הורדתי את התכנה TVITTY למחשב HTPC שלי
התוכנה משתלבת היטב עם MCE',ישנה אפשרות להורדת סרטים בתוך כ 20-30דקות.
אך אני נתקלתי בבעיה שתוכנת HIRO M ,שאמורה להציג את הסרט שהורד,ושניתן להורידה יחד עם התוכנה הרשומה לעיל,כולל מקודד שלה.
למרות כל אלה לא הצלחתי לצפות בסרט שהורדתי אלא בחלקו ההתחלתי.
האם מישהוא יכול לומר לי כיצד ניתן לפתור בעיה זו?
תכנת TVITTY+ HIRO M
-
zvibin1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 421
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78949
- שם מלא: עפר לאור
- droren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
הפנתי את השאלה שלך לפתח של TVITTY שיענה פה בפורום לשאלה שלך
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
- birsch
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 9
תודה דרור.
zvibin1, כמה אפשרויות:
1. התקנת הירו לא עברה חלק - במקרה הזה הסרט ינגן רק כדקה (preview) ויהיה עליו באנר שמבקש להוריד את הקודק.
2. בניגון הראשון של הסרט, הירו מורידים קטעים כדי למלא "חורים". תוך כדי זה אי אפשר לקפוץ קדימה, אבל הסרט מנגן כרגיל. האם ניגון חוזר פותר/לא פותר?
3. בימים האחרונים התכנים הועברו מקום לסרברים חדשים - תוכל לומר לי באיזה סרט מדובר, אולי הוא נפל קורבן?
תודה,
1. התקנת הירו לא עברה חלק - במקרה הזה הסרט ינגן רק כדקה (preview) ויהיה עליו באנר שמבקש להוריד את הקודק.
2. בניגון הראשון של הסרט, הירו מורידים קטעים כדי למלא "חורים". תוך כדי זה אי אפשר לקפוץ קדימה, אבל הסרט מנגן כרגיל. האם ניגון חוזר פותר/לא פותר?
3. בימים האחרונים התכנים הועברו מקום לסרברים חדשים - תוכל לומר לי באיזה סרט מדובר, אולי הוא נפל קורבן?
תודה,
zvibin1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 421
tvitty
ל birsch
אכן כל התופעות שאתה מונה מופיעים לי
היום ניסיתי להפעיל שוב את התוכנה וכבר לא מופיעה רשימת הסרטים להורדה.כל הכותרות של התוכנה אינם פועלות.
הצלחתי להוריד סרט דרך VOFREE, והתוכנה HIRO M לא פעלה,והסרט שהורדתי הצלחתי לצפות אך בהתחלה שלו בלבד
אכן כל התופעות שאתה מונה מופיעים לי
היום ניסיתי להפעיל שוב את התוכנה וכבר לא מופיעה רשימת הסרטים להורדה.כל הכותרות של התוכנה אינם פועלות.
הצלחתי להוריד סרט דרך VOFREE, והתוכנה HIRO M לא פעלה,והסרט שהורדתי הצלחתי לצפות אך בהתחלה שלו בלבד
- birsch
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 9
שלחתי לך את הטלפון שלי בפרטי. תרים אלי טלפון ונבדוק תעניין לעומק. אגב תודה - אנחנו מנקים את כל הבאגים של האלפא ופידבק כזה עוזר לנו מאד.
- צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2856
האם קיים פלאג אין של הורדות בתוכנות אחרות?
כמו MEDIAPORTAL או בצד של לינוקס ה MYTHTV?
כמו MEDIAPORTAL או בצד של לינוקס ה MYTHTV?