התלבטות אחרונה בין שארפ לסמסונג

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
superman1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 43
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אחרי שראיתי מספר מסכים LCD 32 (לא כולל הסמסונג A450) התלהבתי נורא משארפ A33, אלא שהיייתי חייב לראות גם את הסמסונג לאור הנתונים שלה והעובדה שפה בפורום מהללים ומשבחים אותה (דבר נדיר שיש הסכמה כזאת גדולה על מסך), עכשיו קשה לבחור הנתונים של סמסונג טובים יותר התמונה יפה, אלא שבשארפ אם אני לא טועה החדות גדולה יותר, פרטים קטנים שנראים לעין כמו קפלים בחליפה שלא נראו בסמסונג וכן נראו בשארפ.
ההחלטה קשה אז אולי מישהו פה שמבין יכול לתת לי את הפוש הסופי...

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #2 

שתיהן אחלה. הסמסונג "חדשה" יותר (נכנסה לארץ רק לפני מספר שבועות). אני מקווה שאת ההשוואה עשית באותו מקום מאותו מקור עם אותו כבל (שחובר פעם אחת לסמסונג ופעם אחת לשארפ) - אחרת, לא ניתן לקבוע. אני מקווה גם שהתוכן בו צפית תואם את התוכן העיקרי שאתה מתעתד לצפות...
שים לב גם שלא בטוח שהטלוויזיות כויילו באופן מלא. כיול לא נכון של בהירות/ניגודיות משפיע מאד על איכות התמונה ופרטיה.

superman1 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 43
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

את ההשוואה עשיתי לא אחת ליד השניה כשהשארפ נמצאת באור יום והסמסונג בתאורה ולכן הבלבול כי לפי קריאה בפורום הבנתי שבסמסונג כן רואים פרטים קטנים, בקיצור אני יודע ששני המסכים אחלה אבל מי אחלה יותר לא יודע לקבוע...

maors3
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 356
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #4 

לאבא שלי יש את ה A33 מחוברת להוט ורואים מעולה מאוד ממליץ למרות שלא ראיתי את הסמסונג נסה אחת מול השנייה ואז תוכל להחליט אולי בביג בוקס יש את שנייהם.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”