קנית LCD בגודל 32-36 אינץ' ו 47 אינץ'
שלום, אני מעוניין לקנות טלויזית LCD לחדר משהו בסביבות ה32-37 אינץ' [בסכום ממוצע]שתשמש אותי לצפית סרטים ולהפעלת הPS3 באיכות טובה..
ואולי אני גם ירצה לקנות טלויזיה לסלון בגדול 47 אינץ'
1) על איזה חברה ודגם אתם ממליצים? [לגבי כל אחד מהלטויזיות]
2) כמה זה אמור לעלות בערך ? [לגבי כל אחד מהטלויזיות]
תודה מראש.
ואולי אני גם ירצה לקנות טלויזיה לסלון בגדול 47 אינץ'
1) על איזה חברה ודגם אתם ממליצים? [לגבי כל אחד מהלטויזיות]
2) כמה זה אמור לעלות בערך ? [לגבי כל אחד מהטלויזיות]
תודה מראש.
נ.ב.
שכחתי קצת פרטים
לגבי הטלויזיה לחדר אז המרחק הוא בערך 3 מטר
סכום הקנייה המקסימלי הוא 4500 ש"ח
ואפי הצפייה הוא 65% DVD ו PS3 והשאר טלויזיה
לגבי הטלויזיה בסלון המרחק הוא 5 וחצי מטר בערך
סכום קנייה מקסימלי:אין כי לא מבין כל כך
ואופי הצפיה הוא 60% טלויזיה 40 % DVD
* האם Samsung אינץ' 37 היזיוולט
Coral LCD 6ms HDMI איכותית ומתאימה לחדר של 3 מטר ממקום הצפיה ולסרטי DVD והפעלת PS3
שכחתי קצת פרטים
לגבי הטלויזיה לחדר אז המרחק הוא בערך 3 מטר
סכום הקנייה המקסימלי הוא 4500 ש"ח
ואפי הצפייה הוא 65% DVD ו PS3 והשאר טלויזיה
לגבי הטלויזיה בסלון המרחק הוא 5 וחצי מטר בערך
סכום קנייה מקסימלי:אין כי לא מבין כל כך
ואופי הצפיה הוא 60% טלויזיה 40 % DVD
* האם Samsung אינץ' 37 היזיוולט
Coral LCD 6ms HDMI איכותית ומתאימה לחדר של 3 מטר ממקום הצפיה ולסרטי DVD והפעלת PS3
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
הסמסונג "37 שציינת לא עולה 4500 ש"ח כך שהיא לא נכנסת בתקציב שהגדרת. למעשה, לחדר עם תכנים של PS3 ומרחק של כ-3 מטר רצוי מסך גדול יותר מ-"37. אני ממליץ על "40-42. אני לא מכיר משהו טוב בתקציב שציינת.
לסלון - אתה בגבול העליון להמלצה על פלזמה "58-60. שווה לך לשקול מקרן. אם תקנה "50 (או חס-וחלילה פחות) תצטער.
לסלון - אתה בגבול העליון להמלצה על פלזמה "58-60. שווה לך לשקול מקרן. אם תקנה "50 (או חס-וחלילה פחות) תצטער.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
כמה היא עולה?...
כי אני רואה עכשיו מכרז של הטלויזיה הזאת והמחיר המקסימלי הוא 6500 אני ינסה לתפוס אותה ב5000 זה משתלם?.. היא ניקראת טלויזיה איכותית?
עכשיו ראיתי בICE קנה ובנה 37' אינץ' של חברת ברונדינג במחיר מבצע של 3700 ש"ח האם משתלם?..
נ.ב. הבנתי שטלויזית 40 -42 אינץ' עולה כ8 אלף ואין לי תקציב כזה.. לכן אני יסתפק ב37 אינץ' רק איזה דגם וחברה יתאימו מבחינת הדרישות שלי לתקציב ממוצע של טלויזיות בגודל הזה..
כי אני רואה עכשיו מכרז של הטלויזיה הזאת והמחיר המקסימלי הוא 6500 אני ינסה לתפוס אותה ב5000 זה משתלם?.. היא ניקראת טלויזיה איכותית?
עכשיו ראיתי בICE קנה ובנה 37' אינץ' של חברת ברונדינג במחיר מבצע של 3700 ש"ח האם משתלם?..
נ.ב. הבנתי שטלויזית 40 -42 אינץ' עולה כ8 אלף ואין לי תקציב כזה.. לכן אני יסתפק ב37 אינץ' רק איזה דגם וחברה יתאימו מבחינת הדרישות שלי לתקציב ממוצע של טלויזיות בגודל הזה..