מסך 32
שלום אני מעוניין לקנות מסך 32" לחדר.
השימושים: 90% טלוויזיה (ממיר HOT רגיל)
10% סרטי DVD, סרטים של הוט בטלוויזיה
יש צורך ב HD , קיימת מחשבה בעתיד ל PS3 וממיר HD
התקציב: 3000 ש"ח
מסכים שחשבתי עליהם אבל לא כ"כ מכיר אותם:
LCD TOSHIBA 32A3500
LG 32PC51
לגבי המסך השני הוא פלזמה ואני לא בטוח אם הוא תומך HD.
תודה!
LCD TOSHIBA 32A3500
LG 32PC51
תודה!
בסדרות הנמוכות בדרך כלל יש את המעבדים הפחות טובים.אם אתה מעוניין ב HD אז אל תלך על ה LG שרשמת.לא יודע מחירים אז לא יכול לעזור לך בדגמים אחרים,אבל תבדוק את המחיר של הסמסונג A450 (או משהו כזה) שאנשים פה מרוצים ממנה.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
מה מרחק הצפיה שלך? אני שואל בגלל שאתה מתכנן על תכני HD בעתיד.rk123 כתב:שלום אני מעוניין לקנות מסך 32" לחדר.
LCD TOSHIBA 32A3500
LG 32PC51
תודה!...
מרחק הצפיה הוא בערך 2.9 מטר. יש אפשרות לקרב או להרחיק קצת את הטלוויזיה במידת הצורך.nils3373 כתב:מה מרחק הצפיה שלך? אני שואל בגלל שאתה מתכנן על תכני HD בעתיד.rk123 כתב:שלום אני מעוניין לקנות מסך 32" לחדר.
LCD TOSHIBA 32A3500
LG 32PC51
תודה!......
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

התקציב שלך "קצת" בעייתי במיוחד שאתה מתכנן לרכוש PS3 ולצפות בתכני HD בעתיד. את האמת אין לי מה להציע לך בנושא אלא רק לרכוש מסך סביר ביד שניה - בכל מקרה שיהיה לא קטן מ-37 אינץ' עם המלצה חמה ל42 אינץ'.
מסך 32 לא טוב למרחק הזה?
עכשיו יש לי מסך 21 CRT, אז בטח ש 32 יהיה טוב בשבילי. 37 זה גדול מידי ולא בתקציב שלי.
מה רע בטושיבה שהצעתי? לא מספיק טוב? אני לא מחפש טלוויזיה איכותית ביותר, בסך הכל אני צריך את זה בעיקר לשידורי טלוויזיה ו HD בעתיד.
אגב קראתי עכשיו שלמסך הפלזמה LG 32PC51 יש כניסת HDMI, אז הוא אולי כן תומך ב HD?
עכשיו יש לי מסך 21 CRT, אז בטח ש 32 יהיה טוב בשבילי. 37 זה גדול מידי ולא בתקציב שלי.
מה רע בטושיבה שהצעתי? לא מספיק טוב? אני לא מחפש טלוויזיה איכותית ביותר, בסך הכל אני צריך את זה בעיקר לשידורי טלוויזיה ו HD בעתיד.
אגב קראתי עכשיו שלמסך הפלזמה LG 32PC51 יש כניסת HDMI, אז הוא אולי כן תומך ב HD?
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

מסך 32 אינץ' הוא ממש קטן למרחק הנ"ל ותשכח כל מה שידעת על מסכי CRT - היה לוקח לך פחות מ-10 דקות להבין שעשית טעות מרגע קבלת המסך. ב-CRT אני מאמין שלא יצא לך לראות תכני HD אז אין מה להשוות מבחינת המרחק.
ולא אמרתי שמסכי 32 אינם תומכים ב-HDR פשוט לא תוכל להבחין בין סוגי התכנים (576 ו-720) ממרחק צפיה של 3 מטרים.
המסך של LG שהזכרת אכן אינו תומך ב-HDR - הוא בעל רזולוציה של 852X480 - עם המסך הנ"ל אין לך כל שימוש ב-PS3 או בממיר HD בשום מצב (רק ב-SD
)
ולא אמרתי שמסכי 32 אינם תומכים ב-HDR פשוט לא תוכל להבחין בין סוגי התכנים (576 ו-720) ממרחק צפיה של 3 מטרים.
המסך של LG שהזכרת אכן אינו תומך ב-HDR - הוא בעל רזולוציה של 852X480 - עם המסך הנ"ל אין לך כל שימוש ב-PS3 או בממיר HD בשום מצב (רק ב-SD
יש את a330 של סמסונג ורואים בה שידורי SD טוב מאוד יחסית לLCD
יש לה שתי כניסות HDMI ואני רואה בה סרטי HD מהמחשב ומשחק בפלייסטישן 3 ומרוצה מאוד מאיכות הHD שהיא מציגה
וזה גם נכנס לך בתקציב אני קניתי 2 טלויזיות כאלה מוואלה שופס כל אחת ב3400 כולל הובלה ויש עוד מישהו בפורום שהזמין אותה באותו מחיר אני ממליץ עליה מאוד
יש לה שתי כניסות HDMI ואני רואה בה סרטי HD מהמחשב ומשחק בפלייסטישן 3 ומרוצה מאוד מאיכות הHD שהיא מציגה
וזה גם נכנס לך בתקציב אני קניתי 2 טלויזיות כאלה מוואלה שופס כל אחת ב3400 כולל הובלה ויש עוד מישהו בפורום שהזמין אותה באותו מחיר אני ממליץ עליה מאוד
היום הלכתי לחנות וראיתי כמה טלוויזיות.
יש הבדל לא קטן בן הטלוויזיות 32 שעולות 4000+ לעומת הזולות יותר שעולות 3000.
בהשוואה למסכי הפלזמה בחנות, ניכר כי התמונה של הפלזמה חדה ונקייה יותר אבל ממרחק של 3 מטר בערך (כמו אצלי) לא כל כך רואים את החסרון הזה ב LCD. כנראה אני אלך על LCD, גם מתוך מחשבה לעתיד.
dror_mor, אתה מתכוון למסך הזה? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=YZLA32A330
יש עוד מישהו שיכול לתת עליו חוות דעת?
יש הבדל לא קטן בן הטלוויזיות 32 שעולות 4000+ לעומת הזולות יותר שעולות 3000.
בהשוואה למסכי הפלזמה בחנות, ניכר כי התמונה של הפלזמה חדה ונקייה יותר אבל ממרחק של 3 מטר בערך (כמו אצלי) לא כל כך רואים את החסרון הזה ב LCD. כנראה אני אלך על LCD, גם מתוך מחשבה לעתיד.
dror_mor, אתה מתכוון למסך הזה? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=YZLA32A330
יש עוד מישהו שיכול לתת עליו חוות דעת?
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
rk123,
אם חשובה לך בעיקר איכות טובה ב-SD, אז לך על פלזמה - תקבל תמונה וצבעים טובים יותר. עם זאת, יחסית ל-LCD תקבל איכות סבירה, בפרט ממרחק הצפייה שציינת בקו ראייה ישר (90 מעלות לטלוויזיה). בזוויות אחרות תתחיל להרגיש את "השחור" של ה-LCD שהוא בעצם אפור...
אם חשובה לך בעיקר איכות טובה ב-SD, אז לך על פלזמה - תקבל תמונה וצבעים טובים יותר. עם זאת, יחסית ל-LCD תקבל איכות סבירה, בפרט ממרחק הצפייה שציינת בקו ראייה ישר (90 מעלות לטלוויזיה). בזוויות אחרות תתחיל להרגיש את "השחור" של ה-LCD שהוא בעצם אפור...