בקשה| מערכת קולנוע ביתי לסלון
היי,
יש לי DVD של פיוניר, פלזמה של סמסונג, וכעת גם PS3...
מה שחסר לי זה... רסיבר ורמקולים
עכשיו כעיקרון, אני מכיר רק את המערכות 5.1 הזולות, שבאות גם עם DVD (ולפעמים אפילו וידאו)... השאלה אם יש משהו בטווח מחירים הזה (נגיד עד 2000 ש"ח)
שפשוט מוותר על השטויות בשביל עוד עוצמה / איכות (בין אם של הרמקולים או הרסיבר עצמו)
כעיקרון אני לא מבין גדול בתחום, אני מניח שהפורמטים החדשים של ה BLURAY לא נתמכים במערכות הללו... אך בכל זאת, אשמח לקצת כיוונים בנושא
יש לי DVD של פיוניר, פלזמה של סמסונג, וכעת גם PS3...
מה שחסר לי זה... רסיבר ורמקולים
עכשיו כעיקרון, אני מכיר רק את המערכות 5.1 הזולות, שבאות גם עם DVD (ולפעמים אפילו וידאו)... השאלה אם יש משהו בטווח מחירים הזה (נגיד עד 2000 ש"ח)
שפשוט מוותר על השטויות בשביל עוד עוצמה / איכות (בין אם של הרמקולים או הרסיבר עצמו)
כעיקרון אני לא מבין גדול בתחום, אני מניח שהפורמטים החדשים של ה BLURAY לא נתמכים במערכות הללו... אך בכל זאת, אשמח לקצת כיוונים בנושא
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
קודם כל, כמו שאנחנו מציעים להרבה אנשים
לך לחנות לראות... (ולשמוע)
תבדוק מה יש להם להציע
מה שנראה לי שבמחיר הזה הכי כדאי לעשות זה לקנות יד שנייה
לפחות את הרסיבר - אולי תוכל לקנות איזה רמקולים פשוטים מאוד מחנות
אבל - למיטב הבנתי אתה תפספס פה בגדול...
הסאונד שיוצא מה PS3 כ"כ עשיר - שאתה תעשה לו עוול עם ציוד פשוט
במיוחד אם יש לך פלזמה - השקעת בוידאו (אני משער) בנגן (הPS3) - ועכשיו תחבר להם משהו "זול" - לדעתי זה יהיה פספוס...
לך לחנות תראה מה יש - ותחשוב על זה...
בעיקרון אם אתה מחפש רסיבר יד שנייה אתה צריך אחד עם שתי כניסות אופטיות לפחות (ל DVD ולPS3)
איזה יציאה יש ל DVD? יש לו יציאת קומפוננט או HDMI?
כי אז תגיע לשלב הסיבוך והשאלה - אם לא כדאי רסיבר תומך - שאני לא בטוח שמישהו מוכר כזה במחיר מתאים... - אחרת כל פעם שתרצה להחליף בין PS3 ו DVD - תצטרך גם לשנות את מצב הרסיבר - וגם את הטלויזיה...
תבדוק מה יש להם להציע
מה שנראה לי שבמחיר הזה הכי כדאי לעשות זה לקנות יד שנייה
לפחות את הרסיבר - אולי תוכל לקנות איזה רמקולים פשוטים מאוד מחנות
אבל - למיטב הבנתי אתה תפספס פה בגדול...
הסאונד שיוצא מה PS3 כ"כ עשיר - שאתה תעשה לו עוול עם ציוד פשוט
במיוחד אם יש לך פלזמה - השקעת בוידאו (אני משער) בנגן (הPS3) - ועכשיו תחבר להם משהו "זול" - לדעתי זה יהיה פספוס...
לך לחנות תראה מה יש - ותחשוב על זה...
בעיקרון אם אתה מחפש רסיבר יד שנייה אתה צריך אחד עם שתי כניסות אופטיות לפחות (ל DVD ולPS3)
איזה יציאה יש ל DVD? יש לו יציאת קומפוננט או HDMI?
כי אז תגיע לשלב הסיבוך והשאלה - אם לא כדאי רסיבר תומך - שאני לא בטוח שמישהו מוכר כזה במחיר מתאים... - אחרת כל פעם שתרצה להחליף בין PS3 ו DVD - תצטרך גם לשנות את מצב הרסיבר - וגם את הטלויזיה...
יש לי PIONEER DV400... ככה שיציאות נראה לי שיש לו
הקטע הוא שכרגע איך שזה נראה, ה DVD הולך להעלות אבק, כי ה PS3 עושה את כל מה שהוא עושה ויותר...
לגבי רסיבר יד שניה...
האם אפשר למצוא באיכות טובה?
ואני אלך לחנות, אך רציתי לבוא לשם עם דגמים / המלצות כמו שעשיתי לפני שרכשתי את הפלזמה
אין מערכות משולבות ללא DVD?
הקטע הוא שכרגע איך שזה נראה, ה DVD הולך להעלות אבק, כי ה PS3 עושה את כל מה שהוא עושה ויותר...
לגבי רסיבר יד שניה...
האם אפשר למצוא באיכות טובה?
ואני אלך לחנות, אך רציתי לבוא לשם עם דגמים / המלצות כמו שעשיתי לפני שרכשתי את הפלזמה
אין מערכות משולבות ללא DVD?
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

אני אגיד לך מה הבעיה
גם אם תמצא מערכת משולבת
ביום מן הימים תרצה לשדרג - תצטרך להחליף הכל
אם תקנה רסיבר שלפחות תומך DTS ו AC3 עם עוצמה מספקת - אני משער שאותו תוכל לשמור זמן רב, ואת הרמקולים הפשוטים יחסית לשדרג בעתיד...
ביום מן הימים תרצה לשדרג - תצטרך להחליף הכל
אם תקנה רסיבר שלפחות תומך DTS ו AC3 עם עוצמה מספקת - אני משער שאותו תוכל לשמור זמן רב, ואת הרמקולים הפשוטים יחסית לשדרג בעתיד...
- Frosti7
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 596
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
אתה חייב לעשות הפרדה בין מערכת משולבת למערכת איכותית,
זה לא משנה אם במערכת המשולבת יש גם DVD או רק מגבר, עדיין ההגברה+רמקולים משולבים ובדרך כלל התוצאה פחות מסבירה, אז אם אתה הולך במסלול הזה אז אתה לא תרגיש בהבדל גדול בין החברות.
אם אתה רוצה משהו שישתלב טוב עם הפלזמה וPS3 אז מה שאתה צריך זה מגבר טוב שיתמוך בDD וDTS
ורמקולים סבירים
כאשר ברמקולים יש לך בחירה בין רמקול סאטליט לרמקול רצפתי
בגדול השילוב הכי טוב של עלות\איכות זה זוג רמקולים רצפתיים + סנטר + שני אחוריים קטנים
לגבי הרסיבר, תנסה למצוא משהו ביד2 או בלוח יד שניה של האתר, הייתי ממליץ לך על Onkyo חברה טובה עם מחיר נח
זה לא משנה אם במערכת המשולבת יש גם DVD או רק מגבר, עדיין ההגברה+רמקולים משולבים ובדרך כלל התוצאה פחות מסבירה, אז אם אתה הולך במסלול הזה אז אתה לא תרגיש בהבדל גדול בין החברות.
אם אתה רוצה משהו שישתלב טוב עם הפלזמה וPS3 אז מה שאתה צריך זה מגבר טוב שיתמוך בDD וDTS
ורמקולים סבירים
כאשר ברמקולים יש לך בחירה בין רמקול סאטליט לרמקול רצפתי
בגדול השילוב הכי טוב של עלות\איכות זה זוג רמקולים רצפתיים + סנטר + שני אחוריים קטנים
לגבי הרסיבר, תנסה למצוא משהו ביד2 או בלוח יד שניה של האתר, הייתי ממליץ לך על Onkyo חברה טובה עם מחיר נח
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

DTS HD ושאר פורמטי הHD
יש רק ברסיברים חדשים לגמרי - שאם אני לא טועה עולים הרבה יותר לבדם ממה שאתה מחפש...
לגבי יד 2 - תשמע - רוב האנשים פה לדעתי אוהבים את המוצרים שלהם - ולא יתעללו בהם
תלך לבן אדם - תשמע - תראה, תראה מה מצב השלט...(יכול להעיד על אהבה או לא)
מקסימום תבקש עזרה ממישהו שמבין
לגבי יד 2 - תשמע - רוב האנשים פה לדעתי אוהבים את המוצרים שלהם - ולא יתעללו בהם
תלך לבן אדם - תשמע - תראה, תראה מה מצב השלט...(יכול להעיד על אהבה או לא)
מקסימום תבקש עזרה ממישהו שמבין