החלפת אלמנט MID + תמונות
היי,
גיליתי השבוע לאחר כנראה די הרבה זמן שלא הסרתי את הכיסוי מהרמקולים שלי (בני 15 שנה) שה-MID שלהם מפורר. איפה אפשר להשיג אלמנטים דומים לאלו שבתמונה שלא יחרבשו לי את הסאונד, וכמה זה אמור לעלות?
הרמקולים הם Dynaco D65 (מדבקה כמובן) אבל לא אחליף אותם בזוג אחר בשביל סטריאו, נשמעים מעולה והאמת שבהאזנה לא שמתי לב לבעיות, אבל בכל זאת...
צילמתי את האלמנטים ואת הרמקול אבל לצערי בעת פירוק האלמנט גיליתי שהכיתוב מאחורה דהוי לגמרי.
צירפתי עוד כמה תמונות של הרכישה האחרונה שלי, לא משהו מרגש והחיווטים די זוועתיים בגלל שלא בא לי להשקיע בדירה שכורה.
תיהנו ותענו,
תודה
גיליתי השבוע לאחר כנראה די הרבה זמן שלא הסרתי את הכיסוי מהרמקולים שלי (בני 15 שנה) שה-MID שלהם מפורר. איפה אפשר להשיג אלמנטים דומים לאלו שבתמונה שלא יחרבשו לי את הסאונד, וכמה זה אמור לעלות?
הרמקולים הם Dynaco D65 (מדבקה כמובן) אבל לא אחליף אותם בזוג אחר בשביל סטריאו, נשמעים מעולה והאמת שבהאזנה לא שמתי לב לבעיות, אבל בכל זאת...
צילמתי את האלמנטים ואת הרמקול אבל לצערי בעת פירוק האלמנט גיליתי שהכיתוב מאחורה דהוי לגמרי.
צירפתי עוד כמה תמונות של הרכישה האחרונה שלי, לא משהו מרגש והחיווטים די זוועתיים בגלל שלא בא לי להשקיע בדירה שכורה.
תיהנו ותענו,
תודה
-
- כל העסק לא כולל האחוריים
-
- הפציינט מקדימה
-
- הפציינט מאחורה
- moshem74
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1516
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
האמת יש לך רמקולים לא רעים בכלל שדורשים הגברה חזקה בשביל להוציא מהם את המיטב.
היו לי פעם כאלה, האלמנט של הוופר הוא מאוד איכותי וחזק,מגנט כפול, בנוי טוב,יחזיק גם 20 שנה, המיד שלהם גרוע מנייר.
בנויים טוב.
היו לי פעם כאלה, האלמנט של הוופר הוא מאוד איכותי וחזק,מגנט כפול, בנוי טוב,יחזיק גם 20 שנה, המיד שלהם גרוע מנייר.
בנויים טוב.
מסכים איתך. אחרי שחיברתי אותם ל-606 הבנתי שיכולתי להסתפק בשניים אחוריים וסנטר נוספים במקום להביא את הסט המלא שלה-KEF. המגבר הזה מוציא מהם דברים טובים יחסית לשרווד שקדם לו. אבל אני לא ממש מצטער, מרוצה מה-KEF לאללה.
בצמד הזה הטוויטר והוופר מגומי, רק המיד באמת מנייר ולכן הוא כבר התפרק.
בצמד הזה הטוויטר והוופר מגומי, רק המיד באמת מנייר ולכן הוא כבר התפרק.
למה להחליף ? פשוט תיקח אותם לתיקון שיעשו להם סראונד חדש.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: