עזרה בחיבור כרטיס טלויזיה leadtek 2000

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
silverblue פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 21
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום קניתי כרטיס טלויזיה לHTPC בסלון מסוג זה ואני מעוניין לחברו לראות שידורי YES מהממיר שברשותי
הכרטיס הוא כרטיס TV ועריכה Leadtek WinFast TV2000 XP RM
http://www.leadtek.com.tw/eng/tv_tuner/ ... id=6&act=1

האם תוכלו לומר לי את החיבורים הנדרשים תודה.........!!

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #2 

כבל וידאו: כבל RCA ל-RCA ("בננות" בלשון העם) מחיבור ה-Video הצהוב של הממיר לחיבור ה-AV הצהוב של כריס הטלוויזיה.

כבל אודיו: כבל שבקצהו האחד 2 RCA-ים, אותם מחברים ל-Audio L/R בממיר, ובקצהו השני תקע PL של 3.5 מ"מ (כמו תקע אזניות של ווקמן) אותו מחברים ל-Line In של כרטיס הקול שבמחשב שלך.

את שני הכבלים ניתן לקנות בכל חנות חשמל או בהום סנטר / אייס. ייתכן שחלק מהם יגיע עם הכרטיס.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

silverblue פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

הייתי בטוח שאת האודיו אני מחבר גם כן לכרטיס הטלויזיה...
לגבי הוידאו האם עדיף לחבר מהממיר YES כבל SCART ל S-VIDEO שבכרטיס ?

ולגבי הכרטיס עצמו - אני מעוניין בשימוש פשוט ביותר - השימוש יעשה עם תוכנת MEDIAPORTAL - לחיצה על טלויזיה יתן לי שידור של הממיר ומשם כבר אני אעבוד עם השלט של YES כרגיל להעברת ערוצים. תקנו אותי אם אי טועה או שזה עובד אחרת ?

אשמח לתשובה תודה!

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #4 

- קנית כרטיס טלוויזיה ללא כניסת אודיו.
- כמובן שעדיף S-Video, אולם רוב ממירי יס לא מוציאים S-Video. בדוק את הנושא מול יס או עם טלוויזיה בבית שיש לה כניסת S-Video.
- אין צורך במדיה פורטל, התוכנה די קשה לקינפוג בכל מה שקשור לכרטיסי טלוויזיה. עבוד עם התוכנה שמגיעה עם הכרטיס, זה מספיק טוב.

silverblue פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

אני מעוניין לעבוד עם מדיה פורטל כדי לראות טלויזיה ..לכן זה חיוני בשבילי.. האם זאת תהיה בעיה מורכבת מידי ?
השימוש היחידי בכרטיס הוא לראות טלויזיה . האם הכרטיס מספיק טוב כי אני קורא פה הרבה המלצות על PVR150 ולכן חשבתי אולי ללכת להחליף אותו בכרטיס יותר איכותי. ?
תודה

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #6 

אין ספק שה-PVR150 הוא כרטיס יותר טוב, וייתן לך תאימות להרבה יותר תוכנות מדיה סנטר. שוב, אם אתה משתמש במדיה פורטל גם לצפייה בסרטים ולא רק בטלוויזיה, אז כדאי. פשוט ציינת שאתה מעוניין אך ורק לצפות בטלוויזיה, ובשביל זה התוכנה שמגיעה עם הכרטיס בהחלט מספיקה ולא צריך בשביל זה תוכנה מורכבת כמו המדיה פורטל.

silverblue פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

טוב אז החלטתי להחזיר את הכרטיס הזה ולהזמין את ה PVR150 .

משהו אחד לא תפסתי, כמו שהזכרתי..אני מעוניין לחבר את הTV CARD לממיר ולעבוד עם מדיה פורטל כדי לראות טלויזיה . הכוונה שלי היא באופן הכי פשוט ללחוץ על "טלויזיה" במדיהפורטל ומשם כבר לעבוד עם השלט של ה YES להעברת הערוצים..האם זה עובד בצורה הזאת או שאני חייב לכוון את כל הערוצים או משהו כזה..?

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #8 

זה עובד ביחד עם הממיר והתקן שנקרא IR Blaster שמגיע עם הקיט האינפרה אדום שכלול בקנייה של ה-PVR150. ההתקן הזה מוצמד אל עינית הממיר, והוא משדר לו סיגנלים בשביל להעביר ערוצים באופן אוטומטי מהמחשב (חיוני בעיקר בשביל הקלטות מתוזמנות). קח בחשבון שזה לא מיועד לזאפינג מהיר, ואז כמו שהצעת ניתן לעשות זאפינג עם השלט המקורי של הממיר.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”