עזרה בסידור רמקולים 5.1
שלום לכולם פעם ראשונה שאני מגיב.
אני קונה את הZ5500 למחשב שלי ורציתי שתעזרו לי לסדר אותם בדרך אופטימלית .
מכיוון שיש לי חדר די מלא בדברים הדרך היחידה לסדר אותם היא לתלות אותם..
רציתי לשאול קודם אם מישהו יודע אם בא עם Z5500 מתקני תלייה או שאני שצריך לקנות או אך אני בכלל תולה אותם :X
ודבר שני לאיזה גבוה לתלות אותם ?
ודבר שלישי האם אפשר שהבאס יהיה בכל מקום בחדר ? והאם אפשר שהסנטר לא יהיה תלוי אלא יהיה בגבוה השולחן +- .
הנה תמונה של החדר שלי (בציר חח)
[imgbig]http://img66.imageshack.us/img66/9836/29964683yn4.jpg[/imgbig]
תודה לכל העוזרים.
נ.ב. אני יודע שזה לא טוב שהמיקום של המחשב שלי הוא בפינה אבל כשאני רואה סרטים או סדרות אני יושב לרוב באמצע.
ושאלה ממש אחרונה ... כשאני מקשיב למוזיקה המוזיקה תצא רק מ2 הרמקולים הקדמיים כן ?
תודה
אני קונה את הZ5500 למחשב שלי ורציתי שתעזרו לי לסדר אותם בדרך אופטימלית .
מכיוון שיש לי חדר די מלא בדברים הדרך היחידה לסדר אותם היא לתלות אותם..
רציתי לשאול קודם אם מישהו יודע אם בא עם Z5500 מתקני תלייה או שאני שצריך לקנות או אך אני בכלל תולה אותם :X
ודבר שני לאיזה גבוה לתלות אותם ?
ודבר שלישי האם אפשר שהבאס יהיה בכל מקום בחדר ? והאם אפשר שהסנטר לא יהיה תלוי אלא יהיה בגבוה השולחן +- .
הנה תמונה של החדר שלי (בציר חח)
[imgbig]http://img66.imageshack.us/img66/9836/29964683yn4.jpg[/imgbig]
תודה לכל העוזרים.
נ.ב. אני יודע שזה לא טוב שהמיקום של המחשב שלי הוא בפינה אבל כשאני רואה סרטים או סדרות אני יושב לרוב באמצע.
ושאלה ממש אחרונה ... כשאני מקשיב למוזיקה המוזיקה תצא רק מ2 הרמקולים הקדמיים כן ?
תודה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
המסך כן בפינה ..
כשאני רואה סרט או סדרה אני פשוט פותח עוד חלק במיטה והחלק הזה נמצא ממש במרכז החדר.
כן הארון נמצא עד התקרה אבל מצד ימינו של הארון יש של בערך 15-20 סנטימטרים שזה פשוט קיר אז חשבתי למקם את הרמקול האחורי שם.
ובקשר לרמקול השני חשבתי למקם אותו מעל הדלת.
כשאני רואה סרט או סדרה אני פשוט פותח עוד חלק במיטה והחלק הזה נמצא ממש במרכז החדר.
כן הארון נמצא עד התקרה אבל מצד ימינו של הארון יש של בערך 15-20 סנטימטרים שזה פשוט קיר אז חשבתי למקם את הרמקול האחורי שם.
ובקשר לרמקול השני חשבתי למקם אותו מעל הדלת.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
הסאב לרוב אצלי על המקס'..
פשוט כשהיה אצלי את הATP 3 והייתי משחק או משהו והייתי שם תסאב על כמעט מקס' הוא היה קורע את החדר והסאב הזה למרות גודלו לא ממש מפיק תיכולת למרות שאם מורידים לגמריי תסאב בהגדרות מרגישים תהבדל כשהוא לא קיים.
והסאב מאוד קרוב אליי.
פשוט כשהיה אצלי את הATP 3 והייתי משחק או משהו והייתי שם תסאב על כמעט מקס' הוא היה קורע את החדר והסאב הזה למרות גודלו לא ממש מפיק תיכולת למרות שאם מורידים לגמריי תסאב בהגדרות מרגישים תהבדל כשהוא לא קיים.
והסאב מאוד קרוב אליי.
- RUJI
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 816
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
- יצירת קשר:
דבר ראשון תחליף את הכבלי PL שקיבלת באיזה כבל אופטי או קואקסלי (40 שקל למטר).
תבדוק שהכרטיס קול שלך מכוונן ל- 5.1 ותעשה TEST לרמקולים דרך השלט של המערכת וגם דרך הכרטיס קול שלך.
אצלי הרמקולים עובדים ברמה חבל על הזמן! תתחדש!
תבדוק שהכרטיס קול שלך מכוונן ל- 5.1 ותעשה TEST לרמקולים דרך השלט של המערכת וגם דרך הכרטיס קול שלך.
אצלי הרמקולים עובדים ברמה חבל על הזמן! תתחדש!