פניה למנהל הפורום -מרטין סבג
-
zvibin1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 421
שלום רב,
למרות פניות חוזרות ונשנות בענין הפצת מידע שיאפשר לאנשים כמוני השואפים להעמיק את הידע שלהם הנושאים שהפורום הזה עוסק בהם,טרם נעשה צעד בין שיהיה זה בצורה של הדרכה פרונטלית או באמצעות הפצת מדריכים כתובים בנואים כמו MYMOVIES או שימושים מעשיים ב MEDIA CENETR שמותקנים במחשבי HTPC.
לדעתי מיעוט ההדרכה בנושאים אלה שגם מיקרוסופט אשמה בהם לא מעט,מעכבים את הפצת סוג זה של מחשבים.
אני ממשיך לפנות אליך בנושא היות והתרשמתי מהתכתבויות עמך עד כה ,כי איכפת לךמהנושא רק חבל שאינך דוחף יותר את השימוש בו.
פניה זו אליך אינה כדי להקניטך או לזלזל במה שעשית עד כה אלא אולי לדרבן אותך לדחוף נושא זה ביתר שאת
למרות פניות חוזרות ונשנות בענין הפצת מידע שיאפשר לאנשים כמוני השואפים להעמיק את הידע שלהם הנושאים שהפורום הזה עוסק בהם,טרם נעשה צעד בין שיהיה זה בצורה של הדרכה פרונטלית או באמצעות הפצת מדריכים כתובים בנואים כמו MYMOVIES או שימושים מעשיים ב MEDIA CENETR שמותקנים במחשבי HTPC.
לדעתי מיעוט ההדרכה בנושאים אלה שגם מיקרוסופט אשמה בהם לא מעט,מעכבים את הפצת סוג זה של מחשבים.
אני ממשיך לפנות אליך בנושא היות והתרשמתי מהתכתבויות עמך עד כה ,כי איכפת לךמהנושא רק חבל שאינך דוחף יותר את השימוש בו.
פניה זו אליך אינה כדי להקניטך או לזלזל במה שעשית עד כה אלא אולי לדרבן אותך לדחוף נושא זה ביתר שאת
- Shed
-
- גורו HTPC

- תגובות: 2832
אני לא מבין על מה אתה מלין?
1. לפני יומיים היה מפגש שבו הוצגו פתרונות מדיה סנטר שונים ומגוונים. אני החכמתי ולמדתי הרבה במפגש הזה (ואני לא חושב שאפשר להגיד שאני "טירון" בתחום הזה).
2. בעוד שבוע וחצי לערך יש מפגש של קבוצת משתמשי מדיה סנטר במיקרוסופט, שם ידברו על נושאים כמו EPG, ו-FIJI
3. במפגש האחרון של משתמשי מדיה סנטר הועברו שתי הרצאות מעולות בנושא כתוביות וקודקים.
פעילויות כמו אלה שציינתי מתוכננות גם בהמשך, אני לא מבין על מה יש כאן להתלונן. להיפך, אני מוריד את הכובע בפני מרטין ודרור על היכולת שלהם לארגן את כל הנ"ל.
1. לפני יומיים היה מפגש שבו הוצגו פתרונות מדיה סנטר שונים ומגוונים. אני החכמתי ולמדתי הרבה במפגש הזה (ואני לא חושב שאפשר להגיד שאני "טירון" בתחום הזה).
2. בעוד שבוע וחצי לערך יש מפגש של קבוצת משתמשי מדיה סנטר במיקרוסופט, שם ידברו על נושאים כמו EPG, ו-FIJI
3. במפגש האחרון של משתמשי מדיה סנטר הועברו שתי הרצאות מעולות בנושא כתוביות וקודקים.
פעילויות כמו אלה שציינתי מתוכננות גם בהמשך, אני לא מבין על מה יש כאן להתלונן. להיפך, אני מוריד את הכובע בפני מרטין ודרור על היכולת שלהם לארגן את כל הנ"ל.
You are never fully dressed without a smile
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
Shed, אני חושב שעבורו הבעיה היא לא בתכנים אלא באופן ההגשה. הוא מצפה למצוא באתר אוגדן של מדריכים שיקחו אותו ביד וילמדו אותו צעד צעד את כל התורה - ואין לנו כזה דבר כאן באתר. כל המידע נימצא בשרשורים או בסקירות ומאמרים אבל הוא דורש "משיכה" ולא מתקבל "בדחיפה". עבור הרבה אנשים זה יותר עבודה ממה שהם יכולים להרשות לעצמם.
zvibin1 תמיד אפשר לשפר את מה שיש לנו כאן, אבל צריך לזכור שהכל נעשה בהתנדבות, מהזמן הפנוי שלנו ואף אחד לא מקבל על זה פיצוי או משכורת. אנחנו עושים את מה שאפשר עם מה שיש לנו.
zvibin1 תמיד אפשר לשפר את מה שיש לנו כאן, אבל צריך לזכור שהכל נעשה בהתנדבות, מהזמן הפנוי שלנו ואף אחד לא מקבל על זה פיצוי או משכורת. אנחנו עושים את מה שאפשר עם מה שיש לנו.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- itzik_vip
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1014
איך אפשר לבקש יותר ממה שאתם עושים
עבודת קודש לא פחות ולא יותר!
- zovirax
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15949
- שם מלא: zovirax
האם אתה מתייחס רק למדיה סנטר של מיקרוסופט?
אם כבר היה צריך מדריכים מסודרים ל MEDIA PORTAL, SAGATV, MYTHTV .
המדיה סנטר של מיקרוסופט הכל מובנה ומשעמם, אין שם שום חידוש.
אפשר לקנפג אותו בכמה לחיצות.
אני רואה בעיה אמיתית בחוסר למדריכים לתוכנות שציינתי מקודם.
ששם יש הרבה יותר מורכבות בהתקנה ובקינפוג, וכמובן גם יש יותר אופציות.
דיברתי כבר פעם עם דרור על סידור הדביקים והמדריכים.
אבל עד עכשיו לא התפנה לי זמן לעזור בזה.
בעוד כמה שבועות אני מסיים את המבחנים ואז אני יהיה חופשי כמו ציפור.
ואז אני מתכוון לכתוב מדריכים מסודרים ל SAGETV
ולעזור בסידור של הדביקים כמו שהבטחתי לדרור.
ולעזור בסידור של הדביקים כמו שהבטחתי לדרור.
- droren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
zvibin1 היקר,
ראשית תודה על פנייתך אבל מומלץ כי פניות אישיות לבן אדם כזה הוא אחר יעשו דרך מערכת ההודעות הפרטיות
בנוגע לטענתך - כפי ששאר חברי הפורום אמרו, מגוון הפעילויות בתחום הוא גדול כולל מפגשים, מדריכים ועזרה קבועה פה בפורום
אם אני מבין נכון(כמו שקלוד אמר) אתה מחפש מידע "בדחיפה" ולא בהגשה אז גם לזה יש לנו פתרון - בית הספר של האתר שהושק לפני חודש ובקרוב מאד יעביר קורס מבוא ל HTPC שם תוכל ללמוד בדחיפה את כל המידע שאתה מצפה לו
אשמח לדעת דרך הרשמה פה איזה מידע אתה מחפש ללמוד
http://www.hometheater.co.il/article126 ... ter-School
ראשית תודה על פנייתך אבל מומלץ כי פניות אישיות לבן אדם כזה הוא אחר יעשו דרך מערכת ההודעות הפרטיות
בנוגע לטענתך - כפי ששאר חברי הפורום אמרו, מגוון הפעילויות בתחום הוא גדול כולל מפגשים, מדריכים ועזרה קבועה פה בפורום
אם אני מבין נכון(כמו שקלוד אמר) אתה מחפש מידע "בדחיפה" ולא בהגשה אז גם לזה יש לנו פתרון - בית הספר של האתר שהושק לפני חודש ובקרוב מאד יעביר קורס מבוא ל HTPC שם תוכל ללמוד בדחיפה את כל המידע שאתה מצפה לו
אשמח לדעת דרך הרשמה פה איזה מידע אתה מחפש ללמוד
http://www.hometheater.co.il/article126 ... ter-School
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
- droren
-
- חבר מביא חבר

מחכהzovirax כתב:האם אתה מתייחס רק למדיה סנטר של מיקרוסופט?
ולעזור בסידור של הדביקים כמו שהבטחתי לדרור....
- Shed
-
- גורו HTPC

- תגובות: 2832
אני יכול לומר שנעשית עבודה בקשר ל-myth.zovirax כתב:האם אתה מתייחס רק למדיה סנטר של מיקרוסופט?
אני רואה בעיה אמיתית בחוסר למדריכים לתוכנות שציינתי מקודם....
You are never fully dressed without a smile
- droren
-
- חבר מביא חבר

ואני יכול לאשרShed כתב:אני יכול לומר שנעשית עבודה בקשר ל-myth.zovirax כתב:האם אתה מתייחס רק למדיה סנטר של מיקרוסופט?
אני רואה בעיה אמיתית בחוסר למדריכים לתוכנות שציינתי מקודם.......
- zovirax
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15949
- שם מלא: zovirax
Shed כתב:אני יכול לומר שנעשית עבודה בקשר ל-myth.zovirax כתב:האם אתה מתייחס רק למדיה סנטר של מיקרוסופט?
אני רואה בעיה אמיתית בחוסר למדריכים לתוכנות שציינתי מקודם.......
- Pavelz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
אישית ספגתי כמות ידע עצומה בפורום הזה. מקווה שאי פעם אוכל להחזיר חלק מידע שקיבלתי כאן

Need more cowbell