חברים קצת עזרה בקניית פלאסמה 42

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
LGaiero פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10

שליחה

שלום לכולם אני חבר פעיל חדש בפורום, ורוצה לשבח את המפעילים ואת המשתתפים על פורום מקצןעי ומעניין. עד כאן מילות ברכה.

אני עומד בפני רכישת המסך הדק הראשון שלי
מרחק - 3 מ' , שימוש לרוב בהוט, מעט סרטי divx מהמחשב.
תקציב בערך 7K

בהתחלה חשבתי לרכוש LCD של טושיבה או בסגנון, אבל אחרי סיבוב בחנויות הבנתי שאין כמו פלאסמה.
ההתלבטות שלי היא בין :
Q91
200R
וזה מביקורות פה בפורום ומהחנויות. עוד ראיתי שמצא חן בעיני:
LG PG60UR
Panasonic 70PV
אבל אלה כבר קצת יקרות מדי בשבילי. ואולי גם חידדו בהן יותר את התמונה כי התמונה בהן חיה יותר.

לשאלות.....
*המוכר בביג בוקס אמר לי שהיפניות זה ליגה אחרת (panasonic) לא רק מבחינת התמונה שזה סובייקטיבי אלא איכות האם זה נכון?
*איך ה-70PV האם שווה להשקיע עליה עוד אלפייה?
*חבר שעבד שנים במחסני חשמל(עד לאחרונה) אמר לי שהיו לו לפעמים תלונות של לקוחות על הבזקים וניצוצות במסכי LG אחרי שימוש לתקופה מסויימת, שמעתם על דבר כזה?
*איזה עוד TV בסגנון מחיר ה2 הראשונות כדאי לי לראות ולהתרשם מהן לפני שאני מחליט?
*ה-Q91 לא קצת מיושנת? האם יש בה את כל החיבורים הנחוצים לי?

מצטער על ההודעה הארוכה, תודה לכולם. 8) :?:

godu
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 305

שליחה

שלום,

אני לא ממומחי הפורום אבל אני יכול לחוות דעה על ה70PV כיוון שראיתי עליה כבר לא מעט טלוויזיה אצל חבר וגם סרטי DivX שנוגנו ממחשב.
מדובר בטלוויזיה מעולה, פשוט תענוג. הצבעים טובים, החדות טובה ואין בעיה של השתקפות (לפחות לא בתנאי התאורה אצל החבר).

שיטת המתיחה של פנסוניק, Just , (מה שמשמש למתיחת שידורי 3:4 ל 9:16) טובה יחסית למרות שלטעמי האישית כל המתיחות נראות נורא. לצערנו במציאות הנוכחית של השידורים בארץ, בשילוב עם העובדה שהמסכים הדקים שולטים בשוק, אין ברירה וה Just הוא הרע במיעוטו.

LGaiero פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

תודה, בכל מקרה למרות שה70PV נראית ממש טוב נראה לי שהיא יקרה מדי עבורי, עשיתי קצת סקר ביומיים האחרונים ואני לא יודע אני אקנה אותה.
הכי חשוב לי לדעת זה אם הLG באמת עושות בעיות בתמונה אחרי שימוש ממושך, כי אני רוצה לקנות את ה200R.
אשמח אם מישהו שיש לו את ה200R יתן את הביקורת שלו על ה-TV

LGaiero פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

לפי תגובות של חברים פה בפורום הבנתי שאת הQ91 כבר מאוד קשה להשיג.
האם ה-A450 המחליפה עומדת ברמה שהציבה הQ91? זו פלאסמה מומלצת?

amirk
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 51

שליחה

גם אני חיפשתי פלאזמה 42, ולאחר שחרשתי את הפורום המצוין הזה וביקרתי בחנויות, התחדשתי אתמול בסמסונג PS42A450
היא צריכה לנחות אצלי תןך שבוע.

LGaiero פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

תתחדש גבר! ניקח אותה בחשבון

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”