צריך את עזרתכם, כרטיס לכידת וידאו WinTV-PVR-150 MCE Hauppaug
רכשתי לאחרונה את הכרטיס..
ביצעתי התקנה לדרייברים ללא התוכנה, החלטתי להשתמש במדייה סנטר.
השידור קטוע, ללא הכרטיס אין בעייה בשידורים :/
מפרט המחשב -
Core 2 quad9300 - מעבד
Asus P5ND - לוח אם
Asus Nevida8800GTS - כרטיס מסך
צריך את עזרתכם בפתרון הבעייה -
לעוזרים, המון תודה..
ד.א הכרטיס חובר לממיר YES
ביצעתי התקנה לדרייברים ללא התוכנה, החלטתי להשתמש במדייה סנטר.
השידור קטוע, ללא הכרטיס אין בעייה בשידורים :/
מפרט המחשב -
Core 2 quad9300 - מעבד
Asus P5ND - לוח אם
Asus Nevida8800GTS - כרטיס מסך
צריך את עזרתכם בפתרון הבעייה -
לעוזרים, המון תודה..
ד.א הכרטיס חובר לממיר YES
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
איזו מערכת הפעלה יש לך? XP MCE? ויסטה 32 ביט? ויסטה 64 ביט?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

בעייה ידועה. לויסטה 64 ביט יש הרבה בעיות עם תאימות לדרייברים וקודקים, ובאופן מיוחד עם כרטיס הטלוויזיה הנדון.
הפתרון הכי טוב יהיה לפרמט את המחשב ולהתקין ויסטה 32 ביט.כמו כן, יש להימנע מלהתקין חבילות קודקים דוגמת K-Lite ולהתקין רק FFDShow Tryouts ו-Haali Media Splitter.
הויסטה 64 ביט לא נותנת שום יתרון עבור HTPC או משתמש ביתי (נהפוך הוא - בגלל שרוב התוכנות היום הן 32 ביט, הויסטה 64 ביט עושה אמולציה ל-32 ביט בשביל התוכנות האלה ואז הביצועים יורדים).
מישהו פה מצא קומבינה איך להפעיל בכל זאת את ה-PVR150 בויסטה 64 ביט באופן תקין, אולם היא כרוכה בפעולות עדינות ברג'יסטרי.
הפתרון הכי טוב יהיה לפרמט את המחשב ולהתקין ויסטה 32 ביט.כמו כן, יש להימנע מלהתקין חבילות קודקים דוגמת K-Lite ולהתקין רק FFDShow Tryouts ו-Haali Media Splitter.
הויסטה 64 ביט לא נותנת שום יתרון עבור HTPC או משתמש ביתי (נהפוך הוא - בגלל שרוב התוכנות היום הן 32 ביט, הויסטה 64 ביט עושה אמולציה ל-32 ביט בשביל התוכנות האלה ואז הביצועים יורדים).
מישהו פה מצא קומבינה איך להפעיל בכל זאת את ה-PVR150 בויסטה 64 ביט באופן תקין, אולם היא כרוכה בפעולות עדינות ברג'יסטרי.
ראשית הופתעתי ממהירות התגובה, המון תודה..
אמת, תאימות הדרייברים זו בעייה נפוצה.. אך מעבר לפיצ'ר ( לכידת וידאו ) שנוסף להנאתי בלבד, המחשב משמש לעיצוב ותכנות ( מדעיי המחשב ותחביבים מסביב ) אשמח אם תפנה אותי למשתמש, ניסיתי לבצע חיפוש ברשת ללא הצלחה (:
אמת, תאימות הדרייברים זו בעייה נפוצה.. אך מעבר לפיצ'ר ( לכידת וידאו ) שנוסף להנאתי בלבד, המחשב משמש לעיצוב ותכנות ( מדעיי המחשב ותחביבים מסביב ) אשמח אם תפנה אותי למשתמש, ניסיתי לבצע חיפוש ברשת ללא הצלחה (:
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

הנה פתרון אפשרי:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... c&p=612167
ממליץ לך שוב לשקול התקנת ויסטה 32 ביט. אין בעייה להתקין עליו Visual Studio 2005 וכו.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... c&p=612167
ממליץ לך שוב לשקול התקנת ויסטה 32 ביט. אין בעייה להתקין עליו Visual Studio 2005 וכו.