HTPC זקוק לעזרה שלכם...
היי,
סוף השבוע האחרון השלמתי את מערכת הקולנוע הביתית שלי,עכשיו אני מחפש לקנות מערכת שאני אוכל לראות בה סרטים,לשמוע מוסיקה,ולראות תמונות,HTPC ממה שאני מבין אמור לעשות את העבודה,עכשיו לשאלות
1.עם מערכת כזו אני יכול גם להקליט? אני מחובר ל ייס,ורואה סרטים ב HD ,
2.האם ל HTPC יש יציאה לחיבור HDMI בטלויזיה?
3.האם ל HTPC יש CD או צורבי?
4.מערכת ה HTPC מגיעה עם מערכת הפעלה כל שהיא?
תודה..
סוף השבוע האחרון השלמתי את מערכת הקולנוע הביתית שלי,עכשיו אני מחפש לקנות מערכת שאני אוכל לראות בה סרטים,לשמוע מוסיקה,ולראות תמונות,HTPC ממה שאני מבין אמור לעשות את העבודה,עכשיו לשאלות
1.עם מערכת כזו אני יכול גם להקליט? אני מחובר ל ייס,ורואה סרטים ב HD ,
2.האם ל HTPC יש יציאה לחיבור HDMI בטלויזיה?
3.האם ל HTPC יש CD או צורבי?
4.מערכת ה HTPC מגיעה עם מערכת הפעלה כל שהיא?
תודה..
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
1. כן. בשביל זה צריך כרטיס טלוויזיה שעולה כ-300 ש"ח להקלטות SD, או ה-HD PVR החדש שעולה 1400 ש"ח להקלטות HD.
2. כן.
3. מה שבא לך. בד"כ שמים צורב DVD שעולה כ-150 ש"ח. צורב DVD יכול לקרוא ולצרוב גם CD וגם DVD.
4. צריך להתקין עליו מערכת הפעלה, כן. הפופולרית ביותר כיום היא הויסטה הום פרימיום 32 ביט.
2. כן.
3. מה שבא לך. בד"כ שמים צורב DVD שעולה כ-150 ש"ח. צורב DVD יכול לקרוא ולצרוב גם CD וגם DVD.
4. צריך להתקין עליו מערכת הפעלה, כן. הפופולרית ביותר כיום היא הויסטה הום פרימיום 32 ביט.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
תודה על התשובות,
בדקתי מחירים של כל מיני מערכות HTPC המחירים נעים בין 1500 וצפונה צפונה,אני מחפש משהו לא בשמיים אני ממש לא הולך להשתגע כאן,ולא יודע מה להחליט ,מאוד אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על מערכת HTPC שמגיעה עם שלט כמובן שמכיר ויודע שהיא טובה.
בדקתי מחירים של כל מיני מערכות HTPC המחירים נעים בין 1500 וצפונה צפונה,אני מחפש משהו לא בשמיים אני ממש לא הולך להשתגע כאן,ולא יודע מה להחליט ,מאוד אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על מערכת HTPC שמגיעה עם שלט כמובן שמכיר ויודע שהיא טובה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
קנייה של HTPC נעשית בד"כ בעזרת הרכבת מפרט אצל חנות המחשבים שאותה אתה בוחר, כאשר החומרה כמובן מורכבת ע"י החנות.
קרא כאן למפרט בסיסי אך מצויין ומומלץ לדעתי (ההודעה השנייה שלי עם מפרט לדוגמא ב-IQPC). ניתן לחסוך כמה מאות שקלים על חשבון אסתטיקה (אך לא על חשבון איכות) אם תשתמש במארז
Antec NSK2480 במקום ה-Antec Fusion שמוזכר שם:
http://www.hometheater.co.il/vt61156
קרא כאן למפרט בסיסי אך מצויין ומומלץ לדעתי (ההודעה השנייה שלי עם מפרט לדוגמא ב-IQPC). ניתן לחסוך כמה מאות שקלים על חשבון אסתטיקה (אך לא על חשבון איכות) אם תשתמש במארז
Antec NSK2480 במקום ה-Antec Fusion שמוזכר שם:
http://www.hometheater.co.il/vt61156
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"