עזרה בהגדרדרת רסיבר HK AVR130
יש לי אופציה ברסיבר להגגיר את הרמקולים כ SMALL או LARGE מה כל אחת מהאופציות אומרת ?
ועוד שאלה : כשאני רואה סרט ב HD עם DD אז הקול סבבה , אבל כשאני רואה סרט רגיל לא HD אז הקול כאילו לא מאוזן ז"א כאשר יש דיבור של השחקנים שומעים חלש וכאשר יש מוזיקה אז שומעים ממש חזק , האם אפשר לעשות משהו כדי לסדר את זה ?
ועוד שאלה : כשאני רואה סרט ב HD עם DD אז הקול סבבה , אבל כשאני רואה סרט רגיל לא HD אז הקול כאילו לא מאוזן ז"א כאשר יש דיבור של השחקנים שומעים חלש וכאשר יש מוזיקה אז שומעים ממש חזק , האם אפשר לעשות משהו כדי לסדר את זה ?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46406
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
כיוון הרמקולים כגדולים או קטנים נעשה עבור Bass Managment, בדוק ב Manual עבור מידע נוסף ומדוייק יותר.
אין שום קשר לרזולוציית הסרט והשמע. הסיבה שאתה שומע יותר טוב בסרט HD הינו מכיוון שסביר להניח כי הוא מכיל פסקול DD ואילו הסרט הרגיל כנראה בפסקול DPL.
נסה להפעיל את הרסיבר בסרטים הבעייתים עם מצב DSP שונה.
אין שום קשר לרזולוציית הסרט והשמע. הסיבה שאתה שומע יותר טוב בסרט HD הינו מכיוון שסביר להניח כי הוא מכיל פסקול DD ואילו הסרט הרגיל כנראה בפסקול DPL.
נסה להפעיל את הרסיבר בסרטים הבעייתים עם מצב DSP שונה.
אני יודע שרזולוציית הסרט לא קשורה לשמע , וכמו שכתבתי שכשאני שומע סרט ב DD הקול סבבה ....
איזה מצב DSP אני אמור להפעיל ?
האם זה מצב נורמלי ?Movie_fan כתב: הקול כאילו לא מאוזן ז"א כאשר יש דיבור של השחקנים שומעים חלש וכאשר יש מוזיקה אז שומעים ממש חזק...
איזה מצב DSP אני אמור להפעיל ?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46406
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
הדבר תלוי בפסקול של הסרט אותו אתה מנסה לנגן. מה המקור שלו?
לגבי מצב DSP מתאים, עבור סרטים שאינם ב DD או DTS, נסה DPLII או DTS Neo.
לגבי מצב DSP מתאים, עבור סרטים שאינם ב DD או DTS, נסה DPLII או DTS Neo.
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
אם אתה שומע בסרט DVD שהסאונד של הדיאלוגים חלש,הגבר את עוצמת הערוץ של רמקול הסנטר שלך
למקסימום.בררת המחדל ברסיברים של הרמן היא עוצמה נמוכה,ובהרבה מקרים אכן צריך להעלות
לכל ערוץ בנפרד את הווליום.ובקשר להגדרות SMALL או LARGE-הגדרת SMALL מיועדת
כעיקרון לרמקולים סטאליטים,ו-LARGE לרמקולים רצפתיים,או אפילו מדפיים מסויימים.זה מיועד
לצורה שבה הרסיבר יוכל "לשלוט" כיאות בסוג ברמקול שמחובר אליו ולספק לו את ההגברה המתאימה.
למקסימום.בררת המחדל ברסיברים של הרמן היא עוצמה נמוכה,ובהרבה מקרים אכן צריך להעלות
לכל ערוץ בנפרד את הווליום.ובקשר להגדרות SMALL או LARGE-הגדרת SMALL מיועדת
כעיקרון לרמקולים סטאליטים,ו-LARGE לרמקולים רצפתיים,או אפילו מדפיים מסויימים.זה מיועד
לצורה שבה הרסיבר יוכל "לשלוט" כיאות בסוג ברמקול שמחובר אליו ולספק לו את ההגברה המתאימה.
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
זיו : זה המידע שהוצאתי עם ג'י ספוט 0x0055(MP3) ID'd as MPEG-1 Layer 3 זה יכול להגיד מה המקור שלו ?
אני לא חושב שיש לי את האופציה של DPLII ..
Kosh : איפה אני יכול לבדוק איך עדיף להגדיר את הרמקולים שלי ?
Infinity PRIMUS HCS זה הרמקולים שיש לי ...
תודה על התשובה
אני לא חושב שיש לי את האופציה של DPLII ..
Kosh : איפה אני יכול לבדוק איך עדיף להגדיר את הרמקולים שלי ?
Infinity PRIMUS HCS זה הרמקולים שיש לי ...
תודה על התשובה