הזרמה לpopcorn hour. תקוע ומתוסכל. בבקשה עזרה
שלום לכולם.
קיבלתי השבוע את הפופקורן החדש שלי.
קודם כל אחת הסיבות שקניתי אותו הייתה שחשבתי שיש לו חיבור וויפי... טעיתי. פתחתי את האריזה והרגשתי מה זה אידיוט. רק חיבור את'רנט... איך לא שמתי לב לפרט הזה כשקניתיLOL.
בכל מקרה אני מנסה להזרים מדיה מהמחשב שלי, שנמצא במרחק שתי חדרים מהטלוויזיה בסלון לפופקורן.
המחשב שלי מחובר לאינטרנט עם ראוטר SIEMENS שמקבלים מבזק.
חיברתי לפופקורן ראוטר של 3COM ואני פשוט לא מצליח לגרום לשני המכשירים לתקשר...
למישהו יש מושג אם בכלל אפשר לעשות כזה דבר? הבנתי שיש דונגל וויפי לפופקורן אבל עד שאני אשיג אותו אני מחפש פתרון אחר (חוץ מלקנות הארד דיסר חיצוני וכל הזמן להעביר מדיה מהמחשב דרכו לפופקורן).
ניסיתי לחבר את הפופקורן לראוטר שמחובר למחשב על מנת להתקין עליו את התוכנות NMT (דרך MAINTENANCE) ולנסות להתקין ONLINE אבל אני פשוט לא מצליח...
בבקשה עזרה
קיבלתי השבוע את הפופקורן החדש שלי.
קודם כל אחת הסיבות שקניתי אותו הייתה שחשבתי שיש לו חיבור וויפי... טעיתי. פתחתי את האריזה והרגשתי מה זה אידיוט. רק חיבור את'רנט... איך לא שמתי לב לפרט הזה כשקניתיLOL.
בכל מקרה אני מנסה להזרים מדיה מהמחשב שלי, שנמצא במרחק שתי חדרים מהטלוויזיה בסלון לפופקורן.
המחשב שלי מחובר לאינטרנט עם ראוטר SIEMENS שמקבלים מבזק.
חיברתי לפופקורן ראוטר של 3COM ואני פשוט לא מצליח לגרום לשני המכשירים לתקשר...
למישהו יש מושג אם בכלל אפשר לעשות כזה דבר? הבנתי שיש דונגל וויפי לפופקורן אבל עד שאני אשיג אותו אני מחפש פתרון אחר (חוץ מלקנות הארד דיסר חיצוני וכל הזמן להעביר מדיה מהמחשב דרכו לפופקורן).
ניסיתי לחבר את הפופקורן לראוטר שמחובר למחשב על מנת להתקין עליו את התוכנות NMT (דרך MAINTENANCE) ולנסות להתקין ONLINE אבל אני פשוט לא מצליח...
בבקשה עזרה
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8136
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 475 פעמים
לא קשור לבעיה שלך אבל ..
אם אני מבין נכון, בסוף אתה תרצה להזרים מידע לפופקורן מהמחשב כאשר המידע יעבור אלחוטית בין שני ראוטרים.
אם זה המצב אז תעצור עכשיו. חבל על המאמצים שלך. לא תוכל לצפות בתכני HD אם המידע עובר ב Wifi. הסיגנל לא יציב
וזה יגרום לתתקיעות בסרטים.
יש המון הודעות של חברים פה ( כולל אני ) שניסו את זה. זה פשוט לא עובד.
תתרכז בלחבר את המזרים לאותו ה router שאליו מחובר המחשב או לפחות לחבר בין שני הראוטרים בכבל רשת רגיל.
ליאור
אם אני מבין נכון, בסוף אתה תרצה להזרים מידע לפופקורן מהמחשב כאשר המידע יעבור אלחוטית בין שני ראוטרים.
אם זה המצב אז תעצור עכשיו. חבל על המאמצים שלך. לא תוכל לצפות בתכני HD אם המידע עובר ב Wifi. הסיגנל לא יציב
וזה יגרום לתתקיעות בסרטים.
יש המון הודעות של חברים פה ( כולל אני ) שניסו את זה. זה פשוט לא עובד.
תתרכז בלחבר את המזרים לאותו ה router שאליו מחובר המחשב או לפחות לחבר בין שני הראוטרים בכבל רשת רגיל.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
שלום,
למיטב ידיעתי לא תצליח ככה, אבל!
אם יש לך בסלון נקודת של בזק / YES / HOT וכנ"ל בחדר של המחשב\ אני מציע לך לעשות את מה שאני עשיתי, להעביר כבל רשת CAT 5E בצנרת הנ"ל עד לחדר וכך תחבר חיבור חוטי את הפופקורן למחשב.
אם יש לך נסיון וידיים טובות - כל הסיפור לא יעלה לך את ה 200 ש"ח, אם אין לך את הנסיון / ידיים מקסימום דבר כזה יעלה לך 600 ש"ח ויש לך רשת שמזרימה מדיה (גם HD) בקלות (אצלי אפילו כל הרשת הביתית היא 1 ג'יגה...)
בהצלחה,
גיא
למיטב ידיעתי לא תצליח ככה, אבל!
אם יש לך בסלון נקודת של בזק / YES / HOT וכנ"ל בחדר של המחשב\ אני מציע לך לעשות את מה שאני עשיתי, להעביר כבל רשת CAT 5E בצנרת הנ"ל עד לחדר וכך תחבר חיבור חוטי את הפופקורן למחשב.
אם יש לך נסיון וידיים טובות - כל הסיפור לא יעלה לך את ה 200 ש"ח, אם אין לך את הנסיון / ידיים מקסימום דבר כזה יעלה לך 600 ש"ח ויש לך רשת שמזרימה מדיה (גם HD) בקלות (אצלי אפילו כל הרשת הביתית היא 1 ג'יגה...)
בהצלחה,
גיא
גיא, אני ואתה ודי!
קודם כל תודה לכולם על התגובות.
Guy_k - תודה על הרעיון אבל אין לי כזו צנרת.
נראה לי אני פשוט אתבאס על עצמי שבאמת חשבתי שאני אוכל להזרים עם וויפי תכני HD מהמחשב לפופקורן ושלא בדקתי יותר לעומק את העניין ופשוט כל פעם אעביר מההארדיסק הנייד לפופקורן כשארצה להשתמש בו...
אם למישהו יש רעיונות נוספים אני אשמח כי לי כבר אין.
michaels - חיפשתי קצת בגוגל את מה שאמרת. לא ככה אני אצליח.
ושוב תודה!
Guy_k - תודה על הרעיון אבל אין לי כזו צנרת.
נראה לי אני פשוט אתבאס על עצמי שבאמת חשבתי שאני אוכל להזרים עם וויפי תכני HD מהמחשב לפופקורן ושלא בדקתי יותר לעומק את העניין ופשוט כל פעם אעביר מההארדיסק הנייד לפופקורן כשארצה להשתמש בו...
אם למישהו יש רעיונות נוספים אני אשמח כי לי כבר אין.
michaels - חיפשתי קצת בגוגל את מה שאמרת. לא ככה אני אצליח.
ושוב תודה!
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46439
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5087 פעמים
Lior_M,
מכשירי ה NMT השונים תומכים ב 802.11n אשר אמור לאפשר העברה אלחוטית תקינה של תכני HD.
guy_k,
את הפתרון שאתה הצעת, השחלות DIY, אני ביצעתי והעלות אפילו יותר נמוכה (ולכן פחות מרתיעה), משהו כמו 100 ש"ח ושעתיים עבודה.
dan_doh
1. אם יש לך ראוטר מתאים בעל תמיכה ב DRAFT N, אני מוכן להשאיל לך דונגל על מנת שתוכל לבדוק את היכולות.
2. רשמת שאין לך תשתית מתאימה להשחלת כבל רשת.
תמיד יש תשתית, ניתן לעשות זאת מעל רשת הטלפון או הכבלים בקלות. אם אתה לא מעוניין להכנס לתחום הזה - זה כבר משהו אחר.
מכשירי ה NMT השונים תומכים ב 802.11n אשר אמור לאפשר העברה אלחוטית תקינה של תכני HD.
guy_k,
את הפתרון שאתה הצעת, השחלות DIY, אני ביצעתי והעלות אפילו יותר נמוכה (ולכן פחות מרתיעה), משהו כמו 100 ש"ח ושעתיים עבודה.
dan_doh
1. אם יש לך ראוטר מתאים בעל תמיכה ב DRAFT N, אני מוכן להשאיל לך דונגל על מנת שתוכל לבדוק את היכולות.
2. רשמת שאין לך תשתית מתאימה להשחלת כבל רשת.
תמיד יש תשתית, ניתן לעשות זאת מעל רשת הטלפון או הכבלים בקלות. אם אתה לא מעוניין להכנס לתחום הזה - זה כבר משהו אחר.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

פשוט משתמשים בסטלבנד.
אם לא ניתן, משתמשים בכבל של הטלפון ומעבירים את כבל הרשת + כבל טלפון חדש.
אם לא ניתן, משתמשים בכבל של הטלפון ומעבירים את כבל הרשת + כבל טלפון חדש.
הולכים לאחת הרשתות כמו אייס או הום סנטר, קונים כבל רשת (אני חושב שכולם מוכרים כסטנדרט CAT 5E) ובכל מקרה זה כתוב על הכבל עצמו - חבילה של 100 מטר שתספיק לרשת את כל הבית עלתה לי אז כ 120 ש"ח, והכי חשוב כדי שההשחלה תהייה קלה, קונים את החומר הירוק של החשמלאים (זה לא סבון כלים...) עוד 12 ש"ח לבקבוק שאפילו לא נגמר רבע ממנו, ואת קופסאות הרשת בשני הצדדים, חבר שיודע איך לחבר את הכבל + המכשיר שלוחץ את הכבל (כוס קפה ועוגה...) ובערך שעתיים עבודה (נו מה לעשות, מדברים), וכל הבית מרושת, בלי כבלים שרצים על הרצפה, ממש - רשת ביתית בעלות מינימאלית...
גיא
גיא
גיא, אני ואתה ודי!
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אם משתמשים בקופסאות חשמל של גוויס ומשתמשים באביזר שקע הרשת שלהם אפילו לא צריך את הכלי שלוחץ את הכבל לתוך השקע.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
catskinner,
בדיוק זה מה שבאתי להגיד - שאם קונים שקע, אז לא צריך את המכשיר או את הראשים שלו, רק צריך עוד שני כבלים קצרים משני הצדדים.
בזמנו נאבקתי להעביר רשת אלחוטית לחדר ממ"ד בקומה התחתונה של הבית ללא הצלחה. ניסיתי אנטנות, רפיטרים, MESH וכו', ושום דבר לא נקלט שם (נראה לי שבנו שם כלוב פאראדיי בתשתית...). בקיצור, נשברתי, קניתי כבל רשת ארוך, שתי קופסאות שקעים חיצוניים, אקדח דבק חם ופשוט הרצתי על הפינה של התקרה את הכבל, חיברתי את המתג בשני הצדדים וזה עבד כמו גדול. לילדים יש אינטרנט ויש הרבה פחות רעש סביבתי בבית מאז...
בדיוק זה מה שבאתי להגיד - שאם קונים שקע, אז לא צריך את המכשיר או את הראשים שלו, רק צריך עוד שני כבלים קצרים משני הצדדים.
בזמנו נאבקתי להעביר רשת אלחוטית לחדר ממ"ד בקומה התחתונה של הבית ללא הצלחה. ניסיתי אנטנות, רפיטרים, MESH וכו', ושום דבר לא נקלט שם (נראה לי שבנו שם כלוב פאראדיי בתשתית...). בקיצור, נשברתי, קניתי כבל רשת ארוך, שתי קופסאות שקעים חיצוניים, אקדח דבק חם ופשוט הרצתי על הפינה של התקרה את הכבל, חיברתי את המתג בשני הצדדים וזה עבד כמו גדול. לילדים יש אינטרנט ויש הרבה פחות רעש סביבתי בבית מאז...
יש לי ראוטר של לינקסיס בחדר מחשב ועוד ראוטר של לינקסיס (שהוסב לACCESS POINT) בסלון.
האם ניתן לחבר את הפופקורן לACCESS POINT שבסלון ולהעביר לתוכו תוכן?
אני לא רוצה להזרים סרטים, אני פשוט רוצה להעתיק תוכן לתוך ההארדיסק שבתוך הפופקורן.
האם ניתן לעשות את זה?
האם ניתן לחבר את הפופקורן לACCESS POINT שבסלון ולהעביר לתוכו תוכן?
אני לא רוצה להזרים סרטים, אני פשוט רוצה להעתיק תוכן לתוך ההארדיסק שבתוך הפופקורן.
האם ניתן לעשות את זה?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

יש לך כבר את כל ה Setup, אז למה שלא תנסה ותדווח לנו?
- jaksirak
- חבר ותיק

- תגובות: 1397
- שם מלא: קובי כהן
- נתן תודות: 139 פעמים
- קיבל תודות: 68 פעמים
אתה גם יכול לנסות דרך רשת החשמל בבית
פתרון קצת יותר יקר, אבל פחות עבודה...
לא ניסיתי, לא יודע איך זה עובד.
אבל הנה השירשור
http://www.hometheater.co.il/vt61059
פתרון קצת יותר יקר, אבל פחות עבודה...