מחשב לשימוש רגיל וכPVR במקביל

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
קרמריקה פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 285 פעמים

שליחה #1 

טוב, אז הבנתי שלא יהיה לי מספיק כסף כדי לעשות מחשב שיהיה אך ורק לHTPC, ואני אאלץ להשתמש במחשב הקיים שלי לשני הדברים.
בכוונתי לקנות PVR 350 ולחבר את המחשב לטלוויזיה. השאלה שלי היא האם יש דרך לעשות את זה כך שאני אוכל במקביל לראות בטלוויזיה שלי רק את התוכנה של הHTPC ולשלוט עליה באמצעות השלט, ובמסך המחשב לראות בעצם את הדסקטופ רגיל, כאילו לא באמת פועלת עליו התוכנה, ושאלה אולי קצת תמימה האם יש אפשרות לעשות שהסאונד מהתוכנה יגיע לטלוויזיה אבל לא לרמקולים של המחשב ושאני אוכל במקביל לשמוע דרך הרמקולים של המחשב את מה שאני עושה כרגע על המחשב. אני מקווה שהבנתם למה אני מתכוון, ובאופן אישי אני לא חושב שדבר כזה אפשרי בכלל, אבל לא מזיק לשאול ולדעת בוודאות. מבחינת חיבור המחשב לטלוויזיה אין בעיה כי הם יהיו קרובים אחד לשני וכבל פשוט יספיק.

goodoffer
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1943
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

איזה כרטיס מסך יש לך? באיזו תוכנה אתה מתכוון להשתמש?

AdiLev
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2278
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #3 

השיטה על מסכי ATI זה EXTENDED שבו הטלוייזה מרחיבה את מסך המחשב והעכבר זז בין שניהם
הפתרון בSOUND הוא יותר פרובלמטי. אתה יכול להגדיר 2 זוגות ולאפשר או את זה או את השני או את שניהם.
לא ניסית מעולם עבודה עם 2 כרטיסי SOUND כך שאין לי מושג מה לעשות.

האלטרנטיבה השניה להשתמש בCLIENT זול כמו MVP או מNOWCOM ולהשתמש בתכונת הSTREAM שלו שמכיל מסך,
SOUND ווידאו משלו כאשר המחשב שלך מבצע את ההקלטות בפועל.
מחיר 700-1500 שח.
MVP יודע על ידי העמסת המחשוב המחשב גם להציג DIVX מעבר להקלטות ולהשמיע שירים עם תצוגה עברית.
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -

קרמריקה פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 285 פעמים

שליחה #4 

goodoffer כתב:איזה כרטיס מסך יש לך? באיזו תוכנה אתה מתכוון להשתמש?
...
אני אשתמש במה שצריך כדי שזה יעבוד. אז אין שיטה אחרת חוץ מCLIENT?

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”