סאונד מקרטע בניגון 720P
שלום חברים,
התחדשתי בטלוויזת LCD וכעת אני מעוניין להוציא ממנה את המקסימום על ידי צפייה בתכני HD.
פעלתי על המדריך שנכתב כאן באתר - ניגון קבצי 1080p על מחשבי Low-End
אך לצערי יש קירטועים קשים בסאונד במהלך ניגון של קבצי MKV ברזולוצייה של 720P.
לעומת זאת, הווידאו מתנגן בצורה חלקה ללא הרפעות או קירטועים.
המחשב שלי לא חזק במיוחד אך עפ"י הבנתי מהמדריך עם הגדרות נכונות ניתן להריץ אף רזולוצייה גבוהה יותר של 1080P במחשב אפילו חלש יותר.
אשמח לקבל עזרה מכם על מנת שאוכל להתחיל להנות מצפייה בHD ואפסיק לסבול מסאונד מקרטע ומציק.
תודה מראש!
[/b]
התחדשתי בטלוויזת LCD וכעת אני מעוניין להוציא ממנה את המקסימום על ידי צפייה בתכני HD.
פעלתי על המדריך שנכתב כאן באתר - ניגון קבצי 1080p על מחשבי Low-End
אך לצערי יש קירטועים קשים בסאונד במהלך ניגון של קבצי MKV ברזולוצייה של 720P.
לעומת זאת, הווידאו מתנגן בצורה חלקה ללא הרפעות או קירטועים.
המחשב שלי לא חזק במיוחד אך עפ"י הבנתי מהמדריך עם הגדרות נכונות ניתן להריץ אף רזולוצייה גבוהה יותר של 1080P במחשב אפילו חלש יותר.
אשמח לקבל עזרה מכם על מנת שאוכל להתחיל להנות מצפייה בHD ואפסיק לסבול מסאונד מקרטע ומציק.
תודה מראש!
[/b]
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
לא ציינת את מפרט המחשב שלך. ייתכן שהוא פשוט חלש מדי, גם עבור 720P. אמנם המדריך הוא עבור מחשב חלש, אך לעיתים הוא חלש מדי.
פתח במקביל לנגינת הסרט Task Manager, ותראה בלשונית ה-Performance אם יש Peak-ים של 90-100 אחוז של המעבד באחת הליבות שלו. כמו כן, בדוק את ביצועי המעבד גם ללא נגינת סרט ותראה אם יש תוכנות שרצות ברקע ועלולות להפריע לניגונו, כמו תוכנות אימייל, מסנג'רים, וספייוורים למיניהם.
פתח במקביל לנגינת הסרט Task Manager, ותראה בלשונית ה-Performance אם יש Peak-ים של 90-100 אחוז של המעבד באחת הליבות שלו. כמו כן, בדוק את ביצועי המעבד גם ללא נגינת סרט ותראה אם יש תוכנות שרצות ברקע ועלולות להפריע לניגונו, כמו תוכנות אימייל, מסנג'רים, וספייוורים למיניהם.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
מפרט המחשב שלי הוא:
1.6GHZ
768MB RAM
Radeon 9700
עקבתי אחר העומס על המעבד בזמן ניגון הסרט והוא באמת נמצא על כמעט 100% לכל אורך הסרט.
אגב, זאת גם לאחר סגירת תוכנות זוללות משאבים שעבדו ברקע.
האם תוכל להגיד לי לכמה אחוז עומס מעבד המחשב מגיע אצלך כאשר אתה מנגן סרטים עתירי פיקסלים?
אני מניח שבשורה התחתונה זה אומר שעלי להחליף את המחשב על מנת להנות מכני HD?
האמת שזה ממש מבאס כי לא תכננתי עוד הוצאה כספית אחרי שהשקעתי מספיק כסף על רכישת הטלוויזיה
1.6GHZ
768MB RAM
Radeon 9700
עקבתי אחר העומס על המעבד בזמן ניגון הסרט והוא באמת נמצא על כמעט 100% לכל אורך הסרט.
אגב, זאת גם לאחר סגירת תוכנות זוללות משאבים שעבדו ברקע.
האם תוכל להגיד לי לכמה אחוז עומס מעבד המחשב מגיע אצלך כאשר אתה מנגן סרטים עתירי פיקסלים?
אני מניח שבשורה התחתונה זה אומר שעלי להחליף את המחשב על מנת להנות מכני HD?
האמת שזה ממש מבאס כי לא תכננתי עוד הוצאה כספית אחרי שהשקעתי מספיק כסף על רכישת הטלוויזיה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אם מדובר על פנטיום 4 במהירות 1.6 ג'יגהרץ אז אכן מדובר במחשב די חלש, שעלול לגמגם גם ב-720P. על 1080P אין בכלל מה לדבר...
האם אתה בטוח שה-CoreAVC מנגן את הסרט ולא FFDShow? האם בהגדרות הוידאו של FFDShow שמת את הקידוד של H.264 על disabled כדי שה-CoreAVC "יתפוס פיקוד"?
האם אתה בטוח שה-CoreAVC מנגן את הסרט ולא FFDShow? האם בהגדרות הוידאו של FFDShow שמת את הקידוד של H.264 על disabled כדי שה-CoreAVC "יתפוס פיקוד"?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אכן שמתי את ה H.264 וגם את ה MPEG2 על מצב disabled ב FFDShow
האם אמור לצוץ לו אייקון של CoreAVC בזמן ניגון סרטים שבהם הוא מטפל?
כי נכון לעכשיו בזמן ניגון סרטי HD צצים להם שני אייקונים בלבד.
אחד הוא של ה Haali והשני הוא ה FFDShow Audio
האם אמור לצוץ לו אייקון של CoreAVC בזמן ניגון סרטים שבהם הוא מטפל?
כי נכון לעכשיו בזמן ניגון סרטי HD צצים להם שני אייקונים בלבד.
אחד הוא של ה Haali והשני הוא ה FFDShow Audio
- OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
coreavc לא מעלה אייקון בזמן ניגון
הדרך לבדוק מה מנגן את הסרט היא באמצעות graphedit שמוסבר במאמר
אפשר גם לנגן ישירות מה graphedit ולוראות בוודאות את הניגון עם הקודקים שמופיעים בגרף
תנסה לנטרל את ffdshow audio
תתקין במקומו ac3filtr גם זה רשום במאמר
מעבר לזה המעבד באמת מתחת לסף של HD...אבל יש הפתעות...
הדרך לבדוק מה מנגן את הסרט היא באמצעות graphedit שמוסבר במאמר
אפשר גם לנגן ישירות מה graphedit ולוראות בוודאות את הניגון עם הקודקים שמופיעים בגרף
תנסה לנטרל את ffdshow audio
תתקין במקומו ac3filtr גם זה רשום במאמר
מעבר לזה המעבד באמת מתחת לסף של HD...אבל יש הפתעות...
Enjoy the Silence
היי עופר,
עבדתי בדיוק עפ"י המדריך המעולה שכתבת, אך לצערי בשום דרך לא הצלחתי לנגן HD בצורה משביעת רצון.
גם לאחר התקנה של AC3FILTER לא היה שיפור בבעיית הקירטועים בסאונד.
כל הנ"ל מביא אותי כנראה למסקנה שנגזר עלי לוותר על ניגון HD לפחות כל עוד אני עם המחשב הנוכחי שלי.
עבדתי בדיוק עפ"י המדריך המעולה שכתבת, אך לצערי בשום דרך לא הצלחתי לנגן HD בצורה משביעת רצון.
גם לאחר התקנה של AC3FILTER לא היה שיפור בבעיית הקירטועים בסאונד.
כל הנ"ל מביא אותי כנראה למסקנה שנגזר עלי לוותר על ניגון HD לפחות כל עוד אני עם המחשב הנוכחי שלי.