לא שומע סראונד בויסטה 64 ביט
שלום,
יש לי בעיה בזה שאני לא שומע סארונד, יש לי כרטיס קול מובנה על לוח אם שתומך ברמקולים 5.1 וכן חיברתי אליו את הרמקולים והגדרתי הכל וזה בסדר כאשר אני עושה בדיקה בלוח בקרה לרמקולים אז אני שומע אותם, עכשיו הבעיה היא בהתחלה שהייתי שומע מוזיקה או רואה סרטים לא הייתי שומע את הרמקולים האחורים, אחרי שהתקנתי מקודדם (AC3Filter ו- ffdshow) אני מצליח לשמוע את הרמקולים האחורים בתוכנה של NERO אבל כאשר אני משתמש במדיה פלייר או במדיה סנטר אני לא שומע אותם. (ואני משתמש המון במדיה סנטר כי הוא נוח ויש לי שלט ששולט עליו ), מה אפשר לעשות ???
תודה ,
יש לי בעיה בזה שאני לא שומע סארונד, יש לי כרטיס קול מובנה על לוח אם שתומך ברמקולים 5.1 וכן חיברתי אליו את הרמקולים והגדרתי הכל וזה בסדר כאשר אני עושה בדיקה בלוח בקרה לרמקולים אז אני שומע אותם, עכשיו הבעיה היא בהתחלה שהייתי שומע מוזיקה או רואה סרטים לא הייתי שומע את הרמקולים האחורים, אחרי שהתקנתי מקודדם (AC3Filter ו- ffdshow) אני מצליח לשמוע את הרמקולים האחורים בתוכנה של NERO אבל כאשר אני משתמש במדיה פלייר או במדיה סנטר אני לא שומע אותם. (ואני משתמש המון במדיה סנטר כי הוא נוח ויש לי שלט ששולט עליו ), מה אפשר לעשות ???
תודה ,
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
מזהירים פה כל הזמן לא להתקין נרו, הוא די דופק את העסק בכל מה שקשור לקודקים. הבעייה הכי גדולה היא שגם הסרה של הנרו משאירה עקבות רבים של קודקים לא טובים.
הייתי מציע לך ללכת על התקנה מחדש של מערכת ההפעלה, ובאותה הזדמנות לרדת לויסטה 32 ביט. חייך יהיו הרבה יותר קלים. אני מאמין שאפשר לדבר עם מיקרוסופט שתוכל להישאר עם אותו רשיון.
הייתי מציע לך ללכת על התקנה מחדש של מערכת ההפעלה, ובאותה הזדמנות לרדת לויסטה 32 ביט. חייך יהיו הרבה יותר קלים. אני מאמין שאפשר לדבר עם מיקרוסופט שתוכל להישאר עם אותו רשיון.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

ב-32 ביט עדיין יש לך קצת מעל 3 ג'יגה, שהם מעל ומעבר בשביל HTPC.
לגבי נרו כן מנגן והנגנים האחרים לא, כנראה שיש אצלך בלגן בקודקים. נסה לבדוק עם GraphEdit מיהו הקודק שמשתלט לך על נגינת האודיו, ואז תנסה להסיר אותו או לקנפג אותו אם יש לו אפשרות כזו.
לגבי נרו כן מנגן והנגנים האחרים לא, כנראה שיש אצלך בלגן בקודקים. נסה לבדוק עם GraphEdit מיהו הקודק שמשתלט לך על נגינת האודיו, ואז תנסה להסיר אותו או לקנפג אותו אם יש לו אפשרות כזו.
אתה צריך לשנות את הMERIT של הקודקים שעובדים על מדיה פלייר.
כנראה הם לא עוברים דרך הAC3 FILTER .
בקיצור תחפור במאמר הזה תעקוב כמו תוכי והכל יהיה בסדר.
http://www.hometheater.co.il/article973
כנראה הם לא עוברים דרך הAC3 FILTER .
בקיצור תחפור במאמר הזה תעקוב כמו תוכי והכל יהיה בסדר.
http://www.hometheater.co.il/article973
בעולם המולקולות אמבה היא האלוהים
pixies כתב:ב-32 ביט עדיין יש לך קצת מעל 3 ג'יגה, שהם מעל ומעבר בשביל HTPC.
לגבי נרו כן מנגן והנגנים האחרים לא, כנראה שיש אצלך בלגן בקודקים. נסה לבדוק עם GraphEdit מיהו הקודק שמשתלט לך על נגינת האודיו, ואז תנסה להסיר אותו או לקנפג אותו אם יש לו אפשרות כזו....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

GraphEdit
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לא. ה-32 ביט מגיע כהתקנה נפרדת בדיסק נפרד.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
כמעט בטוח שאחרי שהתקנת NERO ה Demultiplexer שלו השתלט על פיצול הקבצים ומפנה את האודיו ל Decoder של Nero.
לפני שתתחיל להסיר מערכות הפעלה ולהתקין מחדש הייתי מציע לך לבצע ניסוי פשוט. הסר את Nero לחלוטין. תדאג שיהיו מותקנים אצלך ffdshow tryouts 64bit ואחרי ההסרה ואיתחול המחשב מחדש נסה לנגן קובץ מדיה ב Windows Media Player. תן הצצה למגש המשימות ובדוק שהצלמית של ffdshow נמצאת שם. תעשה עליה קליק ימני ובתפריט שיפתח לך תראה בחלק העליון את כל הקודקים והמפצלים שמשתתפים בחגיגת הפענוח. תחזור אלינו עם הרשימה שלהם בבקשה.
לפני שתתחיל להסיר מערכות הפעלה ולהתקין מחדש הייתי מציע לך לבצע ניסוי פשוט. הסר את Nero לחלוטין. תדאג שיהיו מותקנים אצלך ffdshow tryouts 64bit ואחרי ההסרה ואיתחול המחשב מחדש נסה לנגן קובץ מדיה ב Windows Media Player. תן הצצה למגש המשימות ובדוק שהצלמית של ffdshow נמצאת שם. תעשה עליה קליק ימני ובתפריט שיפתח לך תראה בחלק העליון את כל הקודקים והמפצלים שמשתתפים בחגיגת הפענוח. תחזור אלינו עם הרשימה שלהם בבקשה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
אז אתה שומע סראונד או לא?
לא מובנת הבעיה שלך...tyoker כתב:אם זה היה מפנה לי לנרו אז לא הייתי אמור לשמוע סראונד?
כי כשאני מריץ סרטים/מוזיקה אני שומע סראונד...
תריץ GRAPHEDIT, תגרור את הסרט עליו ותעלה לכאן CAPTURE של המסך של ה-GRAPH
דודי.