אתר הבודק אם ספק האינטרנט "משחק" עם ה Bittorrent
-
jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
האתר מבצע בדיקה האם וכיצד מתערב ספק האינטרנט שלכם בהעברת קבצים ב Bittorrent
הוא בודק קצב של העברת קבצים רגילה מול קצב העברה של Bittorrent כאשר המקור הוא אותה כתובת.
הבדיקה לוקחת כ 7 דקות.
http://broadband.mpi-sws.mpg.de/transparency/bttest.php
הוא בודק קצב של העברת קבצים רגילה מול קצב העברה של Bittorrent כאשר המקור הוא אותה כתובת.
הבדיקה לוקחת כ 7 דקות.
http://broadband.mpi-sws.mpg.de/transparency/bttest.php
כש012 ההתחילו לעשות Traffic Shaping כל חיבור TCP שלא מועבר עליו HTTP היה מוריד ומעלה במהירות של כמה קילובייטים
מעניין אם היום החסימה עדיין קיימת, ואם היא עדיין כזאת או שיש להם מערכות קצת יותר "משוכללות" שיודעות לזהות רק תעבורת ביטורנט
מעניין אם היום החסימה עדיין קיימת, ואם היא עדיין כזאת או שיש להם מערכות קצת יותר "משוכללות" שיודעות לזהות רק תעבורת ביטורנט
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
אצלי (014 ברק - חיבור BUSINESS), יש ככל הנראה מגבלת קצב, אבל סה"כ הכל נראה פתוח.
לא שאני משתמש ב-BT אי פעם
לא שאני משתמש ב-BT אי פעם
012 גרועים
בתור מוריד מביטורנט היה לי רטיו מעולה בטורנט ליץ ופתאום יום בהיר אחד אני עם 8 טרה הורדה ו 8 טרה העלאה כמובן שנחסמתי ע"י האתר בהאשמה כי זייפתי .לאחר כחודש לערך טורנט ליץ פירסמו כי 012 זייפו ללקוחות שלהם את ההורדות ועקב כך משתמשים ישראלים רבים נחסמו.
כמובן שאני בהתחייבות שלי אליהם ורק מחכה שתגמר כדי לעבור ל014.
כמובן שאני בהתחייבות שלי אליהם ורק מחכה שתגמר כדי לעבור ל014.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
Re: 012 גרועים
למה נראה לך שאתה צריך לחכות?gizzz כתב:בתור מוריד מביטורנט היה לי רטיו מעולה בטורנט ליץ ופתאום יום בהיר אחד אני עם 8 טרה הורדה ו 8 טרה העלאה כמובן שנחסמתי ע"י האתר בהאשמה כי זייפתי .לאחר כחודש לערך טורנט ליץ פירסמו כי 012 זייפו ללקוחות שלהם את ההורדות ועקב כך משתמשים ישראלים רבים נחסמו.
כמובן שאני בהתחייבות שלי אליהם ורק מחכה שתגמר כדי לעבור ל014....
אחרי דבר כזה, אתה מרים להם טלפון - אומר שהם לא עמדו בהתייבות שלהם ודורש להפסיק את השירות.
כמו עם יס - אם הם מורידים ערוצים - הם לא יכולים להגיד לי למה אני מתנתק - גם אם יש לי התחייבות
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
לא הבנתי איך הם טכנית זייפו? הם התלבשו על התקשורת ושינו פרמטרים בפרוטוקול?
- Star-Blazer
- חבר ותיק

- תגובות: 1104
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
טוב אצלי 012 כנראה שלא מגבילים בניגוד לתחזית הפסימית....
כמה הכלי אמין?
כמה הכלי אמין?
זה לא בעיה, הם יכולים לבצע סניפינג על הורדה מסויימת שלך ואז לבצע סניפינג על העלאה שלך, לקחת קבוצת פקטים, ויעד שמחכה להם ואז פשוט לבצע הזרקה שלהם בכח,oferlaor כתב:לא הבנתי איך הם טכנית זייפו? הם התלבשו על התקשורת ושינו פרמטרים בפרוטוקול?...
תוך כלום זמן הם יכולים להגיע לקיבולות מטורפות הריי הם יושבים על הGSRים לחול, הם יכולים בשניה אחת להזריק כמה ג'יגה בייט, בלי בעיה
ברגע שהאתר רואה שהורדת 8 גיגה ביומיים והעלאת 8 גיגה באותם יומיים האתר מבין שאתה מבצע הזרקה, רק שהם קצת טיפשים והם עשו את זה בצורה בולטת ומוגזמת בעליל שזה ברור שרק ISP יכול לבצע הזרקה בקצבים כאלו
-הכלי לא אמין בכלל, זאת דעתי בכל אופן
אני מוריד על מהירות זעומה כרגע בביטורנט
עם אינטרנט של 3 מגה אני לעיתים מצליח להוריד על כל רוחב הפס אבל לרוב הרבה מתחת.
התקשרתי ל012 אחרי שהכתבה על הזיופים יצאה ,צעקתי,ביקשתי הסברים , רציתי להתנתק אבל הם הכחישו. לך תוכיח משהו ולמי??
פשוט נשאר עוד חודש לסבול ופשוט לא לחזור אליהם לעולם.
זו חוצפה ענקית מה שהם עשו ולא רק זה אלה גם הם מגבילים מהירות ,הרי מי עושה אינטרנט של 3 מגה אם לא כאלה שרוצים להשתמש ב3 מגה? גולש ממוצע אין לו צורך בכזו מהירות.
התקשרתי ל012 אחרי שהכתבה על הזיופים יצאה ,צעקתי,ביקשתי הסברים , רציתי להתנתק אבל הם הכחישו. לך תוכיח משהו ולמי??
פשוט נשאר עוד חודש לסבול ופשוט לא לחזור אליהם לעולם.
זו חוצפה ענקית מה שהם עשו ולא רק זה אלה גם הם מגבילים מהירות ,הרי מי עושה אינטרנט של 3 מגה אם לא כאלה שרוצים להשתמש ב3 מגה? גולש ממוצע אין לו צורך בכזו מהירות.
לא מדוייקעתיד כתב:זה לא בעיה, הם יכולים לבצע סניפינג על הורדה מסויימת שלך ואז לבצע סניפינג על העלאה שלך, לקחת קבוצת פקטים, ויעד שמחכה להם ואז פשוט לבצע הזרקה שלהם בכח,oferlaor כתב:לא הבנתי איך הם טכנית זייפו? הם התלבשו על התקשורת ושינו פרמטרים בפרוטוקול?...
תוך כלום זמן הם יכולים להגיע לקיבולות מטורפות הריי הם יושבים על הGSRים לחול, הם יכולים בשניה אחת להזריק כמה ג'יגה בייט, בלי בעיה
ברגע שהאתר רואה שהורדת 8 גיגה ביומיים והעלאת 8 גיגה באותם יומיים האתר מבין שאתה מבצע הזרקה, רק שהם קצת טיפשים והם עשו את זה בצורה בולטת ומוגזמת בעליל שזה ברור שרק ISP יכול לבצע הזרקה בקצבים כאלו...
בפרוטוקול הBT הטראקר מתבסס על נתונים שכל קליינט שולח לו כל כמה זמן ולא על כמות המידע שהועברה באמת
הטראקר רק מחבר בין הקליינטים, וכל הקליינטים מתקשרים בין עצמם ומעדכנים את הטראקר בתדירות מסויימת
למרות זאת, הטראקרים הפרטיים יודעים לזהות באיזשהי צורה מי מרמה ומי לא.
- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
הזיהוי של מי מרמה ומי לא עובד בצורה של IPS 
פתאום צורה לא נורמלית של משתמש נורמלי ואז זה מחשיד
אם תזייפו עם תוכנה כזאת או אחרת בצורה הגיונית לעולם לא יעלו עליכם, טיפ מאילנית.
שנית, מה ש012 עשו הם פשוט שלחו מידע לא נכון לטראקר, אגב זה גם יקרה אם אתם לא תבטלו את הPeer Exchange וכו'.
וכך בצי'ק הם שלחו לטראקר מידע שגוי, שגרם לחסימה.
ועתיד, כל עוד אתה לא בהנדסה של בזק, אני נאלץ לבטל את תשובתך.
פתאום צורה לא נורמלית של משתמש נורמלי ואז זה מחשיד
אם תזייפו עם תוכנה כזאת או אחרת בצורה הגיונית לעולם לא יעלו עליכם, טיפ מאילנית.
שנית, מה ש012 עשו הם פשוט שלחו מידע לא נכון לטראקר, אגב זה גם יקרה אם אתם לא תבטלו את הPeer Exchange וכו'.
וכך בצי'ק הם שלחו לטראקר מידע שגוי, שגרם לחסימה.
ועתיד, כל עוד אתה לא בהנדסה של בזק, אני נאלץ לבטל את תשובתך.
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
לגביי ביטורנט עוד משהו שצריך לעשות זה לעשות port fowarding לפורט של ביטורנט אחרת אתה מפסיד חצי מהמשתמשים.
קידום הפורט הזה משפיע משמועתית על מספר המקורות שאתה יכול להתחבר אליהם והם יכולים להתחבר אליך.
קידום הפורט הזה משפיע משמועתית על מספר המקורות שאתה יכול להתחבר אליהם והם יכולים להתחבר אליך.
בעולם המולקולות אמבה היא האלוהים