לא מכיר אבל את זב אני מכיר כי יש לי את ה 320 והוא דומה: http://www.avhifi.com/xcart/product.php?productid=16622
פטיפון מעולה על קפיצים ללא פידבקים שני צלחות מדוייק מאוד ודי עדין ביחס לטכניקס שעדיין אני אוהב יותר ולא ביגלל הצליל אלה ביגלל המאסיביות (והטכניקס נישמע לפחות ברמתו).
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
למה שוב הירידה הנמוכה הזאת והעקיצות? אם אני לא מבין נכון אז אני מבקש סליחה.
למה אנשים לא מחליפים דיסקט? אולי ה"בנאדם" שואל משהו רציני?
אפשר לשכוח את שהיה ולנסות להיות ענייניים.
קצת מחילה על כבוד עצמי היא לא מגרעת.
סליחה על סידרת החינוך. זה פשוט לנסות להציל דיון מאבדון כמו שקרה לדיון הקודם שננעל.
אני מקווה שלא תכעסו עלי, אבל זה מה שאני מרגיש.
שיהיה לנו ערב מצוין והעיקר שלום בית.
לעניין הפטפונים ש-nitayn שאל. ממש אין לי שמץ של מושג חוץ מקריאה בנתונים הטכניים של הראשון.
חנן,
מערכת מנצחת תלוייה בטיב המחט ואפשר גם אפשר לחברה למחרשה.
תחי המחרשה !!!
כשאתה רוצה "השוואה" בין שני הפטפונים, למה בדיוק אתה מתייחס מבחינת הפרמטרים? השוואה טכנית? השוואה שמיעתית? מחיר? עלות מול איכות/תועלת? או אולי אתה מחפש מישהו שהיה לו את שניהם ויכול לתת לך תשובה "חווייתית" (אני בספק)? יש לך כוונה לרכוש אחד מהם?
לצערי אני לא מכיר אותם משום פרמטר מהנ"ל אבל מהתמונות הם נראים מרשימים ללא ספק.
חנן,
תחי המחרשה !!!
כשאתה רוצה "השוואה" בין שני הפטפונים, למה בדיוק אתה מתייחס מבחינת הפרמטרים? השוואה טכנית? השוואה שמיעתית? מחיר? עלות מול איכות/תועלת? או אולי אתה מחפש מישהו שהיה לו את שניהם ויכול לתת לך תשובה "חווייתית" (אני בספק)? יש לך כוונה לרכוש אחד מהם?
לצערי אני לא מכיר אותם משום פרמטר מהנ"ל אבל מהתמונות הם נראים מרשימים ללא ספק.
...
מחפש בסך הכל אנשים ששמעו אותם או אחד מהם ויכולים באופן סובייקטיבי לגמרי לנסות להגדיר את חוויות השמיעה שלהם
וכן יש לי כוונה לרכוש אחד מהם
נתונים טכניים יש לי בשפע
הם עולים פחות או יותר אותו דבר
אז תיקח אולי את המערכת אליהם (אם אפשר). ואם לא אז אין לך אלא להאזין בסט-אפ שלהם. גם כך אם היית שומע דעה של מישהו כאן בפורום זה לא אומר שזה תואם את טעם ההאזנה שלך. לדעתי הפשרה האידאלית זה לשמוע אותם אצל היבואן. אם שניהם אצל אותו יבואן זה חצי נחמה. אם אחד פה והשני שם זאת בעיה כי אתה מאזין להם בשט-אפים שונים בתכלית בזמן שונה כמו גם חדר ההאזנה שונה. קצת הימור אבל פטפונים ברמות האלה לא מאכזבים בדרך כלל (אני חושב).
היה לי מקרה דומה עם קניית רמקולים ולבסוף קניתי את כל הסט-אפ עם הרמקולים כי שמעתי ממש טוב מהרגע הראשון ולא רציתי להתאכזב בבית בגלל שלא תהיה התאמה בין הרמקולים למגבר. באותו זמן גם רציתי להחליף מגבר ככה שזו היתה ממש הזדמנות טובה לתפוס שתי ציפורים ביחד.
אבל המקרה שלך קצת שונה אני מניח.
חנן,
תחי המחרשה !!!
ממליץ רכישה, אם זו הכוונה בהשוואה ?, יש איפה להשכיב את הכסף ?
ההשקעה היא בטוחה בהחלט.
האמת שהיא גם עולה בזמן המכירה משהו כמו שילוש הסכום....פטיפון אודיופילי למשקיענים.
כדאי לפני זה לקנות מגבר טוב אם רוצים להנות מווניל...
נערך לאחרונה על ידי MASTERMIX ב 21/07/2008 22:17, נערך פעם 1 בסך הכל.
דווקא את מה שהכי קרוב אלינו - אנחנו לא מצליחים לראות.. .