meedio ו sagetv
כבר דובר כאן על השילוב בין שתי התוכנות
האם למשהו יש נסיון עם יבוא קבצי ההקלטות מSAGE לMEEDIO
כיום אני מצליח לייבא את ההקלטות לMEEDIO אבל לא מקבל שום אינפורמציה על ההקלטה
האם יש אפשרות לייבא לפחות את שם התכנית לMEEDIO
ALON24 , ראיתי כי התעסקת בנושא די מזמן (ראיתי בפורום של SAGE) האם הצלחת ?
תודה
האם למשהו יש נסיון עם יבוא קבצי ההקלטות מSAGE לMEEDIO
כיום אני מצליח לייבא את ההקלטות לMEEDIO אבל לא מקבל שום אינפורמציה על ההקלטה
האם יש אפשרות לייבא לפחות את שם התכנית לMEEDIO
ALON24 , ראיתי כי התעסקת בנושא די מזמן (ראיתי בפורום של SAGE) האם הצלחת ?
תודה
האמת היא שלא ניסיץי.
אני פחות משתמש במוזיקה ולכן לא צריך MEEDIO וכיום יש שיפורים גם בתחום המוזיקה בSAGE במיוחד שעכשיו יצא הSTUDIO כסטנדרט.
אז אין לי מה לעשות עם MEEDIO.
אבל, יש אפשרות לגרום לSAGE ליצא קובץ XML עם הנתונים של ההקלטות ואז את זה לשים בMEEDIO ( אם תכתוב PLUGIN לMEEDIO שיקרא את זה).
בזמנו היתה בעיה עם העברית של הקובץ הזה, אבל 2 אפשרויות פעולה:
1. כתבתי תוכנה שמשנה את הגיבריש שיוצא לעברית (שינוי בכל תו ל16 תווים קדימה אם אני זוכר נכון)
2. בטח מישהו יכול לתקן את זה עכשיו שSTUDIO נמצא אצל כולם.
לי כרגע בקושי יש זמן לנשום אבל סידור הקובץ הזה + כמה דברים מתרוצצים בראשי ונמצאים בפול גז בניוטראל בגלל מחסור בזמן.
אני פחות משתמש במוזיקה ולכן לא צריך MEEDIO וכיום יש שיפורים גם בתחום המוזיקה בSAGE במיוחד שעכשיו יצא הSTUDIO כסטנדרט.
אז אין לי מה לעשות עם MEEDIO.
אבל, יש אפשרות לגרום לSAGE ליצא קובץ XML עם הנתונים של ההקלטות ואז את זה לשים בMEEDIO ( אם תכתוב PLUGIN לMEEDIO שיקרא את זה).
בזמנו היתה בעיה עם העברית של הקובץ הזה, אבל 2 אפשרויות פעולה:
1. כתבתי תוכנה שמשנה את הגיבריש שיוצא לעברית (שינוי בכל תו ל16 תווים קדימה אם אני זוכר נכון)
2. בטח מישהו יכול לתקן את זה עכשיו שSTUDIO נמצא אצל כולם.
לי כרגע בקושי יש זמן לנשום אבל סידור הקובץ הזה + כמה דברים מתרוצצים בראשי ונמצאים בפול גז בניוטראל בגלל מחסור בזמן.
איך מיצרים מהSAGE את ה XML ?alon24 כתב: אבל, יש אפשרות לגרום לSAGE ליצא קובץ XML עם הנתונים של ההקלטות ואז את זה לשים בMEEDIO ( אם תכתוב PLUGIN לMEEDIO שיקרא את זה).
....
בקשר לפלאג של MEEDIO נראה לי כי יש משהו שיתאים...
תודה בכל אופן
ושוב מזל טוב
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
מה ההיתרונות של MEEDIO על SAGE בתחום המוזיקה?
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
ראשית היא תומכת/תמכה בעברית מזמן ללא כל בעיהdroren כתב:מה ההיתרונות של MEEDIO על SAGE בתחום המוזיקה?...
שנית, אני לא מכיר את SAGE בתחום המוזיקה
וגם מלאה בפלאגאינים שאפשר לעשות איתה הכל
ולדעתי היא פחות כבדה על המחשב
אני מריץ MEEDIO בסלון עלP3 733
וSAGE CLIENT על אותו מחשב, מנגן סרטים עם ZP דרך הMEEDIO
וזה עובד יפה
ובחדר עבודה מחשב חזק עם SAGE וPVR150
יש פתרון (אלגנטי לדעתי)
אם זה מעניין מישהו.....
הבעיה שלי היתה צפיה בתכניות מוקלטות דרך ה SAGE CLIENT
המחשב של הסלון חלש...ואחרי משחקים רבים הגעתי למסקנה כי הצפיה בוידאו דרך ZP אולטימטיבית וחלקה
מה שרציתי לעשות זה "למשוך" את ההקלטות לMEEDIO ודרכו לראות אותם בZP אבל לSAGE יש דרכים משלו לשמור על ההקלטות והאינפורמציה שלהם (ניגון דרך הSAGE CLIENT נכשלה כאמור בגלל נתוני המחשב החלשים...)
ולבסוף (לשמחתי ולשמחת אשתי...) הצלחתי לקנפג את הSAGE להקרין וידאו והקלטות דרך הZP ובא לציון גואל !
ניהול ההקלטות מתבצע דרך הSAGE בצורה יפה, הפעלת הSAGE דרך הMEEDIO גם עובד יפה וזהו
נראה לי כי הגעתי למנוחה ולנחלה הכל עובד לשביעות רצוני
יום טוב
הבעיה שלי היתה צפיה בתכניות מוקלטות דרך ה SAGE CLIENT
המחשב של הסלון חלש...ואחרי משחקים רבים הגעתי למסקנה כי הצפיה בוידאו דרך ZP אולטימטיבית וחלקה
מה שרציתי לעשות זה "למשוך" את ההקלטות לMEEDIO ודרכו לראות אותם בZP אבל לSAGE יש דרכים משלו לשמור על ההקלטות והאינפורמציה שלהם (ניגון דרך הSAGE CLIENT נכשלה כאמור בגלל נתוני המחשב החלשים...)
ולבסוף (לשמחתי ולשמחת אשתי...) הצלחתי לקנפג את הSAGE להקרין וידאו והקלטות דרך הZP ובא לציון גואל !
ניהול ההקלטות מתבצע דרך הSAGE בצורה יפה, הפעלת הSAGE דרך הMEEDIO גם עובד יפה וזהו
נראה לי כי הגעתי למנוחה ולנחלה הכל עובד לשביעות רצוני
יום טוב
השתמשתי ב SAGEMCE ויש לו אופציה של נגן חיצוניra11 כתב:shy השתמשת עם ה-PLUGIN של ה-EXTERNAL PLAYER ? כי אני גם היתי מעוניין לנגן את הקבצים בעזרת MV2PLAYER...
קרא כאן:
http://forums.sagetv.com/forums/showthr ... ht=sagemce