מעוניין בפלזמה, אבל לא בטוח שהסלון חשוך מספיק
שלום לכלום
רוב השימושים שלי הם טלוויזיה ו DVD, אני מעוניין בפלזמה 42' למרחק של 3 מטר.
חשוב לי שיהיה סקארט ואני מתעניין בדגם של פיליפס 5332:
http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=594683
יש לנו ויטרינה גדולה בסלון, אבל יש גם עצים ממול וכניסת האור היא ישירה רק בשעות הבוקר.
בבקור לא רואים אצלנו טלויזיה, אבל אני חושש שכל הזמן אצטרך להגיף תריסים ושאר ירקות.
אם מישהו יכול לתת לי אינדיקציה כיצד לצפות בעיות השתקפות אני אודה לו מאוד.
רוב השימושים שלי הם טלוויזיה ו DVD, אני מעוניין בפלזמה 42' למרחק של 3 מטר.
חשוב לי שיהיה סקארט ואני מתעניין בדגם של פיליפס 5332:
http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=594683
יש לנו ויטרינה גדולה בסלון, אבל יש גם עצים ממול וכניסת האור היא ישירה רק בשעות הבוקר.
בבקור לא רואים אצלנו טלויזיה, אבל אני חושש שכל הזמן אצטרך להגיף תריסים ושאר ירקות.
אם מישהו יכול לתת לי אינדיקציה כיצד לצפות בעיות השתקפות אני אודה לו מאוד.
אתה לא צריך חושך מוחלט בשביל להמנע מהשתקפויות,ולתכנים שלך אכן עדיפה לך פלזמה בגודל הזה.אבל אם השרות חשוב לך אז לא הייתי הולך על פיליפס (מנסיון,יש לי מסך שלהם)
אם הויטרינה ממוקמת מול המסך אז זאת בעיה מבלי לסגור את התריסים.
אם הויטרינה ממוקמת מול המסך אז זאת בעיה מבלי לסגור את התריסים.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
למה חשוב לך סקארט? אתה הולך לנצל יכולת של הטלוויזיה להעביר בין 4:3 ל- 16:9 אוטומטית?
שים לב שבפלזמה לא מומלץ לצפות בתכני 4:3 כ-4:3 לאורך זמן בגלל הפסים האנכיים מימין לתמונה ומשמאלה - עלולים לגרום לצריבה בשימוש ממושך.
שים לב שבפלזמה לא מומלץ לצפות בתכני 4:3 כ-4:3 לאורך זמן בגלל הפסים האנכיים מימין לתמונה ומשמאלה - עלולים לגרום לצריבה בשימוש ממושך.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
לגבי הסקארט - זה נכון שסקארט לסקארט מעביר אות RGB בצורה האיכותית ביותר.
עם זאת, לשידורי SD ב-YES לא תרגיש שום הבדל אם תשתמש בכבל איכותי מ-SCART ל-SVIDEO (ורצוי גם אודיו L+R).
לא ידוע לי על שום בעיה בממירי 3100S של YES בהוצאת SVIDEO דרך ה-SCART. לא מזה יהיה לך כאב ראש
עם זאת, לשידורי SD ב-YES לא תרגיש שום הבדל אם תשתמש בכבל איכותי מ-SCART ל-SVIDEO (ורצוי גם אודיו L+R).
לא ידוע לי על שום בעיה בממירי 3100S של YES בהוצאת SVIDEO דרך ה-SCART. לא מזה יהיה לך כאב ראש
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
למה לא לנצל את זה? זה לא שכל התכנים עם פסים שחורים למעלה ולמטה, כל עוד זה לא במשך עשרות שעות רצוף זה לא אמור לגרום לצריבה.איינשטיין כתב:למה חשוב לך סקארט? אתה הולך לנצל יכולת של הטלוויזיה להעביר בין 4:3 ל- 16:9 אוטומטית?
שים לב שבפלזמה לא מומלץ לצפות בתכני 4:3 כ-4:3 לאורך זמן בגלל הפסים האנכיים מימין לתמונה ומשמאלה - עלולים לגרום לצריבה בשימוש ממושך....
בקשר לאור, אם יש וטרינה בקרבת המסך, שיכולה לגרום לאור ישיר על המסך (זה לא חייב להיות ממול, גם מהצד זה בעיה) אז אתה תצטרך לסגור התריסים ביום, או לשים וילון, חד משמעית.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78926
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
guy11,
בינתיים השידורים דרך HDMI לא ממש מצליחים להתחרות, כשמדובר בערוצי SD, בחיבור ה-SCART הישן והטוב
בינתיים השידורים דרך HDMI לא ממש מצליחים להתחרות, כשמדובר בערוצי SD, בחיבור ה-SCART הישן והטוב
כן,זה כבר הבנתי מכמה אנשים.אבל מה עושים כשרוצים להתחבר ל HD ? יש אופציה להשאר עם הסקארט בממיר של HD?oferlaor כתב:guy11,
בינתיים השידורים דרך HDMI לא ממש מצליחים להתחרות, כשמדובר בערוצי SD, בחיבור ה-SCART הישן והטוב...