Room Animator
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46429
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
MartinHSabag,
אני עוד מחכה שתצא עם הכדורים הללו לבליעה שמשפרים את השמע
אני עוד מחכה שתצא עם הכדורים הללו לבליעה שמשפרים את השמע
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
זיו, לא צריך להיות משועשע. אני מכיר את הכדורים האלו ובוא נאמר שהם עובדים טוב במסגרת המגבלות הבאות:ziv_r כתב:MartinHSabag,
אני עוד מחכה שתצא עם הכדורים הללו לבליעה שמשפרים את השמע...
1. הם יוצרים הפרעות בראיה. זה ממש זניח לחלוטין אם אין לך בעיה עם פילים וורודים בסלון.
2. הם עשויים לגרום לך לשמוע טוב מידי. הכוונה היא שאם בלעת יותר מידי כדורים אתה עשוי לשמוע דברים שלא נאמרו כלל על ידי אנשים שלא נמצאים כרגע בחדר.
אבל לגופו של עניין - המתקן האמור לא יעבוד כי ברור מהתמונה שהוא משתמש בכבל חשמל ממש לא איכותי.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
לפי מה שהם טוענים, זה אמור לשפר את איכות הולכת הצליל באויר (מרטין - זוכר בינואר שדיברנו על ה-ionizer ולמה אין כזה שמשפר את איכות הולכת הצליל באויר?)
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
לפי מה שהם טוענים המתקן משתמש "בחוקים פיזיקאלים" וב"חומרים טבעיים בלבד" לא ראיתי שכתוב שם דווקא שזה מיינן את האוויר. מהתאור המכשיר יכול להיות גם מחולל חורים שחורים או פלטת חימום לכוס קפה.
למה באמת מיינן אוויר לא ישפיע על הולכת קול? אני יודע שיינון האוויר גורם להיצמדות האבק (clumping). ברמה התיאורטית זה עשוי לסייע לאדי מים הנמצאים באוויר להתעבות על חלקיקי האבק הגדולים יותר ונדמה לי שיש גם משהו על שינוי הולכת קול באוויר שיש בו רמות שונות של לחות. כל זה בתיאוריה כמובן. בפרקטיקה מדובר בהתעבות עננים בנוכחות מטענים חשמליים ברמה שיגרמו להתפחמותו המיידית של המאזין.
למה באמת מיינן אוויר לא ישפיע על הולכת קול? אני יודע שיינון האוויר גורם להיצמדות האבק (clumping). ברמה התיאורטית זה עשוי לסייע לאדי מים הנמצאים באוויר להתעבות על חלקיקי האבק הגדולים יותר ונדמה לי שיש גם משהו על שינוי הולכת קול באוויר שיש בו רמות שונות של לחות. כל זה בתיאוריה כמובן. בפרקטיקה מדובר בהתעבות עננים בנוכחות מטענים חשמליים ברמה שיגרמו להתפחמותו המיידית של המאזין.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
אני צריך כזה בשירותים.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46429
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
Catskinner,
אני מדבר על כדורים אחרים לגמרי, זה איזשהו פטנט של מרטין.
אני מדבר על כדורים אחרים לגמרי, זה איזשהו פטנט של מרטין.
http://www.phonosophie.de/
אהלן,
החברה המדוברת, פונוסופי, הייתה ידועה תמיד בדרך אקסלוסיבית שהלכה בה. יש לה אבל גם מוצרים "רציניים" ויש אפילו קשר מסויים לפטפונים של טורנס.
את המוצר הזה לא "שמעתי" אבל אני מכיר אנשים שטוענים שעם הצילינדר שפונוסופי מוכרים יש הבדלים בסאונד... אנא ערף...
עד כמה שזכור לי המוצר שהביא כאן מרטין, מכיל גביש של איזה מינרל שאני לא זוכר איזה, שיושב בתוך מים ואיך שהוא דרך הדיודה הכחולה מרעיד משהו שגורם למשהו... לא יונים...
יש סקפטים רבים בעולם, ולא רק כאן, לגבי נחיצותו של המכשיר. מגזין אאודיו גרמני בחן את המוצר מתי שהו... אני לא ממש זוכר את הפרטים...
.
אהלן,
החברה המדוברת, פונוסופי, הייתה ידועה תמיד בדרך אקסלוסיבית שהלכה בה. יש לה אבל גם מוצרים "רציניים" ויש אפילו קשר מסויים לפטפונים של טורנס.
את המוצר הזה לא "שמעתי" אבל אני מכיר אנשים שטוענים שעם הצילינדר שפונוסופי מוכרים יש הבדלים בסאונד... אנא ערף...
עד כמה שזכור לי המוצר שהביא כאן מרטין, מכיל גביש של איזה מינרל שאני לא זוכר איזה, שיושב בתוך מים ואיך שהוא דרך הדיודה הכחולה מרעיד משהו שגורם למשהו... לא יונים...
יש סקפטים רבים בעולם, ולא רק כאן, לגבי נחיצותו של המכשיר. מגזין אאודיו גרמני בחן את המוצר מתי שהו... אני לא ממש זוכר את הפרטים...
.