התחדשתי !!! Sony 46D3550 LCD 46" FHD
אחרי יום שלם שלם של עצבים ותסכול בנסיונות לגרום למסך להציג Pixel Mapping 1:1, הצלחתי לעשות את זה ועכשיו אני מאושר עד הגג. אינספור תודות ל nils3373 התותח שנתן את הפתרון ואם זה מעניין מישהו אז המסך הזה יודע להציג 1:1 דרך כניסת ה HDMI.
הצגתי עכשיו תמונת רשת לבדיקה של 1:1 ואני פשוט יושב, בוהה בה ומחייך. הטקטסט מהמחשב נראה נהדר ואתמול ראינו סרט ראשון ב 1080p ואפילו האשה נפלה מהרגליים והודתה שכזה דבר היא עוד לא ראתה.
אני חייב לציין שאני מאוכזב מהתמיכה של ישפאר שבכלל לא הבינה מה זה Pixel Mapping 1:1 ולא Native Rate ולא עזרו כל ההסברים, הם פשוט לא ידעו מה אני רוצה מהם למרות שלדעתי הסברתי את עצמי כראוי. כנ"ל המתקין (המאוד אדיב) של זימקס. אני מבין שהנסיון העיקרתי של החברות הוא בהתחברות לממירים\DVD ולא למחשבים אבל בכל זאת, תקנו אותי אם אני טועה, מדובר במשהו שהוא לא בשמיים. מה שכן, ישפאר הציעו לשלוח טכנאי לבדיקה ללא חיוב. לשם ההגינות אגיד שגם לא הגעתי למצב שבו התקשרתי לזימקס (לחנות) וביקשתי עזרה אלא רק דיברתי עם המתקין.
דבר נוסף שגיליתי הוא שהמחשב שלי (שחשבתי שהוא עדיין חיה) מקרטע קצת בסרטי 1080 (720 דווקא בסדר). אני מנסה לעבוד עכשיו עם המדריך של עופר, נראה אם זה יעבוד, אם לא, אני אצטרך לשדרג אותו. גם גיליתי שאייכות הסאונד שסיפקה אותי עד עכשיו (מגבר סטריאו) פתאום לא מספקת יחסית לאיכות התמונה, ועוד לא עשיתי כיול מסודר למסך.... אקיצר אני רק בהתחלה... בינתיים אני מאוד נהנה מהתהליך.
תודה לכל אנשי Hometheater.co.il אתם תותחים !
[אשתי לקחה את המצלמה אז תמונות יהיו לי אח"כ.]
הצגתי עכשיו תמונת רשת לבדיקה של 1:1 ואני פשוט יושב, בוהה בה ומחייך. הטקטסט מהמחשב נראה נהדר ואתמול ראינו סרט ראשון ב 1080p ואפילו האשה נפלה מהרגליים והודתה שכזה דבר היא עוד לא ראתה.
אני חייב לציין שאני מאוכזב מהתמיכה של ישפאר שבכלל לא הבינה מה זה Pixel Mapping 1:1 ולא Native Rate ולא עזרו כל ההסברים, הם פשוט לא ידעו מה אני רוצה מהם למרות שלדעתי הסברתי את עצמי כראוי. כנ"ל המתקין (המאוד אדיב) של זימקס. אני מבין שהנסיון העיקרתי של החברות הוא בהתחברות לממירים\DVD ולא למחשבים אבל בכל זאת, תקנו אותי אם אני טועה, מדובר במשהו שהוא לא בשמיים. מה שכן, ישפאר הציעו לשלוח טכנאי לבדיקה ללא חיוב. לשם ההגינות אגיד שגם לא הגעתי למצב שבו התקשרתי לזימקס (לחנות) וביקשתי עזרה אלא רק דיברתי עם המתקין.
דבר נוסף שגיליתי הוא שהמחשב שלי (שחשבתי שהוא עדיין חיה) מקרטע קצת בסרטי 1080 (720 דווקא בסדר). אני מנסה לעבוד עכשיו עם המדריך של עופר, נראה אם זה יעבוד, אם לא, אני אצטרך לשדרג אותו. גם גיליתי שאייכות הסאונד שסיפקה אותי עד עכשיו (מגבר סטריאו) פתאום לא מספקת יחסית לאיכות התמונה, ועוד לא עשיתי כיול מסודר למסך.... אקיצר אני רק בהתחלה... בינתיים אני מאוד נהנה מהתהליך.
תודה לכל אנשי Hometheater.co.il אתם תותחים !
[אשתי לקחה את המצלמה אז תמונות יהיו לי אח"כ.]
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
תתחדש!!
כמה עלה?
איך רואים SD?
כמה עלה?
איך רואים SD?
אין לי בכלל ממיר, אני לא מחובר לא ליס ולא להוט, לא רואה בכלל שידורי טלוויזיה רק מחשב. זאת הסיבה שהלכתי על LCD ולא על פלזמה. תכני הSD שראיתי עד עכשיו הם סרטים שמקודדים ב DivX אבל המקור הוא HD עם יחס של 16:9 כך שאין צורך לעשות מתיחה והם נראו מצויין. אני אבדוק אם יש לי תכנים ב 3:4 כדי לראות מתיחה ואדווח.BigDragoon כתב:תתחדש!!
כמה עלה?
איך רואים SD?...
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
תתחדש !!! לקחת מסך "פצצה" ל-HD !!!
אני לא מתפלא שאתה יושב ובוהה
. לי זה קרה פעמיים: פעם ראשונה בארה"ב לפני מספר שנים בפעם הראשונה שראיתי שידור HD בטלוויזיה בתצוגה (Fry's Electronics). פעם שנייה אחרי שרכשתי וצפיתי בבית. WOW.
אני לא מתפלא שאתה יושב ובוהה
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
אין על FRYSאיינשטיין כתב:תתחדש !!! לקחת מסך "פצצה" ל-HD !!!
אני לא מתפלא שאתה יושב ובוהה. לי זה קרה פעמיים: פעם ראשונה בארה"ב לפני מספר שנים בפעם הראשונה שראיתי שידור HD בטלוויזיה בתצוגה (Fry's Electronics). פעם שנייה אחרי שרכשתי וצפיתי בבית. WOW.
...
הבעיה שבארה"ב יש עשרות ערוצים ואצלנו בקושי 4
אתמול ישבתי וראיתי על דז'ה וו ביס HD והיה נחמד. פעם ראשונה סרט HD על מסך גדול עם המערכת ק"ב הענתיקה שלי (מודל 2000)
אכן, לא מזמן הייתי בארה"ב. בבית מלון, שלא היה מפואר בצורה יוצאת דופן, היה LCD 42 והמון ערוצים שמשדרים HD. כדורסל, סרטים, סדרות, חדשות, מה שאתה רוצה ומה שאתה לא רוצה.שח_מט כתב:אין על FRYSאיינשטיין כתב:תתחדש !!! לקחת מסך "פצצה" ל-HD !!!
אני לא מתפלא שאתה יושב ובוהה. לי זה קרה פעמיים: פעם ראשונה בארה"ב לפני מספר שנים בפעם הראשונה שראיתי שידור HD בטלוויזיה בתצוגה (Fry's Electronics). פעם שנייה אחרי שרכשתי וצפיתי בבית. WOW.
...
הבעיה שבארה"ב יש עשרות ערוצים ואצלנו בקושי 4
אתמול ישבתי וראיתי על דז'ה וו ביס HD והיה נחמד. פעם ראשונה סרט HD על מסך גדול עם המערכת ק"ב הענתיקה שלי (מודל 2000)...
פה, כל פעם שאני אצל חברים שיש להם HD אני שוב רואה בנשיונל ג'אורפיק את התוכנית של הקייקים. בא ביום שבת, רואים קייקים, באמצע השבוע קייקים, הכי מצחיק שבאתי לאחת החנויות המוכר מעביר ל Yes HD , שם נשיונל ומה רואים ? שוב קייקים. לא ידעתי אם לצחוק או לבכות.
אקציר, לגבי תוכן HD בטלוויזיה, אפשר להגיד שבישראל אנחנו עדיין בפיילוט.