קניתי שלט לוג'יטק הרמוני (525) במטרה לצמצם שלטים בבית והמטרה הושגה פרט לשליטה במחשב מדיה סנטר של ויסטה... חשוב לציין שלא מותקן לי PVR בשלב זה ככה שאין שלט שמתקשר עם המחשב במצב הנוכחי.
ניסיתי לחבר את ההרמוני עם המחשב באמצעות USB IRDA bridge (דונגל קטן שרכשתי בנפרד) ובעקבות המלצה ניסית ליצור את הקשר בעזרת Girder (Trial version) ללא הצלחה, ראיתי באיזה פורום שאין אפשרות ליצור חיבור באמצעות IRDA – זה נכון ?
איך ניתן לקשר את ההרמוני עם המחשב ללא רכישה של שלט ייעודי כלשהו שאחר כך יוחלף על ידי ההרמוני?
במידה ומישהו הצליח עם המרכיבים שתיארתי אשמח לדעת אילו הגדרות בוצעו...
תוכנה אחרת ?
איך לבצע חיבור שלט הרמוני לVista media center
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
הסיבה שלא הצלחת ב IRDA היא שהדונגל שרכשת מותאם כנראה לתקשורת עם מדפסות או בין מחשבים שמשתמשת בתחום IR או פרוטוקול שונה.
אני אישית לא שמעתי על מישהו שהצליח לשלוט כמו שצריך ב VMC בלי מקלט ה IR של מיקרוסופט (אותו רוכשים כקיט עם השלט) או מקלט IR של IMON (שמגיע כקיט גם כן עם שלט ותוכנה) שלדעתי הרבה פחות מוצלח.
היות והשלט+מקלט של מיקרוסופט עולים פחות מ 200 ש"ח זה עשוי להמתיק קצת את הגלולה המרה עבורך: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2137. השלט של Harmony Logitech שכבר קנית מאוד מוצלח בהחלפת השלט של מיקרוסופט כך שאתה תגיע למטרה הסופית שלך של צמצום מספר השלטים.
אני אישית לא שמעתי על מישהו שהצליח לשלוט כמו שצריך ב VMC בלי מקלט ה IR של מיקרוסופט (אותו רוכשים כקיט עם השלט) או מקלט IR של IMON (שמגיע כקיט גם כן עם שלט ותוכנה) שלדעתי הרבה פחות מוצלח.
היות והשלט+מקלט של מיקרוסופט עולים פחות מ 200 ש"ח זה עשוי להמתיק קצת את הגלולה המרה עבורך: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2137. השלט של Harmony Logitech שכבר קנית מאוד מוצלח בהחלפת השלט של מיקרוסופט כך שאתה תגיע למטרה הסופית שלך של צמצום מספר השלטים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
אז כאן נכנס כבר השיקול של רכישת PVR בעתיד הקרוב..
אם אני אעשה את זה (HD PVR עליו דובר בפורום לאחרונה) - הוא כבר יגיע עם שלט..
ההתלבטות היא הוצאה כספית בהתחשב בעובדה שה YES MAX עובד יפה לבדו ואני לא רוצה ממיר HD בשלב זה של החיים.
קיוויתי לדחות את ההחלטה על ה PVR אבל אולי אצטרך לשקול שוב...
(סתם משתף אתכם בהרהורים שלי...)
תודה על התשובה המהירה בכל מקרה
אולי מישהו כאן עוד יחדש לך ולי????????
(Wishful thinking)
אם אני אעשה את זה (HD PVR עליו דובר בפורום לאחרונה) - הוא כבר יגיע עם שלט..
ההתלבטות היא הוצאה כספית בהתחשב בעובדה שה YES MAX עובד יפה לבדו ואני לא רוצה ממיר HD בשלב זה של החיים.
קיוויתי לדחות את ההחלטה על ה PVR אבל אולי אצטרך לשקול שוב...
(סתם משתף אתכם בהרהורים שלי...)
תודה על התשובה המהירה בכל מקרה
אולי מישהו כאן עוד יחדש לך ולי????????
(Wishful thinking)