שאלה לגבי LA32A330
לי יש אותה
בחדר יש לי אותה כמעט שבועיים אני מרוצה ממנה עד השמיים אחלה איכות ואני לא אחד שקונה בלי לבדוק
בשידורים רגילים היא סבבה יחסית ל-lcd וב-hd התמונה פשוט נפלאה אני רואה סרטים ב-hd מהמחשב ומשחק בפלייסטישן 3 עליה היא פשוט לא מאכזבת אותי
דרך אגב אחי קנה אותה גם והוא קיבל אותה היום אחרי שהוא ראה אותה אצלי
קנינו אותן מוואלה שופס ב-3400 כולל הובלה ו-3 שנים אחריות סמליין
ממליץ בחום אם תרצה אני יעלה תמונות שתתרשם ממנה
בשידורים רגילים היא סבבה יחסית ל-lcd וב-hd התמונה פשוט נפלאה אני רואה סרטים ב-hd מהמחשב ומשחק בפלייסטישן 3 עליה היא פשוט לא מאכזבת אותי
דרך אגב אחי קנה אותה גם והוא קיבל אותה היום אחרי שהוא ראה אותה אצלי
קנינו אותן מוואלה שופס ב-3400 כולל הובלה ו-3 שנים אחריות סמליין
ממליץ בחום אם תרצה אני יעלה תמונות שתתרשם ממנה
מה לגבי המעבד DNIe ?
דרור, סחטיין. זו בדיוק ההצעה שעומדת גם לפניי.. 
אתה מתכוון 3400 אחרי 200 ש"ח.הנחת קופון.
אין לי ספק שזה מסך באיכות טובה, אבל מה לגבי המעבד תמונה האם יש \ אין? כמה הוא חשוב?
אין לי ספק שזה מסך באיכות טובה, אבל מה לגבי המעבד תמונה האם יש \ אין? כמה הוא חשוב?
אם תתמקח על המחיר תוכל לקחת אותה גם ב4200 שקל אבל המחיר רגיל שלה בסביבות ה4500 שקל...
שווה תכסף! אל תתפתה בפחות 1000 שקל וללכת על הA330 כי זה הרבה פחות טוב לא סתם ההפרש של ה1000 שקל לך לחנויות שמוכרות אותם ותראה את שתיהם ותבין את ההבדל
כמובן שהכל לדעתי!
שווה תכסף! אל תתפתה בפחות 1000 שקל וללכת על הA330 כי זה הרבה פחות טוב לא סתם ההפרש של ה1000 שקל לך לחנויות שמוכרות אותם ותראה את שתיהם ותבין את ההבדל
כמובן שהכל לדעתי!
מה לגבי המעבד DNIe ?
דרור, סחטיין. זו בדיוק ההצעה שעומדת גם לפניי..