E BAY

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9617
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 352 פעמים

שליחה #1 

אני נרשמתי אתמול לE BAY !אחרי כמות עצבים שיכולתי לחלק לפילים!על הקודים והרישום שכרוך בכך!ונרשמתי לPAY PAL כדי שאוכל לשלם!אך אני לא מצליח לרשום שום קוד מתאים לשלם למוכר!האם הבנתי נכון ואני צריך להמתין לקוד שישלח אלי באי מייל!ואז אוכל להיכנס ולשלם?אשמח לדעת!זו הקניה הראשונה שלי באתר!ולכן רק פתחתי חשבון בPAY PAL !דרך אגב הקניה היא של רסיוור פיוניר VSX909 !200 דולר!לפני דמי משלוח שאני עדיין לא יודע כמה! מה דעתכם?האם אני עשיתי טעות? :מבולבל:(מקביל לVSX859TX של פיוניר בארץ!כן הוא ישן אך מה לעשות...אני אוהב הסידרה הזו!הקניה היא מUK (בריטניה)ולמיטב ידיעתי הם עובדים עם אותו וולטאג כמונו!כך שלא צריך סטפ דאון נכון?(לפחות את זה חסכתי.....)וכן יש לי גם את AX5I :D :lol:

niko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4966
שם מלא: איתן
נתן תודות: 912 פעמים
קיבל תודות: 452 פעמים

שליחה #2 

ADICT,לא יודע איזה קוד באימייל.......אם לחצת על BUY IT NOW, בעיקרון אתה הקונה.
האם בדקת שהוא שולח לארץ?
האם הוא מקבל PAYPAL?
מה הפידבק שלו?
אחרי שלחצת על קנייה,אתה אמור לראות את פרטי הקנייה וכאשר אתה מאשר את הקנייה אתה עובר לעמוד של PAYPAL,
לאישור העיסקה.
8)
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140

ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #3 

ניקו אתה צודק אח שלי!המכשיר רשום כבר שהוא נימכר לי!והעיסקה סגורה!אך כשאני לוחץ על שלם עכשיו!הם שואלים Redemption code:ואני לא יודע מה זה??אולי אני צריך להמתין לאישור הכרטיס?ואז הם ישלחו לי קוד ?לאחר יומיים?באי מייל?

niko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4966
שם מלא: איתן
נתן תודות: 912 פעמים
קיבל תודות: 452 פעמים

שליחה #4 

קניתי מעל 10 פעמים ואף פעם לא נישאלתי על זה..... :?
התשלום הוא דרך PAYPAL?
8)
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140

yehudaa
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150
נתן תודות: 159 פעמים
קיבל תודות: 260 פעמים

שליחה #5 

אתה צריך לאשר את הכרטיס אשראי שלך
תכנס לפאי פאל ותעקוב אחר ההוראות לאישור כרטיס האשראי

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3058
שם מלא: רואי
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שליחה #6 

שלום ידידי.
ברישום הראשון של PAYPAL על מנת לבצע את הזיהוי כראוי, תחילה מחייבים אותך בסכום נמוך של 2 דולר נדמה לי (או משהו כזה). סכום זה יקוזז מהתשלום הראשון שתבצע דרכם.
עכשיו, מה שאתה צריך לעשות זה להסתכל בפירוט כרטיס אשראי ולראות שם את פרטי החיוב. בפרטי החיוב ליד הסכום ישנו קוד מסויים. זה קוד ההפעלה שאתה צריך להזין ב PAYPAL בשביל שתוכל לבצע את התשלום למוכר.
בגלל שהתשלום בינלאומי, אתה לא תראה את זה ישירות. תלוי בכרטיס. בדר,כ יש פעם בשבוע שחברות האשראי מקבלות את הפירוט לעסקאות בינלאומיות. בחלר מהכרטיסים, זה כל לילה שבין שלישי לרביעי, ואם זה כך אצלך, תצטרך לחכות עד ליום רביעי כדי לבדוק את פירוט העסקאות שלך, ולהזין את הקוד. אתה יכול לברר את זה דרך מוקד השירות של כ.א שלך.
הייתי מייעץ לך, ליצור קשר עם המוכר ולהסביר לו מדוע מתעכב התשלום אם אשרת את הקניה, שלא ישים לך פידבק שלילי בטעות.

בהצלחה

ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #7 

roypeles כתב:שלום ידידי.
ברישום הראשון של PAYPAL על מנת לבצע את הזיהוי כראוי, תחילה מחייבים אותך בסכום נמוך של 2 דולר נדמה לי (או משהו כזה). סכום זה יקוזז מהתשלום הראשון שתבצע דרכם.
עכשיו, מה שאתה צריך לעשות זה להסתכל בפירוט כרטיס אשראי ולראות שם את פרטי החיוב. בפרטי החיוב ליד הסכום ישנו קוד מסויים. זה קוד ההפעלה שאתה צריך להזין ב PAYPAL בשביל שתוכל לבצע את התשלום למוכר.
בגלל שהתשלום בינלאומי, אתה לא תראה את זה ישירות. תלוי בכרטיס. בדר,כ יש פעם בשבוע שחברות האשראי מקבלות את הפירוט לעסקאות בינלאומיות. בחלר מהכרטיסים, זה כל לילה שבין שלישי לרביעי, ואם זה כך אצלך, תצטרך לחכות עד ליום רביעי כדי לבדוק את פירוט העסקאות שלך, ולהזין את הקוד. אתה יכול לברר את זה דרך מוקד השירות של כ.א שלך.
הייתי מייעץ לך, ליצור קשר עם המוכר ולהסביר לו מדוע מתעכב התשלום אם אשרת את הקניה, שלא ישים לך פידבק שלילי בטעות .שלחתי מייל למוכר שאני ממתין לקוד שאמור להגיע במייל אלי כנראה לאחר אישור הכרטיס.והיה נידמה לי כתוב לי במייל מPAY PAL שיקח יומ יומיים.ואתה צודק הם אמרו שהכרטיס שלי חוייב בסכום פעוט.אך אני אאלץ להמתין לקוד באי מייל שלי או שאבדוק כמו שאתה אומר בחיובי כרטיס האשראי שלי באינטרנט ושם הוא יהיה?
בהצלחה
...
זה מה שהם מבקשים ממני כשאני לוחץ על שלם עכשיוVouchers.[ PayPal required ]

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #8 

כן

ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #9 

בסדר רוי אני ממתין לקוד שיגיע לי במייל!ואז אוכל להקיש אותו בVouchers ואז אשלם!אך עדיין לא קיבלתי מהמוכר תשובה לגבי עלות הכוללת של המשלוח לארץ מעבר לעלות המכשיר!האם לשלם לפני שאדע את כל העלויות?או שהם זניחות יחסית מבריטניה לארץ?

yehudaa
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #10 

מה זניח ? 20 ק"ג זה לא זניח .

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #11 

בררת עם המוכר שהוא עושה משלוח לארץ? משלוח בינלאומי?

אני מבין שקנית מגבר... יש מצב במקרה הזה עלות המשלוח תהיה יותר מהמגבר (אמרת 200 דולר נכון?) בגלל המשקל.... (אפילו הרבה יותר...)
ואתה בטוח שזה דולר ולא יורו?
תמיד צריך לברר את מחיר המשלוח לפני אישור העסקה, וגם אם בכלל יש משלוח בינלאומי...

אם תוכל להעתיק קישור לדף המכירה, נוכל אולי לבדוק את זה....

yehudaa
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #12 

דרך אגב את הקוד מופיע בפירוט החיובים של כרטיס האשראי
ולא ישלח לך במייל .
לא סתם אמרתי לך שתכנס לפאי פאל ותעקוב אחר ההוראות לאישור הכרטיס

udi13
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 766
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #13 

אהלן,
חבל שלא פנית אלי, הייתי עוזר לך בשימחה ויכולנו לבצע את כל הקניה דרך החשבון שלי :) (ביצעתי כבר למעלה מ-160 עסקאות קניה ומכירה....ממש השבוע קניתי מחשב נייד מארה"ב)

חוק פשוט, לעולם לא קונים לפני שמבררים האם המוכר אכן מוכן לשולח לארץ ואת עלויות המשלוח המדוייקות, ישנם גם מוכרים שלא מוכנים למכור לקונה שאין לא כתובת מאושרת ב-PAYPAL וזה בגלל פוליסת הכיסוי של המוכר (לא של הקונה)(עדין לא ניתן לאשר כתובת בחשבון PAYPAL ישראלי)משלוח מ-UK ממש לא זול (בטח לא למכשיר כבד)
במידה ואתה זוכר, את ה-CD של מרידיאן שיש לי קניתי דרך Ebay UK

בהצלחה
אודי

ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #14 

roypeles כתב:בררת עם המוכר שהוא עושה משלוח לארץ? משלוח בינלאומי?

אני מבין שקנית מגבר... יש מצב במקרה הזה עלות המשלוח תהיה יותר מהמגבר (אמרת 200 דולר נכון?) בגלל המשקל.... (אפילו הרבה יותר...)
ואתה בטוח שזה דולר ולא יורו?
תמיד צריך לברר את מחיר המשלוח לפני אישור העסקה, וגם אם בכלל יש משלוח בינלאומי...

אם תוכל להעתיק קישור לדף המכירה, נוכל אולי לבדוק את זה....
...
נהייתי צהוב ומזיע....אםמישהוא יסביר לי איך מעבירים קישור לאתר אעשה זאת עכשיו!אך בכל מקרהזו התשובה שלו היתה אליAs you have already mentioned that you cannot use paypal - could you please advise how you intend to pay before I make various phone calls in relation to shipment costs to Israel. Note - payment should be in £sterling only.

Thanks R

- ramond2828

yehudaa
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #15 

המוכר אמר שקודם תגיד לו איך אתה מתכוון לשלם ואחר כך הוא יגיד לך מה המשלוח
וד"א המחיר הוא בלירה סטרלניג

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #16 

קודם כל אל תזיע...

שנית, כנס לדף המכירה, תעתיק אותו בלחצן עכבר ימני "העתק" ואז "הדבק" לפה.

שלישית.... מוזרה לי התשובה שלו מצד אחד שהוא עוד לא בירר כמה עלות המשלוח לארץ. מצד שני, יש נקודת אור שהוא בעצם אומר לך בין השורות, משהו כמו "תגיד לי בכלל אם אתה יכול לשלם את זה לפני שאני מתחיל לעשות טלפונים ולברר משלוח לישראל", ולא קובע לך עובדה חד משמעית של "התשלום כך וכך ואני מחכה לביצוע ההעברה".
נערך לאחרונה על ידי roypeles ב 23/07/2008 23:49, נערך פעם 1 בסך הכל.

ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #17 

udii כתב:המוכר אמר שקודם תגיד לו איך אתה מתכוון לשלם ואחר כך הוא יגיד לך מה המשלוח
וד"א המחיר הוא בלירה סטרלניג
...
אודי סליחה על הבורות הטכנית אך אם אני עומד מול הקישור איך אני מעביר אותו אליכם ?העתק הדבק לא הולך!

yehudaa
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #18 

אין בעיה שלומי (Y)
החיפזון מן השטן , מקסימום לא תקנה ממנו
שלומי כנס לפאי פאל
https://www.paypal.com/
ותעקוב אחר ההוראות לאישור כרטיס האשראי

דרך אגב 200 סטרליניג = 1400 ש"ח
משלוח = זה לפחות 800 ש"ח
מיסים = 600 ש"ח
סה"כ = 2800 ש"ח

זה בכלל כדאי לך לקנות ?

ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #19 

udii כתב:אין בעיה שלומי (Y)
החיפזון מן השטן , מקסימום לא תקנה ממנו
שלומי כנס לפאי פאל
https://www.paypal.com/
ותעקוב אחר ההוראות לאישור כרטיס האשראי

דרך אגב 200 סטרליניג = 1400 ש"ח
משלוח = זה לפחות 800 ש"ח
מיסים = 600 ש"ח
סה"כ = 2800 ש"ח

זה בכלל כדאי לך לקנות ?
...
ממש ממש לא!!!! :!: :!: :x אני בכלל חשבתי שהוא מדבר בדולרים!!!!!! :!: :!: :!: אני יורד מהעיסקה הזו סופית !!!עיסקה של השטן!! :@ האם עדיין אני מחוייב ליקנות ?כי עוד לא הצלחתי לשלם בPAY PAL !! :מבולבל:

yehudaa
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #20 

אל חשש תגיד לו שיסלח לך ,
קורה שטועים אנחנו בני אדם
גם אני התחייבתי פעם וביקשתי מהמוכר שיסלח לי

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”