זה לא (רק) עניין של נוחות: הדבר מקשה על כיוון האיזון הנכון בניגון פורמטים רב ערוציים.kingshoko כתב: נכון, פחות נוח, עוד כפתור ווליום אחד......
"כמו ב- MF5/5.5"
ויטלי, אתה בכוונה עושה לי את זה?!...
ספי, מי כמוני יודע מה טוב לך
זה לא (רק) עניין של נוחות: הדבר מקשה על כיוון האיזון הנכון בניגון פורמטים רב ערוציים.kingshoko כתב: נכון, פחות נוח, עוד כפתור ווליום אחד......
"כמו ב- MF5/5.5"
ויטלי, אתה בכוונה עושה לי את זה?!...

מוזרkingshoko כתב:
ויטלי,
יש לך אולי מושג למה רק במצב 192 ב upsample ב stello שלי אני יכול לשמוע מוזיקה מהמחשב? (בחיבור USB - האמת לא ניסיתי עדיין לחבר לו כבל אופטי)
במצב byp לא שומעים, הDAC פשוט לא מעביר...
תודה....

מנגן סידי הכל תקין, ניתן לשמוע גם ב BYP וגם ב192.vitalyi כתב:כדי לוודא שהבעיה אינה קשורה לכרטיס קול, נסה לחבר את ה-DAC ליציאה דיגיטאלית של נגן DVD (או נגן CD) ונגן דיסק CD....

ויטלי,vitalyi כתב:במצב Bypass ה-DAC מקבל אות עד 96khz/24 bit. יכול להית שהמחשב שלך מוציא אות עם תדירות הדגימה גבוהה יותר (לא סביר) או השירים של מקודדים בתדירות הדגימה גבוהה יותר. נסה לנגן במצב Bypass את אחד הקבצים הסטנדרטיים של Windows (הם נמצאים בתיקיה C:\WINDOWS\Media)....

נשמע טוב.vitalyi כתב:אצלי ה-DAC מחובר גם בקואקס וגם באופטי - אבל לא למחשב...
לגבי ה-DVD - בדוק בהגדרות הנגן, יתכן שצריך להגדיר יציאה אופטית באחד התפריטים. ולמה אתה מתבאס שלא מסוגל להוציא Bypass מ-USB? ב-192KHz זה לא נשמע טוב?...