שאלה לגבי טלויזיות של סוני ופיליפס
היי, יש לי שאלה לגבי טלויזיה שאני שוקל לקנות:
sony KDL40D3550
http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=676475
בקשר לדגם של סוני, מדאיג אותי הזמן תגובה הגבוה יחסית (8Ms)
בגדול המחיר שלה (סביבות ה11 אלף) זה המחיר המקסימילי שאני יכול להשקיע.
אני רוצה LCD, רוצה לחשוב קדימה ולקחת FHD. יושב 3 מטר מהמסך. הטלויזיה כדי לראות סרטים באיכות גבוהה, בנוסף לשידורי טלויזיה (שהבנתי על הפנים אבל אמור להשתפר), וגם קצת לשחק בxbox360.
חשבתי גם על הטלויזיה הזו:
42PFL7962D Philips
בקיצור מה אתם חושבים על שתי הטלויזיות, מה יותר טוב, מה פחות, ולמה, ואם בנוסף לדעתכם יש טלויזיה אחרת שמתאימה למה שאני רוצה וטובה לי יותר, אני אשמח לשמוע.
המון תודה לכולם.
sony KDL40D3550
בקשר לדגם של סוני, מדאיג אותי הזמן תגובה הגבוה יחסית (8Ms)
בגדול המחיר שלה (סביבות ה11 אלף) זה המחיר המקסימילי שאני יכול להשקיע.
אני רוצה LCD, רוצה לחשוב קדימה ולקחת FHD. יושב 3 מטר מהמסך. הטלויזיה כדי לראות סרטים באיכות גבוהה, בנוסף לשידורי טלויזיה (שהבנתי על הפנים אבל אמור להשתפר), וגם קצת לשחק בxbox360.
חשבתי גם על הטלויזיה הזו:
42PFL7962D Philips
בקיצור מה אתם חושבים על שתי הטלויזיות, מה יותר טוב, מה פחות, ולמה, ואם בנוסף לדעתכם יש טלויזיה אחרת שמתאימה למה שאני רוצה וטובה לי יותר, אני אשמח לשמוע.
המון תודה לכולם.
מבין שתיהן,עדיף את הסוני.
לגבי הזמן תגובה,לי יש את LCD של סמסונג,שהיא 8MS,
ואני משחק המון בXBOX 360, ואני לא רואה מריחות.
אני יכול להמליץ לך גם על הדגמים החדשים של סמסונג- LA40A550,
ואם יש לך אפשרות לעלות טיפה בתקציב,אז את הLA40A650.
תלך לאחד הסניפים של ארמגדון ותראה .
תלך לאחד הסניפים של ארמגדון ותראה .
טוב שהזהרת אותי. תודה רבה. תוכל להרחיב טיפה יותר מה איכזב אותך בטלויזיה עצמה?guy11 כתב:יש לי את הפיליפס הזאת (יש כבר דגמים חדשים),ואני מאוכזב ממנה ועוד יותר מהשרות של אלקטרה.אם ההתלבטות היא בין שני הדגמים,אז תלך על הסוני.לגבי הזמן תגובה,זה לא צריך להשפיע על ההחלטה שלך,כל חברה מודדת את זה אחרת....
מה אתה יכול להגיד לי על הסוני?
ויש לך אולי הצעה לטליויזיה אחרת לגמרי שמתאימה לכל הקריטריונים שציינתי?
טוב לדעת.nadav243 כתב:מבין שתיהן,עדיף את הסוני.
תלך לאחד הסניפים של ארמגדון ותראה ....
איזו טלויזיה טובה יותר, הסוני ששאלתי לגביה או הLA40A550 של סמסונג שהצעת לי, ולמה? כי הם באותו מחיר וממש לא מפריע לי לרדת ב2 אינצ' בשביל טלויזיה איכותית יותר.
ובין ההLA40A550 של סמסונג לבין הסוני ששאלתי לגביה בהתחלה? מה עדיף?toto1 כתב:הסוני עדיפה בהרבה על פיליפס
כנס לזימקס ותתרשם ממננה...
אני סומך עליכם ככה שמה שאתם מציעים לי זה מה שבסופו של דבר אני הולך לחנות ובוחר ביניהם לפי איך שזה נראה בעיניים.
לגבי ההצעה לפלזמה, אני לא מעוניין. אני יודע שלחלק מהצפייה שלי זה עדיף וקראתי את כל המאמרים פה בפורום על זה, אבל אני בכל זאת רוצה LCD.
עוד שאלה חשובה שנזכרתי בה:
הטלויזיות (ובמיוחד זו של סוני) יודעות להציג את התמונה טוב גם כ 4:3? הבנתי שזה מאוד קריטי לצפייה בשידורי טלויזיה ולא ראיתי את זה ברשימה של הפיצ'רים של סוני.
סוני וסמסונג משתמשים באותו הפאנל, ההבדל הוא במעבד התמונה ובאייכות הבניה.
אני לא יודע לומר לך באיזו חנות יש את שני המסכים שתוכל להשוות.
נדמה לי שיש אותם בארמגדון אבל לשם לא הייתי הולך, הם ידחפו לך סמסונג וילכלכו
על הסוני. הכי טוב זה לגאסי אבל הם בצפון (קרית אתא).
על הסוני. הכי טוב זה לגאסי אבל הם בצפון (קרית אתא).
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
toto1,toto1 כתב:סוני וסמסונג משתמשים באותו הפאנל, ההבדל הוא במעבד התמונה ובאייכות הבניה.
על הסוני. הכי טוב זה לגאסי אבל הם בצפון (קרית אתא)....
אני מקווה בשבילך שיש לך הוכחות ברורות לטענה מסוג זה כלפי ארמגדון, אחרת אתה מסתכן בתביעה בגין הוצאת לשון הרע.
כשאני התייעצתי בארמגדון דווקא לא "לכלכו" שם על אף יצרן.
אולי יעניין אותך לדעת שבלגאסי אודיו (גם שם הייתי) זכיתי לשמוע מפיו של בעל הבית ביקורת מהללת על ה-LCD החדשים של סמסונג בצד אכזבה וביקורת נוקבת על הפלזמה החדשה של סמסונג...
1 כן יש לי הוכחותאיינשטיין כתב:toto1,toto1 כתב:סוני וסמסונג משתמשים באותו הפאנל, ההבדל הוא במעבד התמונה ובאייכות הבניה.
על הסוני. הכי טוב זה לגאסי אבל הם בצפון (קרית אתא)....
אני מקווה בשבילך שיש לך הוכחות ברורות לטענה מסוג זה כלפי ארמגדון, אחרת אתה מסתכן בתביעה בגין הוצאת לשון הרע.
כשאני התייעצתי בארמגדון דווקא לא "לכלכו" שם על אף יצרן.
אולי יעניין אותך לדעת שבלגאסי אודיו (גם שם הייתי) זכיתי לשמוע מפיו של בעל הבית ביקורת מהללת על ה-LCD החדשים של סמסונג בצד אכזבה וביקורת נוקבת על הפלזמה החדשה של סמסונג......
2 שיתבעו אין לי שום דבר שהם יכולים לקחת (
3 צודקים בלגאסי הפלזמה החדשה של סמסונג ממש לא טובה הנה לך הוככה לחנות מקצועית
- yosihary
- חבר ותיק

- תגובות: 1271
- שם מלא: יוסף הרי
- נתן תודות: 53 פעמים
- קיבל תודות: 119 פעמים
טלויזיות סמסונג
הדגם של סמסונג 550 עדיף לדעתי - ראה שירשור בפורום אודיו בתפוז על מפגש שהיה בלגאסי בכרמל.zepx כתב:ובין ההLA40A550 של סמסונג לבין הסוני ששאלתי לגביה בהתחלה? מה עדיף?toto1 כתב:הסוני עדיפה בהרבה על פיליפס
אני סומך עליכם ככה שמה שאתם מציעים לי זה מה שבסופו של דבר אני הולך לחנות ובוחר ביניהם לפי איך שזה נראה בעיניים.
לגבי ההצעה לפלזמה, אני לא מעוניין. אני יודע שלחלק מהצפייה שלי זה עדיף וקראתי את כל המאמרים פה בפורום על זה, אבל אני בכל זאת רוצה LCD.
הטלויזיות (ובמיוחד זו של סוני) יודעות להציג את התמונה טוב גם כ 4:3? הבנתי שזה מאוד קריטי לצפייה בשידורי טלויזיה ולא ראיתי את זה ברשימה של הפיצ'רים של סוני....
סמסונג מציגים שיטה חדשה ודעתי עדיפה בהצגת 4:3 וללא שום מריחות.
כדאי מעט להתאמץ וללכת על ה- 650
בכל מקרה בדגמי קצה עדיפות מחיר לסמסונג. מבחינה טכנולוגית נאמר לי שה- LCD עצמו נעשה בשת"פ בין סוני לסמסונג.
יום טוב
Re: טלויזיות סמסונג
לסוני וסמסונג יש מפעל משותף לפאנלים, בזה מסתכם שיתוף הפעולה בן החברותyosihary כתב:הדגם של סמסונג 550 עדיף לדעתי - ראה שירשור בפורום אודיו בתפוז על מפגש שהיה בלגאסי בכרמל.zepx כתב:ובין ההLA40A550 של סמסונג לבין הסוני ששאלתי לגביה בהתחלה? מה עדיף?toto1 כתב:הסוני עדיפה בהרבה על פיליפס
הטלויזיות (ובמיוחד זו של סוני) יודעות להציג את התמונה טוב גם כ 4:3? הבנתי שזה מאוד קריטי לצפייה בשידורי טלויזיה ולא ראיתי את זה ברשימה של הפיצ'רים של סוני....
בכל מקרה בדגמי קצה עדיפות מחיר לסמסונג. מבחינה טכנולוגית נאמר לי שה- LCD עצמו נעשה בשת"פ בין סוני לסמסונג.
יום טוב...
אך הפאנל הוא רק הבסיס למסך, עדיין יש את כל האלקטרוניקה מסביב
וכמובן את מעבד התמונה שהוא הדבר החשוב ביותר וכאן לסוני אין מתחרים.
אין מה לעשות סוני הוא מסך ה LCD הטוב ביותר.
yosihary כתב:הדגם של סמסונג 550 עדיף לדעתי - ראה שירשור בפורום אודיו בתפוז על מפגש שהיה בלגאסי בכרמל.zepx כתב:ובין ההLA40A550 של סמסונג לבין הסוני ששאלתי לגביה בהתחלה? מה עדיף?toto1 כתב:הסוני עדיפה בהרבה על פיליפס
יום טוב...
ניסיתי כבר בשלוש חנויות (ועוד הרבה באינטרנט) ואני לא מוצא את ה650 בשום חנות רצינית.
כולם אומרים שהוא לא הגיע לארץ.
מה המחיר שלו? אם מדובר בסכום קטן יחסית לתמורה אולי אפשר לגרד עוד קצת.
נראה לי שאני אזמין היום את הסוני...
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
אני חושב שיש אותה לארמגדון ברמת גן.zepx כתב:yosihary כתב:הדגם של סמסונג 550 עדיף לדעתי - ראה שירשור בפורום אודיו בתפוז על מפגש שהיה בלגאסי בכרמל.zepx כתב:ובין ההLA40A550 של סמסונג לבין הסוני ששאלתי לגביה בהתחלה? מה עדיף?toto1 כתב:הסוני עדיפה בהרבה על פיליפס
יום טוב...
ניסיתי כבר בשלוש חנויות (ועוד הרבה באינטרנט) ואני לא מוצא את ה650 בשום חנות רצינית.
נראה לי שאני אזמין היום את הסוני......
הי zepx,
שאלתי שאלה דומה לשלך לפני שבועיים בערך, לפני כשקניתי את הטלוויזיה שלי. קניתי סוני מאותה סדרה שאתה מחפש אבל 46 אינץ'. גם אני הייתי מוטרד מזמן התגובה אבל הרגיעו אותי לגבי זה בפורום ואין ספק שצדקו. מאז שהיא הגיעה אני משחק עליה משחקים ורואה סרטים ואין שום בעיית מריחה.
לגבי המתיחה של שידורי 3:4 ל 9:16, אני אישית צריך את זה פחות כי אני לא רואה טלוויזיה אבל הדעה האישית שלי היא שכל מתיחה נראית ***. אצל סוני קוראים למתיחה החכמה "Smart" ובפנסוניק למשל קוראים לזה "Just", זה *** וזה חורלירע. אם לי יש מקור 3:4 אני רואה את זה ב3:4 עם פסים שחורים בצדדים או, במקרה הכי גרוע (וזה נדיר) מותח את זה ע"י מעבר למצב Wide כך שהכל נמתח בצורה שווה. ב Smart ושאר השיטות החכמות המסך מבצע מעט מתיחה במרכז המסך ויותר מתיחה בצדדים ולי אישית זה עושה בחילה. (דרך אגב, אם תכריח אותי לבחור בין חברה שעושה את זה פחות גרוע אז אני הולך עם פנסוניק).
בכל מקרה, אם תלך בסוף על הסוני אתה לא תצטער. הרגע סיימתי לראות סרט ב 1080וזה פשוט מטורף.
שאלתי שאלה דומה לשלך לפני שבועיים בערך, לפני כשקניתי את הטלוויזיה שלי. קניתי סוני מאותה סדרה שאתה מחפש אבל 46 אינץ'. גם אני הייתי מוטרד מזמן התגובה אבל הרגיעו אותי לגבי זה בפורום ואין ספק שצדקו. מאז שהיא הגיעה אני משחק עליה משחקים ורואה סרטים ואין שום בעיית מריחה.
לגבי המתיחה של שידורי 3:4 ל 9:16, אני אישית צריך את זה פחות כי אני לא רואה טלוויזיה אבל הדעה האישית שלי היא שכל מתיחה נראית ***. אצל סוני קוראים למתיחה החכמה "Smart" ובפנסוניק למשל קוראים לזה "Just", זה *** וזה חורלירע. אם לי יש מקור 3:4 אני רואה את זה ב3:4 עם פסים שחורים בצדדים או, במקרה הכי גרוע (וזה נדיר) מותח את זה ע"י מעבר למצב Wide כך שהכל נמתח בצורה שווה. ב Smart ושאר השיטות החכמות המסך מבצע מעט מתיחה במרכז המסך ויותר מתיחה בצדדים ולי אישית זה עושה בחילה. (דרך אגב, אם תכריח אותי לבחור בין חברה שעושה את זה פחות גרוע אז אני הולך עם פנסוניק).
בכל מקרה, אם תלך בסוף על הסוני אתה לא תצטער. הרגע סיימתי לראות סרט ב 1080וזה פשוט מטורף.
- yosihary
- חבר ותיק

- תגובות: 1271
- שם מלא: יוסף הרי
- נתן תודות: 53 פעמים
- קיבל תודות: 119 פעמים
zepx כתב:yosihary כתב:לי הבטיחו אותה לתחילת שבוע הבא.zepx כתב:toto1 כתב:הסוני עדיפה בהרבה על פיליפס
נראה לי שאני אזמין היום את הסוני......
מבחינת איכות התמונה בסרטי BRD השחור של סמסונג יותר טוב 1:50000, לא ראיתי את דגם הקצה של סוני שעולה פי כמה.
הצגת 4:3 מושלמת ומנצלת שטחים מתים ב 4:3 + ביצוע WIDE מתון, אתה יכול להזיז את התמונה כך שלא יחתוך את התרגום, לכן אין כלל מריחה.
פיצ'ר מדהים שבודאי בקרוב יוכנס לכל המסכים - חיבור USB שאתה יכול לתקוע בו כרטיס SD מהמצלמה (או דיסק און קיי) שמורכב על מתאם ולצפות בתמונות - האיכות מהממת.
ניתן להשיג דרך ארמגדון או דרך לגאסי בחיפה או באינטרנט.
אם יש לך ספק הרם טלפון לשרגי כפי שמופיע באינטרנט ודבר איתו.......