מעוניין בייעוץ ממי שמבין בתחום ה LCD-TV
שלום לכם אנשים .... קודם כל כל הכבוד על כל העזרה פה ...
לעינייני : קניתי טלויזיה LCD TV של PROVIEW מדגם RX-303 בצבע שחור.
יש לי יס בבית וחיברתי אותה לממיר קטן ביציאת שלוש פינים RCA ולא רואים טוב ואז חיברתי אותה לממיר קצת יותר גדול כסוף שיש לו יציאת 21 פינים ... משם הוצאתי כזאת בוקסה קטנה שנותנת לך יציאות ל SVIDEO ואז חיברתי בכבל SVIDOE לטלויזיה וגם לא רואים טוב... דיברתי עם יס ואמרו לי שאני צריך איזה ממיר ישן PS1000 משהו כזה....
מה לעשות ? אני לא רואה טוב בכלל התמונה מרוחה ורואים כאילו תמונה של מחשב באיכות ממש גרועה.... אם לעבור ל LCD משמע לרדת באיכות באופן ממש משמעותי אז מה הולך פה ?
בבקשה תנו לי יעוץ מה לעשות כבר התחרפתי !
תודה רבה
וזאת ה טלוויזיה
http://www.saleshop.co.il/Product.asp?P ... DeptIDReq=
לעינייני : קניתי טלויזיה LCD TV של PROVIEW מדגם RX-303 בצבע שחור.
יש לי יס בבית וחיברתי אותה לממיר קטן ביציאת שלוש פינים RCA ולא רואים טוב ואז חיברתי אותה לממיר קצת יותר גדול כסוף שיש לו יציאת 21 פינים ... משם הוצאתי כזאת בוקסה קטנה שנותנת לך יציאות ל SVIDEO ואז חיברתי בכבל SVIDOE לטלויזיה וגם לא רואים טוב... דיברתי עם יס ואמרו לי שאני צריך איזה ממיר ישן PS1000 משהו כזה....
מה לעשות ? אני לא רואה טוב בכלל התמונה מרוחה ורואים כאילו תמונה של מחשב באיכות ממש גרועה.... אם לעבור ל LCD משמע לרדת באיכות באופן ממש משמעותי אז מה הולך פה ?
בבקשה תנו לי יעוץ מה לעשות כבר התחרפתי !
תודה רבה
וזאת ה טלוויזיה
http://www.saleshop.co.il/Product.asp?P ... DeptIDReq=
אין לך חיבור 21 פינים ב-LCD? ...
ב-YES התכוונו לממיר ה-Pace 1000 (צבע שחור) שהוא ממיר עם יכולת להוציא Svideo (הממיר הקטן שיש לך וכנראה שגם הגדול אינו מוציא Svideo).
אם יש לך חיבור 21 פינים ב-LCD אז ייתכן שהממיר הגדול תומך ביציאת RGB שזה יותר טוב מ-Svideo .
אם אין לך ממיר מתאים תבקש שיביאו לך כזה, ואולי בהזדמנות תבקש את הממיר החדש שלהם שתומך גם ביציאת אודיו דיגיטלית .
ברור שלאחר החיבורים אתה צריך גם להגדיר בתפריט הממיר את היציאות בהם אתה משתמש.
אם יש לך חיבור 21 פינים ב-LCD אז ייתכן שהממיר הגדול תומך ביציאת RGB שזה יותר טוב מ-Svideo .
אם אין לך ממיר מתאים תבקש שיביאו לך כזה, ואולי בהזדמנות תבקש את הממיר החדש שלהם שתומך גם ביציאת אודיו דיגיטלית .
ברור שלאחר החיבורים אתה צריך גם להגדיר בתפריט הממיר את היציאות בהם אתה משתמש.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
שוב אני
סוררי מה שיש לי שם הארוך הזה זה כן DVI הבנתי אבל לא VGA .... אז לאן בסופו של דבר הכי עדיף לחבר את היס ולאן לחבר את המחשב באיזה כבלים ? כי היס מחובר כרגע על RCA רגיל ורואים מעפן כאילו רזולוציה מנוכה כזאת ...
תודה לכם מראש על העזרה
תודה לכם מראש על העזרה