רעשים משילב של המגבר עם DVD ומחשב..עזרה.
יש לי מגבר וינטאג' ROTEL RA-930AX ולחיבורים של AUX חיברתי את המחשב.ול CD את הDVD.
עכשיו, כשהמחשב דלוק ואני מעביר את המגבר למצב CD לדוגמא ורוצה לשמוע מה DVD אז יש רעש של: "אוהממםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם" כזה רצוף, ככול שמגבירים יותר שומעים אותו יותר חזק. המוזיקה עובדת עליו אבל הוא תמיד ברקע.
כשאני מנתק את הRCA מהמחשב\DVD ושומע רק מאחד מהם ההפרעה הזאת נעלמת.
מה אפשר לעשות כדי שאני לא יצטרך כול הזמן לנתק לחבר לנתק לחבר ופשוט יוכל להעביר את המגבר למצב ההשמעה שאני רוצה ולהנות מאיכות שמע בלי הפרעה של האוהמםםםםםםם הזה...
?
תודה מראש, עדן.
עכשיו, כשהמחשב דלוק ואני מעביר את המגבר למצב CD לדוגמא ורוצה לשמוע מה DVD אז יש רעש של: "אוהממםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם" כזה רצוף, ככול שמגבירים יותר שומעים אותו יותר חזק. המוזיקה עובדת עליו אבל הוא תמיד ברקע.
כשאני מנתק את הRCA מהמחשב\DVD ושומע רק מאחד מהם ההפרעה הזאת נעלמת.
מה אפשר לעשות כדי שאני לא יצטרך כול הזמן לנתק לחבר לנתק לחבר ופשוט יוכל להעביר את המגבר למצב ההשמעה שאני רוצה ולהנות מאיכות שמע בלי הפרעה של האוהמםםםםםםם הזה...
?
תודה מראש, עדן.
או ,טיפול נקודתי בבידוד השקע עצמו (בעזרת נייר מבודד כלשהו) - אצלי זה פתר את הבעיה.yairf כתב:אני מניח שה-DVD מחובר לטלוויזיה, וזו מצידה מחוברת לכבלים וזה מקור הבעייה שלך. אתה צריך איזולטור מחברת הכבלים....
תנסה להזיז את הכבל מצידו הקרוב של השקע - אתה תרגיש בהבדלי הרעש שציינת ותבין למה התכוונתי.
עניתי קצת מאוחר מידי לפני שתיקנת.. אז קבל ביטול מלמעלה.
כנראה מדובר בכבל לא תקין, תנסה להחליף כבלים אחד אחרי השני.