צריבות ואורך חיי מסך פלזמה
לאחר שרכשתי מסך פלזמה PS50A450 של חברת סאמסונג, הגיע אליי טכנאי של הוט וטען כי מסכי פלזמה לאחר שנתיים-שלוש מאבדים את הצבעים ומקבלים סימני צריבה, הוא טען שבביקוריו בבתים רבים לאחר מספר ספור של שנים אנשים נאלצים להחליף את המסך.
האם הדבר נכון, האם עד כדי כך גרועה אמינותם של מסכי הפלזה? כרגע אני מאד מרוצה מהתמונה וממש לא מצטער שקניתי, אבל אני חושש שההשקעה גדולה מידי בשביל מספר קטן של שנים.
אשמח לקבל את דעות האנשים באתר.
האם הדבר נכון, האם עד כדי כך גרועה אמינותם של מסכי הפלזה? כרגע אני מאד מרוצה מהתמונה וממש לא מצטער שקניתי, אבל אני חושש שההשקעה גדולה מידי בשביל מספר קטן של שנים.
אשמח לקבל את דעות האנשים באתר.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
השאלה היא שאלה של שימוש.
אם המסך במצב RETINA BURN MODE (מצב שבו בשביל לצפות בצבע לבן אתה צריך לחבוש משקפי שיניים) אז צריך לחשוב על הורדת הקונטרסט.
בשימוש סביר אין בעיות צריבה כיום במרבית המסכים כיום.
אם המסך במצב RETINA BURN MODE (מצב שבו בשביל לצפות בצבע לבן אתה צריך לחבוש משקפי שיניים) אז צריך לחשוב על הורדת הקונטרסט.
בשימוש סביר אין בעיות צריבה כיום במרבית המסכים כיום.
אני בדיוק עובר על מחירים ומאוד שוקל את הדגם שאתה מדבר עליו. (בעצם זה עם B ולא A...)
האם אתה מרוצה?
שנית, לגבי צריבה, איך זה בדיוק משפיע? האם זה גם פוגע כאשר יש חלק שחור לאורך זמן?
השימוש העיקרי שלי יהיה לראות סדרות/סרטים מהמחשב, ואלו לפעמים לא על מסך מלא ככה שיכול להיות שהרבה מאוד שעות יהיו חלקים של המסך שחורים..
אני בדיוק בדילמות של האם לקנות LCD 42" או פלזמה 50 (אותו תקציב)
וכל פעם שאני מחליט משהו, מישהו זורק איזו הערה שגורמת לי לשנות את דעתי..
הרגלי השימוש שלי יהיו משהו כמו
60% - וידאו ממחשב (לאו דווקא דברים שאני אוריד ב HD - אבל רזולוציה מלאה מהמחשב - וידאו על מסך מלא בעזרת התוכנה של המחשב בעצם)
25% - טלויזיה רגילה.
15% - אקסבוקס 360 ב HD.
מעריך את העזרה...
האם אתה מרוצה?
שנית, לגבי צריבה, איך זה בדיוק משפיע? האם זה גם פוגע כאשר יש חלק שחור לאורך זמן?
השימוש העיקרי שלי יהיה לראות סדרות/סרטים מהמחשב, ואלו לפעמים לא על מסך מלא ככה שיכול להיות שהרבה מאוד שעות יהיו חלקים של המסך שחורים..
אני בדיוק בדילמות של האם לקנות LCD 42" או פלזמה 50 (אותו תקציב)
וכל פעם שאני מחליט משהו, מישהו זורק איזו הערה שגורמת לי לשנות את דעתי..
הרגלי השימוש שלי יהיו משהו כמו
60% - וידאו ממחשב (לאו דווקא דברים שאני אוריד ב HD - אבל רזולוציה מלאה מהמחשב - וידאו על מסך מלא בעזרת התוכנה של המחשב בעצם)
25% - טלויזיה רגילה.
15% - אקסבוקס 360 ב HD.
מעריך את העזרה...
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
gesh שלום לך .
אל תשמע ליותר מידי מומחים למינייהם .
תהנה מהמוצר שרכשת הרי שלוש שנים אחריות יש לך על המסך .
אז מה יש לך לדאוג .
יום טוב לך .
אל תשמע ליותר מידי מומחים למינייהם .
תהנה מהמוצר שרכשת הרי שלוש שנים אחריות יש לך על המסך .
אז מה יש לך לדאוג .
יום טוב לך .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
הדבר היחיד שלמדתי מההודעה הזו הוא שהמוצרים של הוט כל כך דפוקים שכל שנתיים שלוש הם חייבים ביקור טכנאי.gesh כתב:לאחר שרכשתי מסך פלזמה PS50A450 של חברת סאמסונג, הגיע אליי טכנאי של הוט וטען כי מסכי פלזמה לאחר שנתיים-שלוש מאבדים את הצבעים ומקבלים סימני צריבה, הוא טען שבביקוריו בבתים רבים לאחר מספר ספור של שנים אנשים נאלצים להחליף את המסך.
אשמח לקבל את דעות האנשים באתר....
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
Catskinner שלום לך .Catskinner כתב:הדבר היחיד שלמדתי מההודעה הזו הוא שהמוצרים של הוט כל כך דפוקים שכל שנתיים שלוש הם חייבים ביקור טכנאי.gesh כתב:לאחר שרכשתי מסך פלזמה PS50A450 של חברת סאמסונג, הגיע אליי טכנאי של הוט וטען כי מסכי פלזמה לאחר שנתיים-שלוש מאבדים את הצבעים ומקבלים סימני צריבה, הוא טען שבביקוריו בבתים רבים לאחר מספר ספור של שנים אנשים נאלצים להחליף את המסך.
אשמח לקבל את דעות האנשים באתר.......
גם שנתיים או שלוש זה המון זמן יש לי חברים שמנויים של הוט הטכנאי מגיע אליהם כל חודשיים או שלוש .
יום טוב לך .