ניגון בלו ריי בסטרימר
שלום מדובר בTIVX 6500 והקובץ הוא M2TS באיזו דרך אני מצרף את הכתוביות שברשותי הסרט מכיל כמובן מספר קבצים של M2TS
האם אני צריך לאחד את הקבצים לקובץ אחד ואז לצרף את הכתוביות באותה הדרך כמו בשאר הסרטים אם כן אז איך עושים את זה או שישנה דרך אחרת ..?
תודה רבה
האם אני צריך לאחד את הקבצים לקובץ אחד ואז לצרף את הכתוביות באותה הדרך כמו בשאר הסרטים אם כן אז איך עושים את זה או שישנה דרך אחרת ..?
תודה רבה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46451
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5088 פעמים
הסרט כנראה מורכב ממספר קבצים גדולים.
תמצא את הסדר הנכון שלהם ואז תבצע העתקה בינארית דרך ה Command Line
copy /B 00001.m2ts+00020.m2ts+00010.m2ts
תחליף את שמות הקבצים שנרשמו בשמות הקבצים הנכונים לפי הסדר שלהם.
לכשתסיים, יהיה ברשותך קובץ אחד גדול, שנה את השם שלו לשם המתאים והתאם את קובץ הכתוביות אליו.
תמצא את הסדר הנכון שלהם ואז תבצע העתקה בינארית דרך ה Command Line
copy /B 00001.m2ts+00020.m2ts+00010.m2ts
תחליף את שמות הקבצים שנרשמו בשמות הקבצים הנכונים לפי הסדר שלהם.
לכשתסיים, יהיה ברשותך קובץ אחד גדול, שנה את השם שלו לשם המתאים והתאם את קובץ הכתוביות אליו.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

בדרך כלל זה רשום איפשהו, אז לא סיפור.
גם מצאתי מספר מקומות בהם כבר כוללים קובץ Batch מוכן מראש עם הסדר הנכון.
גם מצאתי מספר מקומות בהם כבר כוללים קובץ Batch מוכן מראש עם הסדר הנכון.
תודה על התשובות אבל זיו אני לא הבנתי מה זה העתקה בינארית דרך ה Command Line ?ודרך אגב הם ממוספרים אבל לא ברצף כלומר יש 000,001,002,003,ואז 007,008,009,ושוב 011,012 זהו זה כל הקבצים ויש הבדלים גדולים בגודל אם זה משנה ..?..
ושוב ממש תודה לכם
ושוב ממש תודה לכם
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

קודם כל תמצא את הסדר הנכון של הקבצים. תגגל, תחפש היכן שהשגת את ההורדה המדוברת או שפשוט תצפה בקטעים ותשלים לבד את הפאזל
לאחר מכן, פשוט כנס ל Command line (על ידי Start -> Run), כנס לתיקייה המתאימה בה נמצאים הקבצים ועשה בדיוק כפי שרשמתי למעלה.
לאחר מכן, פשוט כנס ל Command line (על ידי Start -> Run), כנס לתיקייה המתאימה בה נמצאים הקבצים ועשה בדיוק כפי שרשמתי למעלה.