תגובות לביקורת: מסך REGZA LCD של טושיבה 57Z3500
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46415
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5083 פעמים
תגובות, הערות ושאלות לביקורת.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... =0&thold=0
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... =0&thold=0
- dror_caspi
-
- חבר פעיל

- תגובות: 71
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
לגבי החזרה למצב WIDE...
יש אישהו מקום שבו קובעים אם ה-MODE יקבע ידנית או אוטומטית. היתה לי אותה בעיה עם מסך 47WL68 במעבר בין כניסת HDMI (שמחוברת ל-MEDIA CENTER) וכניסה אנלוגית (שמחוברת לממיר HOT). לא זוכר בדיוק איפה המקום בתפריט (אולי הגדרת תמונה?) אבל זה פתיר.
דרור
דרור
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78929
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
dror_caspi,
חיפשתי דווקא. במסכי פיוניר החדשים יש פונקציה דומה ושם ניתן די בבירור לכבות את הפיצ'ר הזה.
אם מישהו יכול לוודא שזה פתיר אני אתקן את המאמר בהתאם.
חיפשתי דווקא. במסכי פיוניר החדשים יש פונקציה דומה ושם ניתן די בבירור לכבות את הפיצ'ר הזה.
אם מישהו יכול לוודא שזה פתיר אני אתקן את המאמר בהתאם.
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
אני אגיד לך מה ההתלהבות מטושיבה.דודיפלצת כתב:ביקורת מקיפה ולא מתפשרת.![]()
אף פעם לא הבנתי מה ההתלהבות מטושיבה בישראל....
אנשים זוכרים להם חסד נעורים מסדרות ה-CRT האחרונות שהיו מצויינות.
אבל אני מזמן טענתי , ב-LCD הם ממוקמים במקום טוב באמצע ולא יותר.
ולחשוב שבמחיר של המסך הזה אתה קונה את ה-LX6090
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78929
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
חבל
חבל שעופר מבזבז את זמנו על מסכים של 45000 שקלים שאף אחד לא יקנה.oferlaor כתב:Balance,
הכל כתוב במאמרים... שים אותם זה לצד זה ואתה מסודר....
סדרת האיכות של טושיבה היא ZF ולא ZS.עדיף היה לתת ביקורת על סידרה
XF שהיא במחירים סבירים.
בקרוב נראה סוף סוף את סידרה XF575 שתכיל cell processors לביצוע
upscale איכותי ביותר לשידורי SD.כך לפחות מבטיחים בטושיבה.
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4687
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
dudib כתב:מסך יקר , נשמע כמו אכזבה רבתי .
במחיר הזה אני חושב שהדגש צריך להיות על איכות התמונה ולא על הגודל...
המסך הנ"ל ממחיש די סופית שטושיבה לא המשיכו עם ה"רפרטואר" של מסכי ה-CRT המעולים שיצרו בעבר ומספקים כיום מסכי LCD בינוניים-פלוס בלבד ביחס למקבילים של החברות המובילות (מסכי LCD) בשוק כגון פיליפס, סוני, סמסונג ושארפ.
מה שנשאר לעשות הוא לראות מה טושיבה יעשו בנידון...
לפני כחמישה חודשים התקנתי את המסך הזה אצל לקוח, ממש מהראשונים שהגיעו לארץ.
כמו שזיו אכן כתב, בברירת המחדל של המסך זה ממש לא זה....
וגם, כשמכבים את מנגנון BLACK STRETCH צבע עור של הדמויות הופך להיות אדמדם לא טבעי. אך גם על זה ניתן להתגבר עם כיוונים תחת 3D COLOR MANAGMENT
גם אני חושב שסדרת XF תניב תוצאות טובות יותר
כמו שזיו אכן כתב, בברירת המחדל של המסך זה ממש לא זה....
וגם, כשמכבים את מנגנון BLACK STRETCH צבע עור של הדמויות הופך להיות אדמדם לא טבעי. אך גם על זה ניתן להתגבר עם כיוונים תחת 3D COLOR MANAGMENT
גם אני חושב שסדרת XF תניב תוצאות טובות יותר
כל מערכת סטראו הינה התפשרות מול הדבר האמיתי
למה מייבאים מסכים בלי כניסות סקארט?
אנחנו בהודו? זה תמיד נראה לי מוזר. הממירים בארץ מוציאים RGB, האיכות הרבה יותר טובה. היבואנים לא רוצים שתהיה האיכות הכי טובה בטלוויזיות שלהם? וזה קריטי כי רוב השידורים ב-SD (וזה לא ישתנה בקרוב). זה ממש לא מובן לי, ככה כולם מפסידים. הצרכן, וטושיבה שקיבלה ביקורת פושרת.
לסבא שלי יש טלוויזיה של טושיבה, עם סקארט, מלפני שנתיים בערך, האיכות מעולה. יש להם גם דגמים טובים.
אנחנו בהודו? זה תמיד נראה לי מוזר. הממירים בארץ מוציאים RGB, האיכות הרבה יותר טובה. היבואנים לא רוצים שתהיה האיכות הכי טובה בטלוויזיות שלהם? וזה קריטי כי רוב השידורים ב-SD (וזה לא ישתנה בקרוב). זה ממש לא מובן לי, ככה כולם מפסידים. הצרכן, וטושיבה שקיבלה ביקורת פושרת.
לסבא שלי יש טלוויזיה של טושיבה, עם סקארט, מלפני שנתיים בערך, האיכות מעולה. יש להם גם דגמים טובים.
מסכים בהחלטasaf23 כתב:למה מייבאים מסכים בלי כניסות סקארט?
לסבא שלי יש טלוויזיה של טושיבה, עם סקארט, מלפני שנתיים בערך, האיכות מעולה. יש להם גם דגמים טובים....
מדוע דגמי MAINSTREAM שאת רובם עם ישראל קונה החברות אינן מספקות לבדיקה וביקורת??
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לא קשור לייבוא אלא לזה שקודם כל ייצרו כאלו.....asaf23 כתב:למה מייבאים מסכים בלי כניסות סקארט?
לסבא שלי יש טלוויזיה של טושיבה, עם סקארט, מלפני שנתיים בערך, האיכות מעולה. יש להם גם דגמים טובים....
SCART הוא פורמט אירופאי ולא רלוונטי למרבית העולם.
לא כל חברה מחזיקה דגמים אירופאים ודגמים לשאר העולם.
אני לא מבין מה הלחץ על SCART, השקעת כמה אלפי ש"ח טובים על מסך, לא תוציא עוד 400 ש"ח על טראנסקודר?
מרטין זה לאו דווקא רק סקארט.
לדוגמא בדגם טושיבה C3500PG להבדיל מה-E ישנה תוספת של מעבד DCDI של פרודג'ה ובזהירות אני אומר שייתכן שגם הפאנל שונה, הכיול שונה והעיצוב שונה במעט (ב-PG הכל פיאנו שחור כולל הרמקולים להבדיל מה-E שהם שונים)
לדוגמא בדגם טושיבה C3500PG להבדיל מה-E ישנה תוספת של מעבד DCDI של פרודג'ה ובזהירות אני אומר שייתכן שגם הפאנל שונה, הכיול שונה והעיצוב שונה במעט (ב-PG הכל פיאנו שחור כולל הרמקולים להבדיל מה-E שהם שונים)
LG
לכל החברות יש דגמים אירופאים (פנסוניק, טושיבה, סמסונג, JVC וכו'). זה עניין של נוחות. בארץ משתמשים בסקארט אז למה לא להביא את המסכים המתאימים? אנחנו לא במזרח הרחוק.
רק SHARP, SONY ופיליפס (אולי גם פיוניר) מגיעות עם כל החיבורים המתאימ.ים.
זה משנה לי כי ההבדל משמעותי. יש לנו מסך LG שמחובר עם סקארט ל-S VIDEO מהממיר. אבל אם צופים בממיר כשהוא מחובר ל-DVD עם סקארט האיכות הרבה יותר טובה.
סתם הצעת ייעול, לא לחץ.
רק SHARP, SONY ופיליפס (אולי גם פיוניר) מגיעות עם כל החיבורים המתאימ.ים.
זה משנה לי כי ההבדל משמעותי. יש לנו מסך LG שמחובר עם סקארט ל-S VIDEO מהממיר. אבל אם צופים בממיר כשהוא מחובר ל-DVD עם סקארט האיכות הרבה יותר טובה.
סתם הצעת ייעול, לא לחץ.
- dror_caspi
-
- חבר פעיל

- תגובות: 71
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
Using the auto format
מתוך ספר המפעיל של המסך שלי (אני מניח שזה יהיה באותו מקום):oferlaor כתב:dror_caspi,
אם מישהו יכול לוודא שזה פתיר אני אתקן את המאמר בהתאם....
When the TV receives a true HDMI signal picture and the auto format is ON, it will automatically be displayed in HDMI signal format, irrespective of the TV's previous setting.
1. Press MENU, then - or + to display the FUNCTION menu
2. Press P^ or Pv to select AUTO FORMAT, then press - or + to select ON or OFF
כמדומני מצב OFF פותר את הבעיה והמסך נשאר במצב Exact Scan