התקנת HD של YES - מבקש סיוע בהכנות האחרונות
עם קניית טלויזיה חדשה (LG33 בגודל 32 אינץ' LCD) - בה יש שלל כניסות כולל קומפוננט, DVI ושתי כניסות HDMI אני מתכוון להזמין ממיר HD של YES.
ברצוני להעביר את הכבל מהממיר לטלויזיה בתעלה קיימת בקיר באוך כ 2 מטר (צינוק ספירלי ירוק - לפי מדידה שלי 23 - 22 מ"מ).
אני גם רוצה לחבר בצורה הטובה ביותר את ה DVD לטלויזיה/ממיר.
אשמח לקנות כבלים איכותים מראש אם תייעצו לי אילו. אפשרות נוספת - לסמוך על מה שנותנים מחברת הלווין.
אגב, האם YES ישחילו עבורי את הכבלים?
עזרתכם לא תסולא בפז.
שאול
ברצוני להעביר את הכבל מהממיר לטלויזיה בתעלה קיימת בקיר באוך כ 2 מטר (צינוק ספירלי ירוק - לפי מדידה שלי 23 - 22 מ"מ).
אני גם רוצה לחבר בצורה הטובה ביותר את ה DVD לטלויזיה/ממיר.
אשמח לקנות כבלים איכותים מראש אם תייעצו לי אילו. אפשרות נוספת - לסמוך על מה שנותנים מחברת הלווין.
אגב, האם YES ישחילו עבורי את הכבלים?
עזרתכם לא תסולא בפז.
שאול
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
לחיבור הממיר של YES HD אתה צריך כבל HDMI-HDMI. זה כבל דק (יחסית) שמאד פשוט להשחיל (גם הקונקטור בקצה קטן יחסית).
לחיבור ה-DVD שלך אתה צריך (כנראה) כבל קומפוננט לאות הווידאו. את הסאונד (אם אתה רוצה לחבר לטלוויזיה) תצטרך לחבר עם RCA פשוט (אדום ולבן). אם במקרה ל-DVD שלך יש HDMI אז תוכל לחבר כבל HDMI-HDMI וזה יעביר לך גם את התמונה וגם את הסאונד.
אני חושש שכל הכבלים לא ייכנסו לך בצינור בקוטר 22 מ"מ. לשם כך נדרשת תעלה רחבה יותר. תוכל לקבל מידע נוסף והמלצות (כולל תמונות) בפורום DIY שבאתר זה. ייתכן שיהיה לך יותר זול (ונקי
) לקנות DVD חדש עם יציאת HDMI...
לחיבור ה-DVD שלך אתה צריך (כנראה) כבל קומפוננט לאות הווידאו. את הסאונד (אם אתה רוצה לחבר לטלוויזיה) תצטרך לחבר עם RCA פשוט (אדום ולבן). אם במקרה ל-DVD שלך יש HDMI אז תוכל לחבר כבל HDMI-HDMI וזה יעביר לך גם את התמונה וגם את הסאונד.
אני חושש שכל הכבלים לא ייכנסו לך בצינור בקוטר 22 מ"מ. לשם כך נדרשת תעלה רחבה יותר. תוכל לקבל מידע נוסף והמלצות (כולל תמונות) בפורום DIY שבאתר זה. ייתכן שיהיה לך יותר זול (ונקי
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
אומר לך את האמת - אני לא יודע אם YES מספקת כבל HDMI עם הממיר. נראה לי סביר שכן, אבל אני לא יודע. ממליץ לך להתקשר ולשאול.
אם הם לא מספקים, אז תקנה. לא סיפור יקר.
אם הם לא מספקים, אז תקנה. לא סיפור יקר.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5348
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
טכנאי אמר לי בעבר שיס מספקים כבל, ככל הנראה באורך 1.8 מטר.
גם אם כבל HDMI נכנס לתעלה לא תצליח להעביר כבל מתח של הטלוויזיה בתעלה.
מקווה שהלכת על מסלול חכירה במקום שכירות של 40 ש"ח בחודש. זה יוצא הרבה יותר זול.
גם אם כבל HDMI נכנס לתעלה לא תצליח להעביר כבל מתח של הטלוויזיה בתעלה.
מקווה שהלכת על מסלול חכירה במקום שכירות של 40 ש"ח בחודש. זה יוצא הרבה יותר זול.