מה לעשות? עדיף כבר לראות בטלוויזיה העגולה,הישנה והמוכרת..
אתמול קנינו (אני ומשפחתי) טלוויזית lcd 30r lg
42 אינטש, יש בעיה- כל פעם שישנו מסך בהיר- למשל שמפעילים את ערוצי הרדיו (בהוט) או בתמונת הפתיחה של VOD או סתם בפרסומות עם רקע לבן- התמונה מרצדת ומשתגעת, לעיתים אפילו מופיעים ריבועים שחורים על המסך..
בנוסף לזאת הכל נראה שונה, יותר מטושטש מבעבר, למשל יונית לוי בחדשות נראית כמו בובה מרוטשת ולא כמו בן אדם..אין מרקם אנושי לתמונה, אי אפשר להסביר פשוט הכל נראה שונה.
כמו כן התמונה מכווצת ורואים אנשים כאילו היו גוצים, למשל במשחק כדורגל פשוט אתה רואה גמדים משחקים! ממש ככה!..
בעיה אחרונה לקינוח- ישנם פסים לרוחב שזזים על המסך, מעין גלים..
כן, המון בעיות, אך חלק מהם לפחות לא יוכל לסדר טכנאי טוב???
אולי צריך חיבור שונה?
יש מצב שהחיבור של הממיר עם הטלויזיה לא טוב? כי בסרטים רואים דווקא נחמד..
42 אינטש, יש בעיה- כל פעם שישנו מסך בהיר- למשל שמפעילים את ערוצי הרדיו (בהוט) או בתמונת הפתיחה של VOD או סתם בפרסומות עם רקע לבן- התמונה מרצדת ומשתגעת, לעיתים אפילו מופיעים ריבועים שחורים על המסך..
בנוסף לזאת הכל נראה שונה, יותר מטושטש מבעבר, למשל יונית לוי בחדשות נראית כמו בובה מרוטשת ולא כמו בן אדם..אין מרקם אנושי לתמונה, אי אפשר להסביר פשוט הכל נראה שונה.
כמו כן התמונה מכווצת ורואים אנשים כאילו היו גוצים, למשל במשחק כדורגל פשוט אתה רואה גמדים משחקים! ממש ככה!..
בעיה אחרונה לקינוח- ישנם פסים לרוחב שזזים על המסך, מעין גלים..
כן, המון בעיות, אך חלק מהם לפחות לא יוכל לסדר טכנאי טוב???
אולי צריך חיבור שונה?
יש מצב שהחיבור של הממיר עם הטלויזיה לא טוב? כי בסרטים רואים דווקא נחמד..
- Frosti7
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 596
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
אתה מוזמן לבוא אליי ולראות פלזמה של פיוניר מחוברת בHD בסביבת תאורה נמוכה (כאשר רואים את היתרון הקונטרסט של הפלזמה)pickitup כתב:איזו הערצה יש פה לפלאזמות.כאילו LCD זה טימטום...
ותגיד לי בעצמך אם זה טמטום לקנות LCD או לא,
כמובן שלכל מוצר יש יעוד שונה, פלזמה זה מסך לסרטים+טלויזיה בסלון שהוא יחסית מוצל (ללא שמש ישירה) ועדיפות לצפייה בשעות הערב,
כאשר LCD זהו מסך גרפי אשר מתאים בעיקר למחשבים ולPS3 Xbox
או לסביבת תאורה חזקה מאוד, כמו שמש ישירה או צפייה באמצע היום.
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
בפורום הזה יש הערצה לדברים איכותיים, ויודעים להעביר ביקורת עניינית כשרלוונטי.pickitup כתב:איזו הערצה יש פה לפלאזמות.כאילו LCD זה טימטום...
אה, ויש גם הערכה לאנשים ששומרים על תרבות דיבור נאותה, ולהיפך...
בוא נראה, ביקורת כזאת אתה מתכוון?איינשטיין כתב:בפורום הזה יש הערצה לדברים איכותיים, ויודעים להעביר ביקורת עניינית כשרלוונטי.pickitup כתב:איזו הערצה יש פה לפלאזמות.כאילו LCD זה טימטום...
אה, ויש גם הערכה לאנשים ששומרים על תרבות דיבור נאותה, ולהיפך......
או אולי אתה מתכוון לביקורת הזאת?:לא קונים lcd .רואים גרוע מאד
גם אחיינית שלי רכשה lg lcd 42
ורואים דרק אין הגדרה אחרת....
אם הרכישה טרייה ויש באפשרותך להחזיר את המוצר אז הייתי ממליץ לך לעשות זאת ולרכוש פלזמה איכותית...
- Frosti7
- חבר פעיל במיוחד

אני אשתדל להפשיט לך את הדברים כדי שתבין למה הכוונה,
הכוונה ל- "ביקורת עניינית רלוונטית" היא לדוגמה :
הכוונה ל- "ביקורת עניינית רלוונטית" היא לדוגמה :
או עצה עניינית מאוד וכמובן רלוונטית היא (ציטוט עצמי):לא קונים lcd .רואים גרוע מאד
גם אחיינית שלי רכשה lg lcd 42
ורואים דרק אין הגדרה אחרת....
עכשיו לדוגמה של ביקורת לא רלוונטית וחסרת עניין ידע או כל תועלת לידי ציבור הקוראים בפורום:אם הרכישה טרייה ויש באפשרותך להחזיר את המוצר אז הייתי ממליץ לך לעשות זאת ולרכוש פלזמה איכותית...
יש מבין?pickitup כתב:איזו הערצה יש פה לפלאזמות.כאילו LCD זה טימטום...
- Frosti7
- חבר פעיל במיוחד

כנראה שלא קראת את ההודעה הקודמת שלי כאשר הסברתי בקצרה את היתרונות וחסרונות של שתי הטכנולוגיות,pickitup כתב:Frosti7
לא ציפיתי שתענה בניגוד לעמדתך אך לדעתי אם אתה אומר שבLCD רואים גרוע, זה לא ביקורת...
שוב, אני רואה שלא קראת את ההודעה המקורית, הנה ציטוט:pickitup כתב:Frosti7
ואם אתה אומר לו שיחליף ויקח פלאזמה, זו לא עצה טובה כי בעיות יכולות להופיע גם בפלאזמה...
"בנוסף לזאת הכל נראה שונה, יותר מטושטש מבעבר, למשל יונית לוי בחדשות נראית כמו בובה מרוטשת ולא כמו בן אדם..אין מרקם אנושי לתמונה, אי אפשר להסביר פשוט הכל נראה שונה. "
אלו הם תופעות שכיחות לLCD זולים יחסית, בלי קשר להפרעות שידור.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78929
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
חברים, המריבה הזו היא חסרת תועלת.
התקלות שאני סופר הן:
1. GROUND LOOP - בעיה של טכנאי יס/הוט (פסים)
2. תמונה מעוותת - יחס מסך, ניתן לשינוי, חפש לחצן ARC בשלט (ARC= ASPECT RATIO CONTROL, שיהיה ל-LG לבריאות עם השם הזה...).
3. תמונה חסרת פרטים, סביר להניח שה-CONTRAST שלך גבוה מדי, שווה לשחק עם הפרמטרים השונים של המסך בכדי להגיע לתמונה פחות בהירה ויותר נעימה לצפיה.
אם התמונה עדיין לא מוצאת חן בעיניך, יתכן שזו התמונה שהמסך הספציפי מפיק. בגלל זה אנחנו ממליצים בחום לבדוק את הדברים לעומק לפני רכישה (לרוב על ידי צפיה מוקפדת בחנות).
היכן רכשת את המסך?
התקלות שאני סופר הן:
1. GROUND LOOP - בעיה של טכנאי יס/הוט (פסים)
2. תמונה מעוותת - יחס מסך, ניתן לשינוי, חפש לחצן ARC בשלט (ARC= ASPECT RATIO CONTROL, שיהיה ל-LG לבריאות עם השם הזה...).
3. תמונה חסרת פרטים, סביר להניח שה-CONTRAST שלך גבוה מדי, שווה לשחק עם הפרמטרים השונים של המסך בכדי להגיע לתמונה פחות בהירה ויותר נעימה לצפיה.
אם התמונה עדיין לא מוצאת חן בעיניך, יתכן שזו התמונה שהמסך הספציפי מפיק. בגלל זה אנחנו ממליצים בחום לבדוק את הדברים לעומק לפני רכישה (לרוב על ידי צפיה מוקפדת בחנות).
היכן רכשת את המסך?