שאלה|צפיה בקבצי MKV ב-PS3-אפשרי?
שלום, אני משתמש בתוכנה TVersity על מנת להזרים סרטים לPS3 - עכשיו עם סרטים רגילים אין לי בעיה, גם עם תרגום אני מוסיף עם AVIAddXSubs בכמה דקות. אבל יש לי בעיה בסרטי HD בסיומת של MKV.* , שאותם אני רוצה לראות ב-PS3 .
חיפשתי כבר כל תוכנה אפשרית מצאתי תוכנות טובות כמו mkv2vob אבל הבעיה איתם שאני צריך להשים תרגום, ואם אני עושה נגיד ב-mkv2vob שתוסיף גם תרגום היא מבצעת קידוד מחדש וזה לוקח למחשב הישן שלי לפחות 3 שעות במקרה הטוב (מה גם שעכשיו אפילו במקום כתוביות בעברית היא מראה לי סימנים מוזרים )
אז ניסתי להמיר דרך התוכנה mkv2vob לAVI ולהדביק כתוביות דרך AVIAddXSubs אבל היא אומרת שהקובץ AVI לא תקין ....
מישהו יודע איך אפשר להמיר קובץ MKV לקובץ כלשהו שהPS3 מסוגל להריץ כולל כתוביות בעברית בזמן סביר ?
והמדריך של snowgoose -מדריך MKV ל AVCHD עבור PS3 , לא עוזר לי כי אין לי צורב שמסוגל לצרוב DVD ואין לי דיק או קיי ,אז האופציה הכי טובה שלי זה להעביר דרך הרשת...
תודה מראש ומקווה כבר למצוא פתרון, Playaz...
חיפשתי כבר כל תוכנה אפשרית מצאתי תוכנות טובות כמו mkv2vob אבל הבעיה איתם שאני צריך להשים תרגום, ואם אני עושה נגיד ב-mkv2vob שתוסיף גם תרגום היא מבצעת קידוד מחדש וזה לוקח למחשב הישן שלי לפחות 3 שעות במקרה הטוב (מה גם שעכשיו אפילו במקום כתוביות בעברית היא מראה לי סימנים מוזרים )
אז ניסתי להמיר דרך התוכנה mkv2vob לAVI ולהדביק כתוביות דרך AVIAddXSubs אבל היא אומרת שהקובץ AVI לא תקין ....
מישהו יודע איך אפשר להמיר קובץ MKV לקובץ כלשהו שהPS3 מסוגל להריץ כולל כתוביות בעברית בזמן סביר ?
והמדריך של snowgoose -מדריך MKV ל AVCHD עבור PS3 , לא עוזר לי כי אין לי צורב שמסוגל לצרוב DVD ואין לי דיק או קיי ,אז האופציה הכי טובה שלי זה להעביר דרך הרשת...
תודה מראש ומקווה כבר למצוא פתרון, Playaz...
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73349
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
לא, יש עוד תוכנה אבל היא פחות נוחה ולא יותר מהירה. תתרגל - זה החיסרון היחיד של ה PS3 בתור מרכזת מולטימדיה.
בקשר לתרגום!
כבר פתרתי את הבעיה והבאתי את הפיתרון באתר בכול מיקרה פירסמתי מדריך פה
http://www.d-arena.co.il/index.php?showtopic=71446
בהצלחה!!
http://www.d-arena.co.il/index.php?showtopic=71446
בהצלחה!!
yigal33 רשמתי כבר בהודעה שהייתי ממיר דרך התוכנה mkv2vob - אבל היא מאוד איטית אם אני רוצה להוסיף כתוביות בעברית (אני חייב כתוביות) , משהו כמו 4 שעות, וגם עכשיו היא נותנת לי במקום כתוביות בעברית סימנים מוזרים כאלו...
האים קראתה את הערות במדריך בכל מיקרה הנה הפיתרון
* לכל מי שבונה על תרגום שימו לב!, לפני שאתם מבצעים את הקידוד, כנסו לקובץ דרך NOTPAD התרגום (SRT) תעשו File>Save As וב- Encording לבחור ב - UTF !!!
* כדי להמיר סרט ששוקל 4.5 GB תצטרכו בערך - 15-20GB, כדי להמיר סרט 8 GB תצטרכו בערך - 30-35GB דיסק קשיח פנוי.
ולשאלתך לגבי תוכנה מהירה כיום איין תוכנה יותר מהירה אים היה לך מחשב חזק הייתה מצליח להכין סרט של 4 גיגה ב שעה וחצי ו8 גיגה ב3 משעות כרגע איין פיתרון אחר
אלא אים כן תיהיה תמיכה של קבצי MKV בקונסולה משהו שלא ניראה שהולך לקרות בקרוב!!
בהצלחה!!
* לכל מי שבונה על תרגום שימו לב!, לפני שאתם מבצעים את הקידוד, כנסו לקובץ דרך NOTPAD התרגום (SRT) תעשו File>Save As וב- Encording לבחור ב - UTF !!!
* כדי להמיר סרט ששוקל 4.5 GB תצטרכו בערך - 15-20GB, כדי להמיר סרט 8 GB תצטרכו בערך - 30-35GB דיסק קשיח פנוי.
ולשאלתך לגבי תוכנה מהירה כיום איין תוכנה יותר מהירה אים היה לך מחשב חזק הייתה מצליח להכין סרט של 4 גיגה ב שעה וחצי ו8 גיגה ב3 משעות כרגע איין פיתרון אחר
אלא אים כן תיהיה תמיכה של קבצי MKV בקונסולה משהו שלא ניראה שהולך לקרות בקרוב!!
בהצלחה!!
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
הייתה עוד תוכנה, tsmuxer או משהו כזה, שעושה המרה לפורמט של bluray, מוסיפה כתוביות שאפשר להדליק ולכבות, וכל זה תוך חמש דקות לסרט. אחר כך מעתיקים לDOK, וזה רץ נהדר. אתמול השתמשתי בה בפעם הראשונה, וחוץ מזה שהכתוביות היו גדולות מדי (אני אסדר את זה בפעם הבא) הכל היה נהדר.
גם אני ניסתי דרך התוכנה הזאת (דרך המדריך שיש עליה פה) , אבל לא ניראה לי שאפשר להעביר את הסרט דרך הרשת , אלא רק על ידי DISK ON KEY או לצרוב , לא?Malcontent כתב:הייתה עוד תוכנה, tsmuxer או משהו כזה, שעושה המרה לפורמט של bluray, מוסיפה כתוביות שאפשר להדליק ולכבות, וכל זה תוך חמש דקות לסרט. אחר כך מעתיקים לDOK, וזה רץ נהדר. אתמול השתמשתי בה בפעם הראשונה, וחוץ מזה שהכתוביות היו גדולות מדי (אני אסדר את זה בפעם הבא) הכל היה נהדר....
ומזה DOK ??!
- urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4318
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
אני לא הצלחתי להעביר את המידע על גבי הרשת עם שום תוכנה. רק כאשר השתמשתי ב DOK (Disk On Key) הצלחתי לראות את הסרט.Playaz כתב:גם אני ניסתי דרך התוכנה הזאת (דרך המדריך שיש עליה פה) , אבל לא ניראה לי שאפשר להעביר את הסרט דרך הרשת , אלא רק על ידי DISK ON KEY או לצרוב , לא?Malcontent כתב:הייתה עוד תוכנה, tsmuxer או משהו כזה, שעושה המרה לפורמט של bluray, מוסיפה כתוביות שאפשר להדליק ולכבות, וכל זה תוך חמש דקות לסרט. אחר כך מעתיקים לDOK, וזה רץ נהדר. אתמול השתמשתי בה בפעם הראשונה, וחוץ מזה שהכתוביות היו גדולות מדי (אני אסדר את זה בפעם הבא) הכל היה נהדר....
ומזה DOK ??!...
לכן אמרתי שהמדריך הזה לא טוב בשבילי כי הדרך היחיד אצלי זה דרך הרשת...urik79 כתב:אני לא הצלחתי להעביר את המידע על גבי הרשת עם שום תוכנה. רק כאשר השתמשתי ב DOK (Disk On Key) הצלחתי לראות את הסרט.Playaz כתב:גם אני ניסתי דרך התוכנה הזאת (דרך המדריך שיש עליה פה) , אבל לא ניראה לי שאפשר להעביר את הסרט דרך הרשת , אלא רק על ידי DISK ON KEY או לצרוב , לא?Malcontent כתב:הייתה עוד תוכנה, tsmuxer או משהו כזה, שעושה המרה לפורמט של bluray, מוסיפה כתוביות שאפשר להדליק ולכבות, וכל זה תוך חמש דקות לסרט. אחר כך מעתיקים לDOK, וזה רץ נהדר. אתמול השתמשתי בה בפעם הראשונה, וחוץ מזה שהכתוביות היו גדולות מדי (אני אסדר את זה בפעם הבא) הכל היה נהדר....
ומזה DOK ??!......
הנה המדריך : http://www.hometheater.co.il/vt57771.%D ... %D7%A8-PS3yigal33 כתב:לאיזה פורמט התוכנה ממירה את הסרט בתוכנה tsmuxer ?
והאים זה עובד על הPS3 עים כתוביות?...
ואני לא יודע לענות לך על השאלות כי אני לא ניסתי
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
תלוי באיזה פורמט אתה בוחר... אם אתה משתמש בו בצורה הנכונה ובוחר ב-m2ts אז לא תיהיה כל בעיה (מלבד אם קיים קידוד DTS בלבד אשר לא יעבוד ב-PS3 - בשביל זה יש את Mkv2vob אשר ממיר את ה-DTS ל-AC3).yigal33 כתב:לאיזה פורמט התוכנה ממירה את הסרט בתוכנה tsmuxer ?
והאים זה עובד על הPS3 עים כתוביות?...
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
התוכנה יוצרת ספריות במבנה של דיסק בלוריי. זה עובד עם כתוביות שאפשר להדליק ולכבות - כמו בדיוידי. לך לחנות, קנה דיסק און קי של 8 גיגה במקסימום 150 ש"ח, ותשתמש בתוכנה.