עזרה ברכישת LCD בחו"ל (ושימוש שם) . . . תודה מראש על הע

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
drdavid פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 35
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני נמצא בחו"ל (בנגקוק) ומעוניין לרכוש מסך LCD כחלק ממערכת קולנוע בייתי. המטרה היא צפייה בטלביזיה, DVD ׁ(בעיקר צרובים) וכן חיבור ל HTPC לשם קליטת רדיו וטלביזיה מהארץ באינטרנט.

מחיפוש ראשוני שערכתי פה ... ישנם סוגי דגמים רבים (גם של אותו יצרן - SONY BRAVIA למשל) והפרשי מחיר ניכרים למדי למרות שהכל זול בהרבה מהארץ.

בסופו של דבר, לא מצאתי את ידי ורגלי בבליל הדגמים. אפילו ב SONY BRAVIA בגודל 46" יש אולי 5-6 דגמים שונים בהפרשי מחיר של 30% .... שלא לדבר על חברות אחרות.

בקיצור.... התייאשתי .... דרושה עזרתכם !!!

מכיוון שאני מניח שחלק לא קטן מהדגמים לא נמצא בארץ כלל - אולי תעזרו לי בכך שתאמרו לי מהן הספקציפיקציות שעלי לשים לב. אין לי צורך בדברים מיותרים אך רוצה לקנות מסך באיכות טובה.

אם תהיה בידי רשימה כזו, אוכל לבנות רשימה מצומצמת של אפשרויות ולהתייעץ אתכם שוב

בתודה מראש
נערך לאחרונה על ידי drdavid ב 02/08/2008 22:07, נערך פעם 1 בסך הכל.

drdavid פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #2 

אשמח אם תהיה התייחסות לבקשתי. ..... ושוב תודה מראש

כוונתי היא לרשימה של פרמטרים חשובים - כך שאוכל לעשות איזה שהוא סינון בשפע הדגמים פה

avibht
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 47

שליחה #3 

שני חברים שלי הביאו BRAVIA. את ה- KDL46V3500 וה- KDL46W3500 מארה"ב בנפרד
למרות שרשום עליהן NTSC אבל תומכות ב-220V.
כשהראשון הגיע זה כמובן לא עבד אבל אחרי חפירה ברשת הוציא את קודי הטכנאי למעבר ל-PAL (כמובן שישפאר סרבו לשתף פעולה) והמסך עובד מושלם אצלו. גם השני השתמש בקודים וזה גם עובד לו בדגם הקצת יותר מתקדם. ז"א שעבור שני הדגמים האלו, זה כנראה בסדר.
חוצמזה שעד כמה שאני זוכר בתאילנד השיטה היא PAL כך שלא צריכה להיות בעיה. תשאל את המוכר בחנות, תעיין בחוברת, ועד כמה שזה מפתיע המוכרים בבנקוק אמינים.

זכור שאין לך שום אחריות בשורה התחתונה!

dmoses
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 214
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

רכישה בבקנוק

שליחה #4 

אם אתה נעול על Sony, לך על דגם Bravia46X3500 (או 46X4000 אם זה קיים שם)
X4000 יגיע לארץ רק בספטמבר.
זה הדגם הטוב ביותר שלהם והכי יקר בארץ.
קיים גם "52.

drdavid פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

מתנצל אם לא הבהרתי את עצמי טוב .... אני מתגורר בבנגקוק וצריך את ה LCD בבנגקוק .... לא מתכוון להביא לארץ

אני פשוט לא מוצא את הידיים והרגליים בשלל הדגמים פה.... לא ברור לי איזה פרמטרים חשובים וההפרשים במחירים לא קטנים (בקנה מידה תאילנדי)

אני בכלל לא נעול על סוני .. ראיתי פה דגמים של כל החברות ....פשוט לא מצליח להבין את הבדלים בין הדגמים השונים...מה חשוב ומה לא. למשל...יש דגמים של LG בגודל 42 אינץ' ב 3000 ש"ח .... ובגודל של 46 אינץ' יש לכל חברה מספר דגמים ז"א גם לסוני וגם לסמסונג וחברות אחרות יש דגמים שונים באותו גודל ובמחירים שונים. .... כך שלא יודע מה לבחור. מצד אחד לא רוצה לחסוך מידי ומצד שני לא רוצה לזרוק כסף על דברים שאין להם חשיבות.

באופן כללי ... למסכים בגודל של 46 אינץ' המחירים נעים פה בין 5000 ש"ח ל 8000 ש"ח

אם תוכלו לתת לי רשימה של פרמטרים שעלי לבדוק אז יהיה לי קל לסנן ולחזור עם מספר קטן של דגמים ולהחליט ביניהם

שוב תודה על ההתייחסות והעזרה

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”