חיבור ממיר של Hot לטלווזיה ב S-Video
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
שימוש במתאם + כבל הוא פחות איכותי מאשר כבל אחד שבקצהו האחד SCART ובקצהו השני SVIDEO (ורצוי גם RCA של אודיו ימין+שמאל). ייתכן גם שהכיוון במתאם שלך הוא הפוך (כלומר מ-SVIDEO ל-SCART) - בדוק אם יש מפסק שמאפשר לקבוע את הכיוון (IN או OUT).
בלי קשר, בממירים של YES נדרש להגדיר את יציאת ה-SCART כך שתוציא SVIDEO (נקרא גם SVHS). ייתכן שזה מה שצריך לעשות גם בממיר של HOT ?!
וכמובן, נדרש לבחור בטלוויזיה את אות הכניסה SVIDEO...
בלי קשר, בממירים של YES נדרש להגדיר את יציאת ה-SCART כך שתוציא SVIDEO (נקרא גם SVHS). ייתכן שזה מה שצריך לעשות גם בממיר של HOT ?!
וכמובן, נדרש לבחור בטלוויזיה את אות הכניסה SVIDEO...
אני מבין שזה פחות איכותי, אבל זה מה שיש לי.איינשטיין כתב:שימוש במתאם + כבל הוא פחות איכותי מאשר כבל אחד שבקצהו האחד SCART ובקצהו השני SVIDEO (ורצוי גם RCA של אודיו ימין+שמאל). ייתכן גם שהכיוון במתאם שלך הוא הפוך (כלומר מ-SVIDEO ל-SCART) - בדוק אם יש מפסק שמאפשר לקבוע את הכיוון (IN או OUT).
וכמובן, נדרש לבחור בטלוויזיה את אות הכניסה SVIDEO......
במתאם אכן יש מפסק אבל כיוונתי אותו ל Output (מאחר שהוא מחובר לממיר עצמו) אז זה אמור לעבוד.
כשאני משנה בין ה Sources בטלווזיה אז הוא לא מוצא כניסת S-Video (אני מניח שמאחר שהוא לא מזהה שום דבר מחובר הוא לא מציג אותה...
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
אז לפי התיאור שלך, בהנחה שהכבל והמתאם תקינים, הממיר כנראה לא מוציא SVIDEO.
תנסה לחבר לכניסת ה-SVIDEO אות ממקור אחר (DVD למשל) בעזרת הכבל SVIDEO-SVIDEO, רק כדי לשלול את האפשרות שיש בעיה בטלוויזיה בכניסת ה-SVIDEO שלה.
תנסה לחבר לכניסת ה-SVIDEO אות ממקור אחר (DVD למשל) בעזרת הכבל SVIDEO-SVIDEO, רק כדי לשלול את האפשרות שיש בעיה בטלוויזיה בכניסת ה-SVIDEO שלה.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!