הצגת כתוביות עברית בויסטה מדיה סנטר גרסת 64ביט?

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
ag80 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 101
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם ברצוני לברר לגבי 2 דברים:

1. איך אני גורם לכתוביות בעברית להיות מוצגות כאשר אני מנגן את הסרט בתוך ויסטה מדיה סנטר בהנחה ששם הסרט ושם הכתוביות חופף.

2.איך אני משנה את יעד ההקלטה של המדיה הסנטר כאשר מתבצעת הקלטה של תוכנית טלוזייה-מאחר ואין לי הרבה מקום במיקום הדיפולטיבי של המדיה סנטר-דהיינו כונן C.

תודה לעונים.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #2 

אומנם לא ניסיתי ב Vista 64bit אבל זה אמור לעבוד גם כן עם גרסת ה 64bit של ffdshow tryouts: http://www.hometheater.co.il/article125 ... 7%94-Vista

תבדוק אם אתה לא יכול להעביר את הספריה למקום אחר. אפשר לעשות את זה עם רוב ספריות המדיה כמו ווידאו ומוזיקה. בסייר החלונות מאתרים את הספריה. עושים קליק ימני כדי להגיע לאפשרויות ומשם מאתרים את לשונית location (אין לי מושג איך היא נקראת בעברית). הסבר כאן: http://www.mydigitallife.info/2007/11/2 ... and-vista/
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

ag80 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

קודם כל תודה על התגובה המהירה,

בקשר להצגת הכתוביות בעברית -ההסבר עזר כרגע זה פועל ומציג יפה עוד תוספת קטנה כמו כן אפשר להתקין את:MatroskaSplitter על מנת להציג כתוביות בעבריתלסרטים HD .

בקשר לפתרון של השאלה ה 2 שלי עדיין לא ניסיתי,מקווה שזה יעבוד,בכל מקרה רציתי לדעת כזה דבר:אני יודע שההקלטה של התוכניות מהטלוזייה מבוצעת בפורמט MPEG2 של המדיה סנטר ופורמט זה כידוע לא חסכוני במקום אחסון,האם אפשר להתקין תוכנה צד 3 או תוסף פלאגין כלשהו שפועל עם המדיה סנטר ולשנות את ביצוע פורמט ההקלטה בזמן אמת כדי לחסוך במקום?

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #4 

בזמן אמת לא אבל יש כמה תוכנות כמו MCEBuddy שיודעות להפוך את הקבצים של המדיה סנטר לפורמט DIVX חסכוני יותר. האמת שאין לי מושג אם זה עובד עם Vista 64bit שהיא די בעייתית בתור מדיה סנטר.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

ag80 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

קבלתי תודה

ag80 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

עדכון: החלפת מיקום דיפולטיבי של תקיית ההקלטות במדיה סנטר 64 ביט:

לאחר בדיקה מחודשת של הנושא :הבנתי שכל נושא ההרשאות של תקיות בוינדוס ויסטה די בעייתי במיוחד לתקיות שהמערכת יוצרת,מצאתי מתוך מדיה סנטר פתרון סביר:

ללכת לנתיב הבא בתוך ממשק מדיה סנטר:Settings->TV->Recorded TV->TV Storage->Storage Location ושם ישנה אפשרות לשנות את כונן האחסון.

לא יודע למה לא שמתי לב לזה בהתחלה,אולי בגלל העיצוב שלוקה בחסר בממשק.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”