הרכב המטאל הענק דאון.....ביטלה
את הופעתה ב 29 ליולי בברבי בת"א..............!!
אכזבה לחובבי המטאל ,ואני אחד מהם.... כולל כרטיס שיש לי להופעה.
הלהקה ביטלה את הופעתה השבוע מסיבות אישיות , כך טוענת הלהקה ,שמחייבות אותה לחזור חזרה לניו אורליאנס שבארה"ב.
הלהקה.....שהסולן והבסיסט שלה ,הם מפורשי להקת פנטרה האגדית ,חברו לעוד נגני על מסצינת המטאל והקימו את הלהקה.
חברי הלהקה טוענים שסיבת הביטול היא לא ביטחונית וכל מאמצי ההפקה למנוע את הביטול עלו בתוהו ,והלהקה טוענת שזו בעיה אישית של אחד מחברי הלהקה , וכי הם מתנצלים בפני המעריצים בארץ שחיכו להם ,אבל הבעיה מחייבת אותם לחזור הבייתה במהירות.
עכשיו נראה מה יהיה דינם של בעל הכרטיסים..........ונקווה לקבל את הכסף חזרה....???
כמה חבל...... וכמה חיכיתי להופעה השבוע.
רפי_א
אכזבה לחובבי המטאל ,ואני אחד מהם.... כולל כרטיס שיש לי להופעה.
הלהקה ביטלה את הופעתה השבוע מסיבות אישיות , כך טוענת הלהקה ,שמחייבות אותה לחזור חזרה לניו אורליאנס שבארה"ב.
הלהקה.....שהסולן והבסיסט שלה ,הם מפורשי להקת פנטרה האגדית ,חברו לעוד נגני על מסצינת המטאל והקימו את הלהקה.
חברי הלהקה טוענים שסיבת הביטול היא לא ביטחונית וכל מאמצי ההפקה למנוע את הביטול עלו בתוהו ,והלהקה טוענת שזו בעיה אישית של אחד מחברי הלהקה , וכי הם מתנצלים בפני המעריצים בארץ שחיכו להם ,אבל הבעיה מחייבת אותם לחזור הבייתה במהירות.
עכשיו נראה מה יהיה דינם של בעל הכרטיסים..........ונקווה לקבל את הכסף חזרה....???
כמה חבל...... וכמה חיכיתי להופעה השבוע.
רפי_א
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
יש כתבה ב"ידיעות אחרונות" של סופ"ש על כל ההופעות מחו"ל ששטפו את הארץ בקיץ הזה ועל ההפסדים העצומים של המארגנים, בעיקר בשל חוסר היכולת שלהם לקרא את הקהל ולהבין מהו המספר הריאלי של אנשים שיגיעו להופעות.
מה שגרם להרבה ביטולים, שינוי מיקום של הופעות והופעות שהתקיימו במקומות שרצו, אבל עם המון כרטיסים שלא נמכרו...
מה שגרם להרבה ביטולים, שינוי מיקום של הופעות והופעות שהתקיימו במקומות שרצו, אבל עם המון כרטיסים שלא נמכרו...
נערך לאחרונה על ידי AviBiton ב 27/07/2008 13:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
ומצד שני תראה איך DEEP PURPLE עושקת את הציבור .
כמו בכל דבר בחיים אמרגן חייב לקחת סיכונים .
כמו בכל דבר בחיים אמרגן חייב לקחת סיכונים .
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
נכון, אבל הסיכון צריך להיות סיכון מחושב.Eyal_W כתב:ומצד שני תראה איך DEEP PURPLE עושקת את הציבור .
כמו בכל דבר בחיים אמרגן חייב לקחת סיכונים ....
know your audience.
אמרגן לא יכול להביא זמר כמו שון קינגסטון, זמר צעיר של להיט אחד למקום כמו גני התערוכה ועוד לצפות שהמקום יהיה מלא, בגלל זה העתיקו את ההופעה שלו להאנגר 11.
כמו גם ההופעה של סייפרס היל שגם היא הועברה להאנגר אחרי מכירות כרטיסים דלות, להקה מוערכת בעולם, אבל אין לה קהל גדול כאן וזה קצת מגלומני מצד האמרגן לחשוב שהוא יצליח להביא עשרות אלפי צופים להופעה.
- StonedJunglist
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 22 פעמים
צודק THEAMEN, חבל שקורה באמת וגם סנופ דוג ביטל כך שאין באמת מופע גדול הקיץ חוץ ממוריסי שגם לא יהיה כל כך גדול (10 אלף )
נאמרו פה הרבה דברים נכונים....
לדעתי ,וגם אני חושב שיש הצפה גדולה מדי ,של אמני נישה ,או כאלה שלא יסחפו קהל גדול ,וגם חלק מההופעות שכבר היו.....אכן זזו במיקום בגלל מכירות נמוכות.
אני לא אכנס לפוליטיקה ,אבל אעיז ואומר ,שכמו שאנחנו לא מדינת ספורט וכדורגל ,אנחנו גם לא מדינת מוזיקה....ולדעתי פעם היינו יותר , והולך ופוחת הדור שנישאר ומסתפק באם פי 3 בסלולרי.
נכון שלהביא אמן גדול מחו"ל ,זו הפקה לא קטנה......עם לא מעט סיכונים ,אבל כמה מהאמרגנים הם שועלים וותיקים ומנוסים כמו זאב אייזיק.......או שוקי וויס ,שהביאו בעבר להקות גדולות בהצלחה מרובה.
בסטטיסטיקה הפרטית שלי.....על אמני העבר הגדולים שהופיעו פה ,גם אם הם היו מעבר לשיא.....תמיד הביאו קהל גדול יותר מהאמנים החדשים יותר. זה אומר משהו על המוזיקה שלהם גם ??? כל אחד יענה לעצמו את התשובה.
מעבר לזה ההופעות לא ממש זולות ,ולא פשוט לראות את כולם או את מרביתם.
ואכן סגול כהה.......הזקנה , טורפת את הקלפים ,וגם את הכרטיסים ,וזה היה ברור מראש לטעמי. הם מסוג האמנים והמוזיקאים ,שדורות גדלו עליהם ,וכמו רוג'ר ווטרס............אני בטוח שבהופעה יגיעו 3 דורות.. מהאבא שגדל על סגול כהה.....עם הבן...... והנכד.
אני שוב מצר על כך שפארק הירקון נהיה שומם מהופעות פיתאום , וכנראה שאין מי שימלא אותו ,אבל סגול כהה......הייתה היחידה שיכלה לפוצץ את הפארק.....וזה כבר קרה איתם פה.
מעניין מה יהיו המכירות לליאונרד כהן.......אחרי הכל גם הוא מותג גדול. ( לי הוא לא עושה את זה ).
בגדול.....שום דיסק מזהב ורמקול מפלטינה ,לא יכול להחליף את חווית המופע של הלהקה האהובה עלייך. זה מסוג הדברים שתמיד יחרטו אצלך ,שהיית ,ראית ,שמעת ,והיית הכי קרוב אליהם ,ולדבר האמיתי. ( בלי להיכנס לעניין אם כל מופע באמת היה שווה וטוב......לפחות אצלי הרוב היה מצויין ושווה את החוויה , והיו גם נפילות לצערי ).
ספקלוציה פרטית שלי לגבי הביטול של דאון.....בעיות האבטחה הכבדות והעלויות שלהם מול מכירת הכרטיסים הלא גדולה שהייתה....מול מחיר שפוי ולא יקר יחסית. אחרי הרציחה של הגיטריסט של פנטרה.........הסולן נהיה פרנואיד ,והאבטחה בהופעות שלו היא גדולה וכנראה יקרה.
רפי_א
אני לא אכנס לפוליטיקה ,אבל אעיז ואומר ,שכמו שאנחנו לא מדינת ספורט וכדורגל ,אנחנו גם לא מדינת מוזיקה....ולדעתי פעם היינו יותר , והולך ופוחת הדור שנישאר ומסתפק באם פי 3 בסלולרי.
נכון שלהביא אמן גדול מחו"ל ,זו הפקה לא קטנה......עם לא מעט סיכונים ,אבל כמה מהאמרגנים הם שועלים וותיקים ומנוסים כמו זאב אייזיק.......או שוקי וויס ,שהביאו בעבר להקות גדולות בהצלחה מרובה.
בסטטיסטיקה הפרטית שלי.....על אמני העבר הגדולים שהופיעו פה ,גם אם הם היו מעבר לשיא.....תמיד הביאו קהל גדול יותר מהאמנים החדשים יותר. זה אומר משהו על המוזיקה שלהם גם ??? כל אחד יענה לעצמו את התשובה.
מעבר לזה ההופעות לא ממש זולות ,ולא פשוט לראות את כולם או את מרביתם.
ואכן סגול כהה.......הזקנה , טורפת את הקלפים ,וגם את הכרטיסים ,וזה היה ברור מראש לטעמי. הם מסוג האמנים והמוזיקאים ,שדורות גדלו עליהם ,וכמו רוג'ר ווטרס............אני בטוח שבהופעה יגיעו 3 דורות.. מהאבא שגדל על סגול כהה.....עם הבן...... והנכד.
אני שוב מצר על כך שפארק הירקון נהיה שומם מהופעות פיתאום , וכנראה שאין מי שימלא אותו ,אבל סגול כהה......הייתה היחידה שיכלה לפוצץ את הפארק.....וזה כבר קרה איתם פה.
מעניין מה יהיו המכירות לליאונרד כהן.......אחרי הכל גם הוא מותג גדול. ( לי הוא לא עושה את זה ).
בגדול.....שום דיסק מזהב ורמקול מפלטינה ,לא יכול להחליף את חווית המופע של הלהקה האהובה עלייך. זה מסוג הדברים שתמיד יחרטו אצלך ,שהיית ,ראית ,שמעת ,והיית הכי קרוב אליהם ,ולדבר האמיתי. ( בלי להיכנס לעניין אם כל מופע באמת היה שווה וטוב......לפחות אצלי הרוב היה מצויין ושווה את החוויה , והיו גם נפילות לצערי ).
ספקלוציה פרטית שלי לגבי הביטול של דאון.....בעיות האבטחה הכבדות והעלויות שלהם מול מכירת הכרטיסים הלא גדולה שהייתה....מול מחיר שפוי ולא יקר יחסית. אחרי הרציחה של הגיטריסט של פנטרה.........הסולן נהיה פרנואיד ,והאבטחה בהופעות שלו היא גדולה וכנראה יקרה.
רפי_א
- StonedJunglist
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 22 פעמים
איך היה מוריסי? אמרו האירוע הגדול של הקיץ.. סך הכל הגיעו 6 אלף איש וזה היה בביתן 1 שאם אני לא טועה חסום וחנוק..