ולעצלנים שבינינו... להלן שלושת הזוכים
Bronze: Shure M97xE
Silver: audio-technica A-T 440ML
Gold: Ortofon OM5E
Honorable Mention: Ortofon OM3E
האם מישהו התנסה בזוכה הברונזה או בזהב ויכול להוסיף ו/או להמליץ?
(על הכסף אני לא שואל
תהנו
תודה

אני באותה הדעה בדיוק .chalmh כתב:אני לא צריך טבלה כדי לדעת מי חייב להיות בין שלושת הראשונים. לטעמי מבין כל הנזכרים למעלה יש אחד שבשבילי הוא הראש ב"הא" הידיעה. אני פשוט חולה עליו כי הוא מתאים פיקס לאוזן שלי. וממש לא חשוב לי באיזה מקום הוא נמצא....

גם דגמים אחרים בסידרת OM או רק ה-5? חשבתי שסידרת 2M החליפה אותה.אילפור כתב:עדיין מיוצר....

אני לא יודע על האודיו טכניקה , אבל חוץ מהאורטופון כול השאר , עברו על ידי והם נשמעו כמו משהו עלוב , שאוטופון ינצחו במבחן כזה , ועוד ראש MM שלהם זה היה ברור כשבחרו את הקנדידטים למבחן .MASTERMIX כתב:מה קרה לך truejoker לא הבנתי ?
יש לך חלחלה או סתם נדמה לי ?...

יצא לך לשמוע גם את ה OM5E?tascam כתב:מאסטר מיקס בו ותישמע אצלי ORTOFON 10 שור 97 ואודיו טכניקה 440MLA אולי גם תביא כמה תקליטים ישראלים על הדרך...
הצליל של האורטופון סטרילי מידי אן לה נשמה ! היא ביצועיסטית של נתונים וטראקינג טובים אבל אן לה אופי....

כמו שאמרתי אני פתוח להצעות יעול אם ישtruejoker כתב:אין בעיות , אתם יודעים מה ? למה שלא תנסו ראש של דנון בסביבות המחיר הזה ? ואחרי זה תגידו איך הראש הזה ואיך הראש ההוא . מה נעשה אבל היו לי את כולם בסבב זה או אחר ....