התחדשתי !!! Sony 46D3550 LCD 46" FHD

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
godu פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 305
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אחרי יום שלם שלם של עצבים ותסכול בנסיונות לגרום למסך להציג Pixel Mapping 1:1, הצלחתי לעשות את זה ועכשיו אני מאושר עד הגג. אינספור תודות ל nils3373 התותח שנתן את הפתרון ואם זה מעניין מישהו אז המסך הזה יודע להציג 1:1 דרך כניסת ה HDMI.
הצגתי עכשיו תמונת רשת לבדיקה של 1:1 ואני פשוט יושב, בוהה בה ומחייך. הטקטסט מהמחשב נראה נהדר ואתמול ראינו סרט ראשון ב 1080p ואפילו האשה נפלה מהרגליים והודתה שכזה דבר היא עוד לא ראתה.
אני חייב לציין שאני מאוכזב מהתמיכה של ישפאר שבכלל לא הבינה מה זה Pixel Mapping 1:1 ולא Native Rate ולא עזרו כל ההסברים, הם פשוט לא ידעו מה אני רוצה מהם למרות שלדעתי הסברתי את עצמי כראוי. כנ"ל המתקין (המאוד אדיב) של זימקס. אני מבין שהנסיון העיקרתי של החברות הוא בהתחברות לממירים\DVD ולא למחשבים אבל בכל זאת, תקנו אותי אם אני טועה, מדובר במשהו שהוא לא בשמיים. מה שכן, ישפאר הציעו לשלוח טכנאי לבדיקה ללא חיוב. לשם ההגינות אגיד שגם לא הגעתי למצב שבו התקשרתי לזימקס (לחנות) וביקשתי עזרה אלא רק דיברתי עם המתקין.

דבר נוסף שגיליתי הוא שהמחשב שלי (שחשבתי שהוא עדיין חיה) מקרטע קצת בסרטי 1080 (720 דווקא בסדר). אני מנסה לעבוד עכשיו עם המדריך של עופר, נראה אם זה יעבוד, אם לא, אני אצטרך לשדרג אותו. גם גיליתי שאייכות הסאונד שסיפקה אותי עד עכשיו (מגבר סטריאו) פתאום לא מספקת יחסית לאיכות התמונה, ועוד לא עשיתי כיול מסודר למסך.... אקיצר אני רק בהתחלה... בינתיים אני מאוד נהנה מהתהליך.

תודה לכל אנשי Hometheater.co.il אתם תותחים !

[אשתי לקחה את המצלמה אז תמונות יהיו לי אח"כ.]

BigDragoon
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #2 

תתחדש!!

כמה עלה?
איך רואים SD?

godu פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

BigDragoon כתב:תתחדש!!

כמה עלה?
איך רואים SD?
...
אין לי בכלל ממיר, אני לא מחובר לא ליס ולא להוט, לא רואה בכלל שידורי טלוויזיה רק מחשב. זאת הסיבה שהלכתי על LCD ולא על פלזמה. תכני הSD שראיתי עד עכשיו הם סרטים שמקודדים ב DivX אבל המקור הוא HD עם יחס של 16:9 כך שאין צורך לעשות מתיחה והם נראו מצויין. אני אבדוק אם יש לי תכנים ב 3:4 כדי לראות מתיחה ואדווח.

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #4 

תתחדש !!! לקחת מסך "פצצה" ל-HD !!!
אני לא מתפלא שאתה יושב ובוהה :D . לי זה קרה פעמיים: פעם ראשונה בארה"ב לפני מספר שנים בפעם הראשונה שראיתי שידור HD בטלוויזיה בתצוגה (Fry's Electronics). פעם שנייה אחרי שרכשתי וצפיתי בבית. WOW.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

שח_מט
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3902
נתן תודות: 590 פעמים
קיבל תודות: 113 פעמים

שליחה #5 

איינשטיין כתב:תתחדש !!! לקחת מסך "פצצה" ל-HD !!!
אני לא מתפלא שאתה יושב ובוהה :D . לי זה קרה פעמיים: פעם ראשונה בארה"ב לפני מספר שנים בפעם הראשונה שראיתי שידור HD בטלוויזיה בתצוגה (Fry's Electronics). פעם שנייה אחרי שרכשתי וצפיתי בבית. WOW.
...
אין על FRYS
הבעיה שבארה"ב יש עשרות ערוצים ואצלנו בקושי 4
אתמול ישבתי וראיתי על דז'ה וו ביס HD והיה נחמד. פעם ראשונה סרט HD על מסך גדול עם המערכת ק"ב הענתיקה שלי (מודל 2000)

godu פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

שח_מט כתב:
איינשטיין כתב:תתחדש !!! לקחת מסך "פצצה" ל-HD !!!
...
אין על FRYS
הבעיה שבארה"ב יש עשרות ערוצים ואצלנו בקושי 4
אתמול ישבתי וראיתי על דז'ה וו ביס HD והיה נחמד. פעם ראשונה סרט HD על מסך גדול עם המערכת ק"ב הענתיקה שלי (מודל 2000)
...
אכן, לא מזמן הייתי בארה"ב. בבית מלון, שלא היה מפואר בצורה יוצאת דופן, היה LCD 42 והמון ערוצים שמשדרים HD. כדורסל, סרטים, סדרות, חדשות, מה שאתה רוצה ומה שאתה לא רוצה.
פה, כל פעם שאני אצל חברים שיש להם HD אני שוב רואה בנשיונל ג'אורפיק את התוכנית של הקייקים. בא ביום שבת, רואים קייקים, באמצע השבוע קייקים, הכי מצחיק שבאתי לאחת החנויות המוכר מעביר ל Yes HD , שם נשיונל ומה רואים ? שוב קייקים. לא ידעתי אם לצחוק או לבכות.
אקציר, לגבי תוכן HD בטלוויזיה, אפשר להגיד שבישראל אנחנו עדיין בפיילוט.

guy11
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2430
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #7 

תעלה כמה תמונות שגם אנחנו נהנה קצת...

godu פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

guy11 כתב:תעלה כמה תמונות שגם אנחנו נהנה קצת...
...
אני אעלה, מבטיח.

jaksirak
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1397
שם מלא: קובי כהן
נתן תודות: 139 פעמים
קיבל תודות: 68 פעמים

שליחה #9 

קייקים...