חוויה בדיזנגוף
היום הלכתי לסבב חנויות בדיזנגוף ותוך צעדה ברחוב הבחנתי בחנות חדשה BOOK JUNKY בדיזנגוף 167 שרק בחודף האחרון החלה למיכור גם תקליטים, החנות עדיין לא מסודרת מאוד אולם יש מיבחר רב (והרבה תקליטים מהסגירה של הקומה ה 13 ) כולל כל הסיגנונות
ניתקלתי שם גם בתקליטים שלא ראו אף פעם מחט ! חדשים דנדשים ששכבו במחסנים.. עד שהיגעו איך שהוא לחנות.
המחירים מאוד סבירים 10-100ש"ח יצאתי מישם עים 22 תקליטים נהדרים...
נהנתי מאוד לנבור באוצרות...
ניתקלתי שם גם בתקליטים שלא ראו אף פעם מחט ! חדשים דנדשים ששכבו במחסנים.. עד שהיגעו איך שהוא לחנות.
המחירים מאוד סבירים 10-100ש"ח יצאתי מישם עים 22 תקליטים נהדרים...
נהנתי מאוד לנבור באוצרות...
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78922
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
תודה כל הזמן אני מאזין...
אולי כדאי להקליט אותם על קלטות איכות בכדי לימנוע עוגמת נפש עים יקרה להם משהוא ולמניעת שחיקה...
(על סלילים זה יקר 200 ש"ח ל גלגל 10 אינץ)...
אולי כדאי להקליט אותם על קלטות איכות בכדי לימנוע עוגמת נפש עים יקרה להם משהוא ולמניעת שחיקה...
(על סלילים זה יקר 200 ש"ח ל גלגל 10 אינץ)...
רב סרן-רועי קליין.
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
אני גם קניתי פעם איזה 20 תקליטים, רק בשביל הכיף.
ואין לי פטפון בכלל.
ואין לי פטפון בכלל.
לי יש הרבה פטיפונים
יותר מידי... הרבה מידי..
עוד מעט ההנהלה תחרוץ את גורלם...
יותר מידי... הרבה מידי..
עוד מעט ההנהלה תחרוץ את גורלם...
רב סרן-רועי קליין.
- MASTERMIX
- חבר ותיק

- תגובות: 2297
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 13 פעמים
אז תקנה.איתי_הגיתי כתב:אני גם קניתי פעם איזה 20 תקליטים, רק בשביל הכיף.
ואין לי פטפון בכלל....
דווקא את מה שהכי קרוב אלינו - אנחנו לא מצליחים לראות.. .
http://mastermix-production.blogspot.com/
המשך גלישה נעימה ..
http://mastermix-production.blogspot.com/
המשך גלישה נעימה ..
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
ולקום להחליף צד?MASTERMIX כתב:אז תקנה.איתי_הגיתי כתב:אני גם קניתי פעם איזה 20 תקליטים, רק בשביל הכיף.
ואין לי פטפון בכלל.......
לא הגיוני.
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
איתי_הגיתי כתב:
יכול להיות שלא הגיוני - אבל כיף גדול.
מעבר לזה אם אתה מחפש בית חם לתקליטים ? הובלה עלי.
ולקום להחליף צד? לא הגיוני....
יכול להיות שלא הגיוני - אבל כיף גדול.
מעבר לזה אם אתה מחפש בית חם לתקליטים ? הובלה עלי.