שלום לכולם,
ראשית כל אני מצטער אם אני חוזר על שאלות של אחרים שנשאלו כאן אלפי פעמים, עברתי על מדריכים והודעות כאן בלי סוף ולצערי זה רק סיבך אותי עוד יותר (אני חדש בתחום..)
רכשתי כרטיס WinTV-PVR-150 וחיברתי אותו למחשב הסלוני שלי המריץ מערכת הפעלה XP Pro SP3. הממיר של יס מחובר בחיבור RCA (צהוב-אדום-לבן) משני הצדדים לכרטיס הטלויזיה.
עם הכרטיס קיבלתי תוכנה בשם WinTV שלא ענתה על כל צרכיי ולכן עברתי לתוכנה חינמית שהומלצה לי כאן בפורום - MediaPortal (בגרסא 1)
תוך כדי ההתקנה הבנתי כי מדובר בתוכנה שעובדת בבסיסה על רעיון של מחשב שרת (המשדר אות וידאו ואודיו) למחשב קליינט (המקבל ומציג לי את האות על המסך)
דבר שנשמע פשוט אך מסתבר שהוא לא...
לאחר התקנת הדרייברים של כרטיס הטלויזיה (הותקנו בהצלחה, תוכנת הWinTV הציגה את האות מהממיר), התקנתי את תוכנת המדיהפורטל ועברתי על הגדרות ראשוניות (כמו תיקיית הסרטים שלי, שפה, ועוד). הצלחתי להכנס ע"י הסיסמא MediaPortal לServerConfguration אך שם החלו הבעיות. ראשית לא מצאתי דרך "לשדר" לקליינט אות מחיבור הRCA של הכרטיס אלא רק אפשרויות למציאת ערוצים דרך הTuner (אך אני לא מחובר דרך RF כך שזה לא עוזר לי).
שנית, התוכנה עצמה לא מצליחה להציג לי גם סרטי וידאו שנימצאים על המחשב שלי...
למישהו יש עצות בנושא?
אשמח לעזרה
תודה, אסף
מדיה פורטל
-
asafamos
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 21
- zovirax
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15949
- שם מלא: zovirax
אני מניח שהורדת את גירסה 1 RC2?
יש שם גם קונפיגורציה של TV SERVER, תראה אם יש לך?
אם לא תפעיל שוב את ההתקנה ותשים לב שאתה לא מפספס משהו
יש שם גם קונפיגורציה של TV SERVER, תראה אם יש לך?
אם לא תפעיל שוב את ההתקנה ותשים לב שאתה לא מפספס משהו
-
asafamos
-
- חבר שרק התחיל

הפעלתי מחדש את ההתקנה ואכן הדברים הסתדרו...
עכשיו צצה בעיה אחרת.. "לימדתי" את הטרנסמיטר את המקשים מ-0 עד ל-9 כפי שהוסבר במדריך באתר, ואכן כעשיתי TEST בממשק הסרבר-טיבי קונפיגריישן נדלקה הנורה האדומה והממיר אכן קיבל את האות.. העניין הוא שהשלט שיש לי (קיבלתי עם PVR150)שלט של MCE עם סמל ווינדוס ירוק באמצע לא "משפיע" על המספרים, החצים ושאר המקשים עובדים כרגיל אך המספרים לא מגיבים וכך אני לא מצליח להעביר דרכו ערוצים...
מישהו מכיר את הבעיה? פיספסתי משהו שצריך להתקין במיוחד ?
עכשיו צצה בעיה אחרת.. "לימדתי" את הטרנסמיטר את המקשים מ-0 עד ל-9 כפי שהוסבר במדריך באתר, ואכן כעשיתי TEST בממשק הסרבר-טיבי קונפיגריישן נדלקה הנורה האדומה והממיר אכן קיבל את האות.. העניין הוא שהשלט שיש לי (קיבלתי עם PVR150)שלט של MCE עם סמל ווינדוס ירוק באמצע לא "משפיע" על המספרים, החצים ושאר המקשים עובדים כרגיל אך המספרים לא מגיבים וכך אני לא מצליח להעביר דרכו ערוצים...
מישהו מכיר את הבעיה? פיספסתי משהו שצריך להתקין במיוחד ?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
אני לא מבין גדול במדיה פורטל, אבל אני מאמין שאתה צריך להיות על מצב צפייה בטלוויזיה בשביל להעביר ערוצים.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
asafamos
-
- חבר שרק התחיל

כמובן אני על מצב של צפייה בטלוויזיה, כשאני מנסה להעביר ערוץ אני רואה בקולט (המכשיר שמחובר בUSB) שנדלקת נורה כלומר מגיע אות אך לא נדלקת נורה אדומה בעינית שעל הממיר ולכן לא מועבר הערוץ
מישהו יודע כיצד "מפעילים" את הנורה הזו? (אני מזכיר שבמצב של TEST היא נדלקת ומעבירה ערוצים, כלומר פעילה)
האם יש קשר לתפריט הIRTrans בקונפיגריישן? מה צריכים להיות הSERVER SETTING אם כן
מישהו יודע כיצד "מפעילים" את הנורה הזו? (אני מזכיר שבמצב של TEST היא נדלקת ומעבירה ערוצים, כלומר פעילה)
האם יש קשר לתפריט הIRTrans בקונפיגריישן? מה צריכים להיות הSERVER SETTING אם כן