שלום לכולם!
אני מעוניין לחבר טלווזית LCD 32 למחשב , כמובן שהיא לא תשמש למסך באופן קבוע אבל אני אהיה מעוניין לשחק משחקים ולראות סרטים דרכה וכן אולי גם לגלוש באינטרנט.
בעבר ניסיתי לחבר את הטלויזיה בעזרת כבל VGA .
מה שגרם לי לא להמשיך עם זה זו העובדה שהרזולוציות היו שונות בין מסך המחשב לטלווזיה .
כאשר שיחקתי במשחק כלשהו הרזולוציה היתה פשוט לא מתאימה ופרטים מסויימים היו בורחים לי החוצה .
מהי הרזולוציה האידיאלית שיכולה לפתור לי את הבעיה הזו?
מהי הרזולוזציה הטובה ביותר כאשר אני מחבר טלוויזיה 32 HD READY למחשב?
רזולוציית טלוויזיה תואמת למחשב?! אפשרי?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
זה אפשרי אבל לא פשוט.
בצד של המסך זה לא תמיד נתמך במסכי 32 אינטש "עממיים". למה? לא יודע אבל ככה זה יצא זה: שיקולים של היצרנים
בצד הכרטיסי מסך יש בעיה נוספת. הרבה כרטיסים לא מוכנים לשדר רזולוציה שלא מתחלקת ב 8. רוב הפנלים HD Ready בגדלי 32-37 אינטש הם 1366x768 - ו 1366 לא מתחלק ב 8 - כך שהתקיעה יכולה לבוא גם מכאן.
כך שמאוד קשה להגיע למצב אופטימאלי כשאתה מתחבר למסך LCD ממחשב וזה עוד יותר קשה כאשר אתה מעוניין לשלוח בו זמנית גם למסך המחשב הרגיל.
אתה תמיד יכול לנסות לשדר 720P שזה 1280x720. כל מסך טלוויזיה אמור לקבל את זה, אבל אתה לא תראה טוב את שולחן העבודה.
בצד של המסך זה לא תמיד נתמך במסכי 32 אינטש "עממיים". למה? לא יודע אבל ככה זה יצא זה: שיקולים של היצרנים
בצד הכרטיסי מסך יש בעיה נוספת. הרבה כרטיסים לא מוכנים לשדר רזולוציה שלא מתחלקת ב 8. רוב הפנלים HD Ready בגדלי 32-37 אינטש הם 1366x768 - ו 1366 לא מתחלק ב 8 - כך שהתקיעה יכולה לבוא גם מכאן.
כך שמאוד קשה להגיע למצב אופטימאלי כשאתה מתחבר למסך LCD ממחשב וזה עוד יותר קשה כאשר אתה מעוניין לשלוח בו זמנית גם למסך המחשב הרגיל.
אתה תמיד יכול לנסות לשדר 720P שזה 1280x720. כל מסך טלוויזיה אמור לקבל את זה, אבל אתה לא תראה טוב את שולחן העבודה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.