בקלות את פסי הקול המיותרים וכל מה שלא נרצה פשוט על ידי הורדת הסימון בפאנל התחתון.
לסיום ליחצו על Start muxing

השימוש הינו די קל ואיננו מצריך מדריך מפורט בנתיים לפי דעתי.
יש צורך ב 2 תוכנות. הראשונה הינה BDInfo. נעזר בה על מנת למצוא את הסדר הנכון של הפרקים.
התוכנה השנייה הינה tsMuxerGUI, היא תשמש עבור חיבור הפרקים יחדיו. על הדרך נוכל גם להשמיט פסי קול מיותרים או ערוצי וידאו שתופסים לנו נפח בלתי רצוי.
צעד ראשון הינו הטענת מבנה Blu-ray שלם לתוך ה BDInfo.
לאחר מכן בוחרים בפאנל השמאלי את קובץ ה Playlist בעל האורך הארוך ביותר, הוא לרוב יהיה ה Main Title (לא תמיד, בסרט Rambo לדוגמה, זה לא יתקיים. בידקו ב IMDB מהו האורך של הסרט ובחרו בהתאם את קובץ ה Playlist).
לאחר שנבחר בצד שמאל את הקובץ המתאים, בצד ימין יתגלה לנו הסדר של הקבצים ב Playlist.
פותחים את tsMuxerGUI ומטעינים לתוכו לפי הסדר את הקבצים המתאימים. שימו לב להשתמש בכפתור Append על מנת לחבר את כל הקבצים יחדיו.
לאחר הוספת כל הקבצים, ניתן יהיה להשמיט בקלות את פסי הקול המיותרים וכל מה שלא נרצה פשוט על ידי הורדת הסימון בפאנל התחתון.
לסיום ליחצו על Start muxing

השימוש הינו די קל ואיננו מצריך מדריך מפורט בנתיים לפי דעתי.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46407
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
פשוט גיגלתי והורדתי מהקישור הראשון.
למה לא עובד לך? מהי הודעת השגיאה?
למה לא עובד לך? מהי הודעת השגיאה?
זה בדיוק מה שגם אני עשיתי וגם הורדתי גרסאות קודמות וממקומות שונים אבל בכל פעם שאני בא לפתוח את קובץ ה- EXE אני מקבל הודעה שאומרתziv_r כתב:פשוט גיגלתי והורדתי מהקישור הראשון.
למה לא עובד לך? מהי הודעת השגיאה?...
(the application failed to initialize properly (0xc0000135