FF13 coming to PC
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73408
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 649 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=305890
ממשחק בלעדי ל PS למשחק מולטיפלטפורמה? אני צופה ירידה חדה באיכות המשחק החדש...
ממשחק בלעדי ל PS למשחק מולטיפלטפורמה? אני צופה ירידה חדה באיכות המשחק החדש...
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
להזכירך, FF7 היה הראשון שיצא לPC, ועדיין נחשב להכי טוב בסדרה בעיני רבים.
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
מה גורם לך לחשוב ככה?Huber כתב:http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=305890
ממשחק בלעדי ל PS למשחק מולטיפלטפורמה? אני צופה ירידה חדה באיכות המשחק החדש......
Need more cowbell
-
Huber
- חבר במועדון HT

כשמפתחים משחק לפלטפורמה אחת (ולרב לקונסולה אחת) משקיעים את מירב המאמצים על אופטימיזציה לאותה פלטפורמה. כשמפתחים לכל 3 הפלטפורמות לרב יש קיצורי דרך על מנת לחסוך בשעות מתכנת/פיתוח והאופטימיזציה לרב הולכת לעזאזל למען אחידות/תאימות. יש לכך הרבה דוגמאות. שים לב שרב המשחקים הבאמת טובים לפלטפורמות הם משחקים בלעדיים לאותה פלטפורמה עם מעט מאוד יוצאים מהכלל.
- Pavelz
- חבר מביא חבר

מתקשה להסכים איתך האמת... כל המשחקים הגדולים של xbox360 יצאו בשלב כזה או אחר גם ל PC ולא איבדו מאומה. לגבי הבלעדיים של PS3 ובכן, אותי באופן אישי הם לא ממש מעניינים. אולי אתה יודע מה שאני לא יודע אבל ממה שידוע לי FF13 פותח תחילה בלעדית עבור PS3 ויעשה לו porting ל xbox360.Huber כתב:כשמפתחים משחק לפלטפורמה אחת (ולרב לקונסולה אחת) משקיעים את מירב המאמצים על אופטימיזציה לאותה פלטפורמה. כשמפתחים לכל 3 הפלטפורמות לרב יש קיצורי דרך על מנת לחסוך בשעות מתכנת/פיתוח והאופטימיזציה לרב הולכת לעזאזל למען אחידות/תאימות. יש לכך הרבה דוגמאות. שים לב שרב המשחקים הבאמת טובים לפלטפורמות הם משחקים בלעדיים לאותה פלטפורמה עם מעט מאוד יוצאים מהכלל....
Need more cowbell
-
Huber
- חבר במועדון HT

אתה לא חייב להסכים אבל הבאת דוגמא נפלא לטענה שלי. קח את היילו למשל. יוצא ל XBOX כמשחק די איכותי ואחרי שנה בערך יוצא כפורט די זוועתי למחשב.
- Pavelz
- חבר מביא חבר

נאא, לדעתי כולם היו בינוניים כולל השלישי.Huber כתב:אתה לא חייב להסכים אבל הבאת דוגמא נפלא לטענה שלי. קח את היילו למשל. יוצא ל XBOX כמשחק די איכותי ואחרי שנה בערך יוצא כפורט די זוועתי למחשב....
בכ"א בנובמבר צפוי מבול של משחקים איכותיים. פורטים או לא, כמות המשחקים כרגע עדיין לא מספקת אותי וגם התוכן ב PSN לא מתעדכן מספיק.
Need more cowbell
- Boaz
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 904
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
FF13 לא יוצא ל-PC, רק PS3 ו-360. המשחק רק מפותח על PC:
http://www.videogaming247.com/2008/07/ ... c-claims/
http://www.videogaming247.com/2008/07/ ... c-claims/
-
Huber
- חבר במועדון HT

ציטוט ממה שסקוור אמרו שגרם לבילבול:
" מצטערים על האי הבנה , המשחק נכתב בעזרת כלים שרצים על PC (קונספט חדשני , או שלא.... - ליביו) , הגירסאות שיצאו יהיו XBOX וPS בלבד"
או באנגלית :
Update: We contacted Square Enix, and according to the company, "The game is being built using PC-based development tools, but that doesn’t mean it’s being created for the PC platform. Our current plans are to release FFXIII for the PS3 and Xbox 360 only. Sorry for the confusion!" So to recap, it's being created with PC-based dev tools, but with plans only for PS3/Xbox 360 console release.
" מצטערים על האי הבנה , המשחק נכתב בעזרת כלים שרצים על PC (קונספט חדשני , או שלא.... - ליביו) , הגירסאות שיצאו יהיו XBOX וPS בלבד"
או באנגלית :
Update: We contacted Square Enix, and according to the company, "The game is being built using PC-based development tools, but that doesn’t mean it’s being created for the PC platform. Our current plans are to release FFXIII for the PS3 and Xbox 360 only. Sorry for the confusion!" So to recap, it's being created with PC-based dev tools, but with plans only for PS3/Xbox 360 console release.